Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']http://img354.imageshack.us/img354/9688/dindusiedwama9.jpg świetnie to zrobilaś :loveu::loveu: Od nas też mizianko :multi:
Cieszę się, że ci się podoba :multi::multi: Dindka wymiziałam ... Ja go tak miziam i miziam :loveu: a on już i tak jest rozwieziony jak dziadowski bicz :multi::multi::multi: Czy wy uwierzycie, że Dindek w lutym skończy już 4. lata ...?????
Dopiero był taki malutki ... :p

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halgre58']Cieszę się, że ci się podoba :multi::multi: Dindka wymiziałam ... Ja go tak miziam i miziam :loveu: a on już i tak jest rozwieziony jak dziadowski bicz :multi::multi::multi: Czy wy uwierzycie, że Dindek w lutym skończy już 4. lata ...?????

Cztery? Ale i tak jest malutki ;) A mizianiem go nie rozpieścisz, jest to potrzebne psu do życia jak powietrze ;)

Posted

[quote name='halgre58']
Czy wy uwierzycie, że Dindek w lutym skończy już 4. lata ...?????

A nazdjeciech wygląda na takiego wesołego młodzieńca :lol: Ale to szybko mijaa jeszcze pamiętam te emocje jak jechaliśmy po naszą kulkę a za niedługo ta kulka kończy 2 lata (w grudniu) :loveu:

Posted

Kurde, gdyby do Katowic było nieco bliżej.... ale jechać godzinę czy półtorej na półgodzinne bieganie, a potem jeszcze wracać godzinę czy półtorej.... Trochę by mi się dzień rozwalił, o 7 rano już w pracy jestem tak normalnie, a tu bym była koło 10.....

Ale i tak kiedyś doprowadzę do spacerku wspólnego ;)

Posted

[quote name='pusia2405']http://img354.imageshack.us/img354/9688/dindusiedwama9.jpg
Ja dzisiaj nic nie piłam, a dwoi mię przed oczami:lol:.

Wow i bokserkę w składzie macie. Ciekawe to zabawowe stadko. Ile w sumie psów bawi się razem?
Psów się bawi tyle ile akurat się zejdzie... różnie to jest - kiedyś było aż ...11. Ale przeciętnie jest ok. 3 - 6. A bokserek jest więcej, nie tylko jedna.
[quote name='jbk']Kurde, gdyby do Katowic było nieco bliżej.... ale jechać godzinę czy półtorej na półgodzinne bieganie, a potem jeszcze wracać godzinę czy półtorej.... Trochę by mi się dzień rozwalił, o 7 rano już w pracy jestem tak normalnie, a tu bym była koło 10.....

Ale i tak kiedyś doprowadzę do spacerku wspólnego ;)
Nooo... to byłoby faaajnie !!! :multi::multi::multi: Już jestem ciekawa jak by się bawiły :multi:

Posted

Duży pies - duże zęby ...:multi::multi::multi:
Deer - jeszcze mi zostało na dogo 148. fotek. To dobrze, bo teraz nie ma pogody na zdjęcia - jest deszczowo.
Zobaczymy w sobotę - zapowiadali, że spadnie śnieg i będzie biało ;). Jeśli tak będzie, to napewno będą jakieś zimowe fotki :loveu:

Posted

Kurcze... nie wiem, co się dzieje... wgrałam najpierw 5. zdjęć, które nagle znikły ! No to wgrałam jeszcze raz i nagle tamte się też pokazały ale dwa nie były jedno pod drugim - tylko obok siebie. No to zmieniłam to, ale 1. zdjęcie się wogle nie pokazało...
No i teraz co ??? Spróbuję to naprawić :mad::placz::eviltong:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
świetne fotyy :loveu: Masz widze jakiś dobrytaparat b oładnie zdjęcia biegu uchwyca :multi: Super się mają takiee zabawy :loveu::loveu:

Mam lustrzankę NiKON D40 - jedną z tych tańszych... a piesy focę obiektywem 70-300.

Posted

halgre58 napisał(a):
Teraz to już tak niech zostanie - mimo, że są chyba jakieś podwójne ;)

To nie przeszkadza, że podwójne, bo piękne :)