halgre Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']http://img354.imageshack.us/img354/9688/dindusiedwama9.jpg świetnie to zrobilaś :loveu::loveu: Od nas też mizianko :multi: Cieszę się, że ci się podoba :multi::multi: Dindka wymiziałam ... Ja go tak miziam i miziam :loveu: a on już i tak jest rozwieziony jak dziadowski bicz :multi::multi::multi: Czy wy uwierzycie, że Dindek w lutym skończy już 4. lata ...????? Dopiero był taki malutki ... :p Quote
taxelina Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='jbk']Zadziałał mi multicytat !!!!!!!!!!!!!!! A tak wogle - to gdzieście pouciekały :mad: dziala tylko przy 1 i 2 poscie..:mad::mad::mad: Quote
jbk Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='halgre58']Cieszę się, że ci się podoba :multi::multi: Dindka wymiziałam ... Ja go tak miziam i miziam :loveu: a on już i tak jest rozwieziony jak dziadowski bicz :multi::multi::multi: Czy wy uwierzycie, że Dindek w lutym skończy już 4. lata ...????? Dopiero był taki malutki ... :p Cztery? Ale i tak jest malutki ;) A mizianiem go nie rozpieścisz, jest to potrzebne psu do życia jak powietrze ;) Quote
LadyK Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [CENTER]Hejo Dindusiowi :hand: deer - mi wogóle multi nie działa ;)[/CENTER] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='halgre58'] Czy wy uwierzycie, że Dindek w lutym skończy już 4. lata ...????? Dopiero był taki malutki ... :p A nazdjeciech wygląda na takiego wesołego młodzieńca :lol: Ale to szybko mijaa jeszcze pamiętam te emocje jak jechaliśmy po naszą kulkę a za niedługo ta kulka kończy 2 lata (w grudniu) :loveu: Quote
pusia2405 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 http://img354.imageshack.us/img354/9688/dindusiedwama9.jpg Ja dzisiaj nic nie piłam, a dwoi mię przed oczami:lol:. Wow i bokserkę w składzie macie. Ciekawe to zabawowe stadko. Ile w sumie psów bawi się razem? Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Kurde, gdyby do Katowic było nieco bliżej.... ale jechać godzinę czy półtorej na półgodzinne bieganie, a potem jeszcze wracać godzinę czy półtorej.... Trochę by mi się dzień rozwalił, o 7 rano już w pracy jestem tak normalnie, a tu bym była koło 10..... Ale i tak kiedyś doprowadzę do spacerku wspólnego ;) Quote
halgre Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='pusia2405']http://img354.imageshack.us/img354/9688/dindusiedwama9.jpg Ja dzisiaj nic nie piłam, a dwoi mię przed oczami:lol:. Wow i bokserkę w składzie macie. Ciekawe to zabawowe stadko. Ile w sumie psów bawi się razem? Psów się bawi tyle ile akurat się zejdzie... różnie to jest - kiedyś było aż ...11. Ale przeciętnie jest ok. 3 - 6. A bokserek jest więcej, nie tylko jedna. [quote name='jbk']Kurde, gdyby do Katowic było nieco bliżej.... ale jechać godzinę czy półtorej na półgodzinne bieganie, a potem jeszcze wracać godzinę czy półtorej.... Trochę by mi się dzień rozwalił, o 7 rano już w pracy jestem tak normalnie, a tu bym była koło 10..... Ale i tak kiedyś doprowadzę do spacerku wspólnego ;) Nooo... to byłoby faaajnie !!! :multi::multi::multi: Już jestem ciekawa jak by się bawiły :multi: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 http://img81.imageshack.us/img81/9395/wparku11112008395yu1.jpg - ale zębiska :) Quote
halgre Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Duży pies - duże zęby ...:multi::multi::multi: Deer - jeszcze mi zostało na dogo 148. fotek. To dobrze, bo teraz nie ma pogody na zdjęcia - jest deszczowo. Zobaczymy w sobotę - zapowiadali, że spadnie śnieg i będzie biało ;). Jeśli tak będzie, to napewno będą jakieś zimowe fotki :loveu: Quote
halgre Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 To oczywiście Lola :loveu: Lola, rudy-Alfi, no i oczywiście Morfi. To tak dla przypomnienia :sweetCyb: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 świetne fotyy :loveu: Masz widze jakiś dobrytaparat b oładnie zdjęcia biegu uchwyca :multi: Super się mają takiee zabawy :loveu::loveu: Quote
halgre Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Kurcze... nie wiem, co się dzieje... wgrałam najpierw 5. zdjęć, które nagle znikły ! No to wgrałam jeszcze raz i nagle tamte się też pokazały ale dwa nie były jedno pod drugim - tylko obok siebie. No to zmieniłam to, ale 1. zdjęcie się wogle nie pokazało... No i teraz co ??? Spróbuję to naprawić :mad::placz::eviltong: Quote
pusia2405 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ładnie u Was na spacerach... Po takich spacerach, to psa tak jakby w domu nie było:roll:. Quote
halgre Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Teraz to już tak niech zostanie - mimo, że są chyba jakieś podwójne ;) Quote
halgre Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):świetne fotyy :loveu: Masz widze jakiś dobrytaparat b oładnie zdjęcia biegu uchwyca :multi: Super się mają takiee zabawy :loveu::loveu: Mam lustrzankę NiKON D40 - jedną z tych tańszych... a piesy focę obiektywem 70-300. Quote
halgre Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 No nareszcie Dindek ! Bo cały czas teraz - to tylko jego kumple i koleżanka ...:evil_lol: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 halgre58 napisał(a):Teraz to już tak niech zostanie - mimo, że są chyba jakieś podwójne ;) To nie przeszkadza, że podwójne, bo piękne :) Quote
Recommended Posts