Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']http://img131.imageshack.us/img131/4430/wparku21x2008030dp7.jpg - piękna zabawa jednym kijaszkem ;) Chcieli go chyba podzielić na dwa ;)
Też mi się to podoba ... One się razem chowają - ten husky to Bari - jest przygarnięty. Kora go zaakceptowała i całkiem fajnie się zgadzają ...
A Dindek też się bawi jednym patolem z takim dalmatyńczykiem - Kleksikiem, którego napewno już widziałaś wcześniej :loveu::loveu::loveu:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']W takiej grupie to im jest wesoło ;)) Energia aż tryska z tych zdjęć ;)

I kałużę trzeba było zaliczyć jak zwykle ;)
Taaak ... jak jest ich więcej - to więcej szaleją :multi: A ta kałuża - to bajoro i oczywiście obowiązkowo zaliczone - co dzień :mad:

Posted

[quote name='halgre58']Taaak ... jak jest ich więcej - to więcej szaleją :multi: A ta kałuża - to bajoro i oczywiście obowiązkowo zaliczone - co dzień :mad:
Kąpiesz potem Dindusia, czy wystarczy powycierać?

Posted

[quote name='halgre58']
A teraz przerywam, bo chcę też poodwiedzać trochę :evil_lol: Najpierw idę do was ...:multi:

No dobra, po takiej dawce dobrej zabawy pozwalamy ;)

Posted

[quote name='jbk']Kąpiesz potem Dindusia, czy wystarczy powycierać?
Nie kąpię go !! Tylko wycieram !! Jak jest tylko mokry - wycieram na sucho. A jak jest z tego bajora, czyli z błota :evil_lol: to pierw na mokro gąbką, potem ręcznikiem na sucho :evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']Nie kąpię go !! Tylko wycieram !! Jak jest tylko mokry - wycieram na sucho. A jak jest z tego bajora, czyli z błota :evil_lol: to pierw na mokro gąbką, potem ręcznikiem na sucho :evil_lol:

A w ogóle, to czy chłopak lubi kąpiele?

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']świetne towarzystwo :loveu: Ale Dinduś maz tobą dobrze a Borysek piękny :multi:

ano świetne ... a Boryskowi przekażemy, że piękny ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']A w ogóle, to czy chłopak lubi kąpiele?

Luuubi ! W parku się pluska i pływa - jak jest ciepło ... :multi: Ale do wanny w łazience - to nie ma mowy :shake:

PS.: Nie działa mi "multi cytat" :shake: - czy tylko mnie ??
---------------------------------------------------

Posted

[quote name='deer_1987']Ide wybrac jakies foty na aktualizacje strony ;)
A ja zaraz będę wrzucać resztę psiarni i parku. Zostało mi 30. fotek na dogo. Cały czas z 21-go. Nowych nie mam. Może jutro ...?