Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]hihi ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

deer_1987 napisał(a):
u nas slonce ale wieje.. tz i tak nocke odsypia.. a tak to wroci z praktyk kolo 18 i idze spac zeby w nocy moc wstac.. po nocy od razu na praktyki.. wiec malo czasu mamy dla siebie wiec dzis cos moze razem sie uda sprzedic bo wolny ze szkoly/praktyk

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Już wprawdzie nie pada, ale nie wiadomo na jak długo :shake: A stopni jest 8.[/FONT]

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NATKA napisał(a):
Świetne te przeróbki :lol:
http://i41.tinypic.com/254vez9.jpg
http://i40.tinypic.com/mll1d4.jpg
http://i39.tinypic.com/14mesys.jpg

To jest pies idealny nawet się sam na smyczy prowadza hi hi ;)
http://i41.tinypic.com/vdojdc.jpg

Ooo wiewiórek :p
http://i40.tinypic.com/24pdl6r.jpg

Taki malutki szczypiorek a już wie jak wziąć "pod buta" starszego koleżkę hi hi :evil_lol:
http://i40.tinypic.com/2cht1yf.jpg

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Dziękujemy !

hahaha ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ponieważ nie mam dla was żadnych fotek, pokażę wam Sammiego jak był malutki :evil_lol:[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]I jak się podoba ?[/FONT]

Posted

Ja tez nie kąpię basków (z wyjątkiem sytuacji ekstremalnych;), czekam na deszcz, śnieg, spacery do naturalnych zbiorników.
ale one i tak nie przepadają za wodą.
Ale jak są w wannie, to wychodzą z założenia, że jak mus to mus:)

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
podoba sie jak kazdy szczeniak :D

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Masz rację :evil_lol:[/FONT]

Izabela124. napisał(a):
O jeju jaki słodziak

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]hihi ... :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Asiaczek napisał(a):
Ja tez nie kąpię basków (z wyjątkiem sytuacji ekstremalnych;), czekam na deszcz, śnieg, spacery do naturalnych zbiorników.
ale one i tak nie przepadają za wodą.
Ale jak są w wannie, to wychodzą z założenia, że jak mus to mus:)

Pzdr.

:diabloti:

Posted

halgre napisał(a):
[FONT=Times New Roman]Mądre dzieciaki :evil_lol: bo tak rzeczywiście jest ... :diabloti:

Dzisiaj nawet nie poszliśmy z Dindkiem do parku, tylko tak na szybko w pobliże, bo padało jak niewiem co (teraz już nie pada - gdybym wiedziała to bym odczekała :evil_lol:) ... Mało tego - po drodze złapał nas jeszcze grad :crazyeye::diabloti:
[/FONT]

wowowow :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a u nas ..nie wiem jakim cudem :evil_lol: ale od rana było sloneczkoo ..a jak posżlam z futrami do lasu cos koło 13 bodajze to bylo tak ciepło ze ściagałam kurtke polarową :diabloti::diabloti::diabloti:

buziam :loveu:

Posted

zuzolandia napisał(a):
wowowow :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a u nas ..nie wiem jakim cudem :evil_lol: ale od rana było sloneczkoo ..a jak posżlam z futrami do lasu cos koło 13 bodajze to bylo tak ciepło ze ściagałam kurtke polarową :diabloti::diabloti::diabloti:

buziam :loveu:

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]haha ... zależy co ty uważasz za rano :eviltong: bo ja dzisiaj szłam chyba o 8.
Potem owszem też tu było słoneczko (z przerwami)... a wieczorem jak szłam z dindkiem ok. 20:30 to tak wiało, że aż huczało ! A Dindek se miał to gdzieś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co chwilę przystawał i obwąchiwał co się dało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja już chciałam być w domku - w ciepełku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

halgre napisał(a):
[FONT=Times New Roman]haha ... zależy co ty uważasz za rano :eviltong: bo ja dzisiaj szłam chyba o 8.
Potem owszem też tu było słoneczko (z przerwami)... a wieczorem jak szłam z dindkiem ok. 20:30 to tak wiało, że aż huczało ! A Dindek se miał to gdzieś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co chwilę przystawał i obwąchiwał co się dało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja już chciałam być w domku - w ciepełku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

no powiedzmy ze jak nie musze wstać to u mnie rano to jest tak 11sta :eviltong::eviltong:

Posted

zuzolandia napisał(a):
no powiedzmy ze jak nie musze wstać to u mnie rano to jest tak 11sta :eviltong::eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]Odnośnie tego you tube - nic nie wiesz ?[/FONT]

Posted

halgre napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]Odnośnie tego you tube - nic nie wiesz ?[/FONT]

niestety nie wiem..
kiedys mialam tam wrzucone 2 fiilmy ale jak mi trzasnął laptop to juz nawet nie wiem jakie hasło miałam żeby tam wlezć .....

Posted

zuzolandia napisał(a):
niestety nie wiem..
kiedys mialam tam wrzucone 2 fiilmy ale jak mi trzasnął laptop to juz nawet nie wiem jakie hasło miałam żeby tam wlezć .....

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Szkoda, bo tam teraz inaczej z tymi kodami - wszystko pozmieniali, a ja tam dawno nie byłam ... :shake:[/FONT]

Posted

Aga&Ganja napisał(a):
A co tam u Was słychać? :)

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A nic ciekawego :shake:
Ciągle to samo, czyli stara bida ... :eviltong::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]Świeże fotki !
Czyli dzisiejsze - 17. kwietnia
[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]znacie tego faceta - nie ? :evil_lol:[/FONT]