Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda25 napisał(a):
Ale ten czarny lab nie jest gruby. Dobrze, masywnie wygląda, takie są laby.

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]To czemu wszyscy mówią że gruby ? W parku też ...[/FONT]

Izabela124. napisał(a):
http://i42.tinypic.com/2ho8egy.jpg buzi buzi :evil_lol:

http://i40.tinypic.com/2it4wlz.jpg ciekawe kto będzie pierwszy :lol:

Witaj!

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Dindek oczywiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sadzi większe susy, bo ma dłuższe łapy :eviltong:

Witaj, witaj :multi:
[/FONT]

Posted

halgre napisał(a):
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]To czemu wszyscy mówią że gruby ? W parku też ...[/FONT]

Norma niestety,wiele osób uważa, że wszystkie laby są grube i tłuste, a te psy takie są, mocne, przysadziste, szerokie w klacie z mocnym biodrem.
On jest ładnie zbudowany, ma mocne udko, dużą głowę, fajny z niego pies. Wiesz z jakiej hodowli pochodzi ?

Posted

zuzolandia napisał(a):
http://i40.tinypic.com/30igy82.jpg

a moze Ludwiczek po prostu ma odmienną orientacje szekszualną i juz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a obiekt Jego westchnień to wlasnie labuś :cool3:

witanko i pozdrawianko :loveu:

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No właśnie niewiem :shake: Ludwiczek tak codziennie ostatnio skacze na tego labka ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Anula & Bono napisał(a):
http://i41.tinypic.com/54wt2w.jpg
Dindulec:loveu::loveu:
widza że spanielkoi zachciało sie miłosci:evil_lol:
i wiewiór:loveu:
pozdr!

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Niestety niewiem co zacytowałaś, bo nie da się tego otworzyć - nawet jak skopiuję do przeglądarki :shake::mad:[/FONT]

Magda25 napisał(a):
Norma niestety,wiele osób uważa, że wszystkie laby są grube i tłuste, a te psy takie są, mocne, przysadziste, szerokie w klacie z mocnym biodrem.
On jest ładnie zbudowany, ma mocne udko, dużą głowę, fajny z niego pies. Wiesz z jakiej hodowli pochodzi ?

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Powtórzę to jutro tej pani w parku ...
Niestety nie wiem z jakiej hodowli, ale przecież mogę zapytać jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

deer_1987 napisał(a):
co tak i dindek i ten czarny ze smyczami lataja?

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Bo to już jest powrót ze spacerku i po drodze zaczęły się bawić na innym trawniku ... Muszą być gotowe do szybkiego zapięcia w razie czego ! Tak że puściliśmy te smycze, bo za bardzo szarpały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

zuzolandia napisał(a):
Wy tak dziennie sie w tym parku spotykacie ?

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Codziennie :multi::multi::multi:
Rano o 7:0 - 7:15.
[/FONT]

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]Końcówka spaceru:[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Spotkany po drodze malutki sznaucerek średni:[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Labuś nas odprowadzał :evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Podeptam labkowi ogon ...:evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Muszę zapamiętać labkowy zapach :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Już mnie ciągną do domku ... :mad::diabloti:[/FONT]

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No to cześć :multi::evil_lol:[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Zostaliśmy z Dindkiem sami ... labuś też poszedł :eviltong:[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]KONiEC ![/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Pogoda: jutro deszczowo

Sobota-niedziela: słoneczko !
[/FONT]

Posted

deer_1987 napisał(a):
No teraz duzo ludzi bedzie miec szczeniaki:)

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Bo wiosna ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Płodny okres jakiś ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

halgre napisał(a):
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Bo wiosna ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Płodny okres jakiś ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

No wiadomo ze na wiosne-lato wiecej sie planuje miotow bo latwiej nauczyc psa czystosci, ma sie wiecej czasu bo wakacje i duzo lepiej suki znosza porod.

Posted

deer_1987 napisał(a):
No wiadomo ze na wiosne-lato wiecej sie planuje miotow bo latwiej nauczyc psa czystosci, ma sie wiecej czasu bo wakacje i duzo lepiej suki znosza porod.

:hmmmm: :niewiem:

Posted

halgre napisał(a):

[FONT=Times New Roman]Ja psa nie kąpię :shake: Tak powiedział weterynarz, że psa się nie kąpie - chyba, że się wytarza w czymś śmierdzącym. Można oczywiście samą wodą np. z błota. Ale jak nie trzeba - to po co ? [/FONT]

[FONT=Arial]ja też nie kąpię piesa i z utęsknieniem czekam ciepełka kiedy pojedziemy nad wodę i Ozzy będzie pływał , pływał i pływał :multi:[/FONT]

halgre napisał(a):
[FONT=Times New Roman]Ja myślę - i nie tylko ja - że odrazu przyjdzie lato ![/FONT]

http://halgre.posadzdrzewo.pl

[FONT=Arial]wczoraj dzieciaki na zajęciach powiedziały że była : jesień , zima i teraz znowu jest jesień :diabloti: ....:hmmmm: może mają rację

witanko :hand: , ja dziś odsypiałam :roll:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):

[FONT=Arial]wczoraj dzieciaki na zajęciach powiedziały że była : jesień , zima i teraz znowu jest jesień :diabloti: ....:hmmmm: może mają rację

witanko :hand: , ja dziś odsypiałam :roll:
[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Mądre dzieciaki :evil_lol: bo tak rzeczywiście jest ... :diabloti:

Dzisiaj nawet nie poszliśmy z Dindkiem do parku, tylko tak na szybko w pobliże, bo padało jak niewiem co (teraz już nie pada - gdybym wiedziała to bym odczekała :evil_lol:) ... Mało tego - po drodze złapał nas jeszcze grad :crazyeye::diabloti:
[/FONT]

Posted

u nas slonce ale wieje.. tz i tak nocke odsypia.. a tak to wroci z praktyk kolo 18 i idze spac zeby w nocy moc wstac.. po nocy od razu na praktyki.. wiec malo czasu mamy dla siebie wiec dzis cos moze razem sie uda sprzedic bo wolny ze szkoly/praktyk