*zaba* Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Halo! Dindki! Gdzie jestescie?? Fotki przyszlam poogladac, a tu fotek niet :( Quote
halgre Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [FONT="Georgia"]Witam wszystkich :multi::multi: Trochę mnie nie było, a tu tyyyle gości ! :eviltong::evil_lol: Dziękuję za wszystkie odwiedzinki, ale ja dopiero jutro wszystkich odwiedzę ;):diabloti: Teraz wpadłam tylko na chwilę :multi: [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No wlasnie jakos faktycznie troszke Cie nie bylo...i emotikonek :-)...pozdrawiamy Quote
LadyK Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 To ja czekam na jakieś Dindusiowe fotki :) Nudno było na dogo bez Waszych zdjęć przez te kilka dni :) Quote
halgre Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='Shirai - Koki']No wlasnie jakos faktycznie troszke Cie nie bylo...i emotikonek :-)...pozdrawiamy [FONT="Georgia"]hahaha ...[/FONT] [quote name='LadyK']To ja czekam na jakieś Dindusiowe fotki :) Nudno było na dogo bez Waszych zdjęć przez te kilka dni :) [FONT="Georgia"]Mam jedynie fotki jeszcze zimowe, ale nikt już takich nie chce oglądać :shake::evil_lol:[/FONT] Quote
*zaba* Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 To zmien snieg na zielona trawke i juz hihi. A Dindus w kazdych okolicznosciach przyrody wyglada slicznie. Quote
halgre Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Fotki domowe dla odmiany :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
halgre Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Jejku - co się stało :crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Georgia"][SIZE="4"]Jejku - co się stało :crazyeye::crazyeye:[/FONT] od wyciętych jajków ....odebrałam mu mozliwość zostania ojcem Quote
halgre Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]W parku :p[/FONT] [FONT="Georgia"]Labradorek (zapomniałam imię)[/FONT] [FONT="Georgia"]Bajka i Hektorek[/FONT] [FONT="Georgia"]I znów Bajka[/FONT] [FONT="Georgia"]Bari[/FONT] [FONT="Georgia"][/FONT] Quote
halgre Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [FONT="Georgia"]Kora - chowa się razem z Barim[/FONT] [FONT="Georgia"]Te maluchy nazywamy "dobermanki" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT="Georgia"]Dżeki[/FONT] Quote
taxelina Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 nie chcemy zimowych.. ale i u mnie na pod psem nie chcieli :( Quote
halgre Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [FONT="Georgia"]Kerry z Bajką[/FONT] [FONT="Georgia"][SIZE="5"]I to na dzisiaj wszystko ... :p[/FONT] Quote
halgre Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='deer_1987']nie chcemy zimowych.. ale i u mnie na pod psem nie chcieli :( [FONT="Georgia"]No to trudno ;) Trzeba poczekać ... :evil_lol:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Niezła gromadka tam, do was uczęszcza :) Domowy Dinduś świetny :loveu: Quote
halgre Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Niezła gromadka tam, do was uczęszcza :) Domowy Dinduś świetny :loveu: [FONT="Georgia"]Dzięki :multi::multi:[/FONT] Quote
Darianna Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Zimowe to będziemy prosić w letnie upały dla ochłody umysłu ;) Bajeczka malutka słodka :) Quote
LadyK Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ale macie fajnie z tymi psiakami innymi, my to sami musimy na spacery chodzić...Chociaż tyle psów w okolicy, to jak namawiam kogoś na spacer to "ee po co, nawet smyczy nie mam" :shake: Fotki świetne jak zawsze :loveu: Quote
halgre Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Darianna']Zimowe to będziemy prosić w letnie upały dla ochłody umysłu ;) Bajeczka malutka słodka :) [FONT="Georgia"]No też tak może być :evil_lol::evil_lol: A Bajeczka - tak - :loveu::loveu:słodka [/FONT] [quote name='LadyK']Ale macie fajnie z tymi psiakami innymi, my to sami musimy na spacery chodzić...Chociaż tyle psów w okolicy, to jak namawiam kogoś na spacer to "ee po co, nawet smyczy nie mam" :shake: Fotki świetne jak zawsze :loveu: [FONT="Georgia"]No tak, są tacy ...ale żeby pies smyczy nie miał :crazyeye::crazyeye: Dziwne ...[/FONT] Quote
Pestka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 http://i43.tinypic.com/w1a1jt.jpg Fajny ten BT ;) Quote
halgre Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [FONT="Georgia"]A tak mamy zryty cały klomb przez dziki w parku ... :mad: Dobrze, że się już pozbyli ich :multi::loveu: Ale będą mieli teraz roboty ci z Zieleni ![/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 U nas na podłężu w parku te, z hasały dziki. idzie się przestraszyc Quote
halgre Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']U nas na podłężu w parku te, z hasały dziki. idzie się przestraszyc [FONT="Georgia"]Na szczęście już się pozbyli tych dzików :diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts