Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kati16']http://img261.imageshack.us/img261/497/14959391uw3.jpg Dindek też chce robić fotki :diabloti: :D
Widocznie tak ;) Ten facet chciał pofocić Alfika, a Dindek ciągle mu przeszkadzał :mad: A wszystkie psy dopiero co się wyskakały w brudnym bajorze :crazyeye: - to możesz sobie wyobrazić, jak wyglądały - a Dindek mu na plecy skakał ... A mnie Alfik swój brudny nochal wsadził w obiektyw :diabloti:

[quote name='Selenne']Fajniutkie xD
I zapraszamy bo u nas (wreszcie) nowe fotki
Już tam leeecę ...:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='halgre58']Widocznie tak ;) Ten facet chciał pofocić Alfika, a Dindek ciągle mu przeszkadzał :mad: A wszystkie psy dopiero co się wyskakały w brudnym bajorze :crazyeye: - to możesz sobie wyobrazić, jak wyglądały - a Dindek mu na plecy skakał ... A mnie Alfik swój brudny nochal wsadził w obiektyw :diabloti:

Poprostu czują pasję w fotografowaniu :evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']O tak ! jeszcze jak ! Za patykami to by latał i latał, no i ogryzał je potem :lol:

Moja Neska tak lubi jabłka i...koty :diabloti:

Posted

[quote name='Kati16']Moja Neska tak lubi jabłka i...koty :diabloti:
Dino jak był młodszy, to z kotami się bawić chciał :evil_lol:, ale koty są raczej nieufne do psów... mógłby taki skoczyć z pazurami do oczu Dindkowi :crazyeye:

Posted

Witamy ponownie :multi:

Trochę parku też może być :lol: bo dzisiaj jest mało fotek Dindka - same nudy były dziś rano ;)

To jedna z tych małych fontannek, z których nasze psiury piją wodę po swoich gonitwach :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Moja Sarcia koty goni, dopóki uciekają.. co innego jak nie uciekają :evil_lol:
Teraz to też Dino je goni :mad:, ale kiedyś chciał się z nimi bawić i aż ... piszczał i ciągnął do nich... myślał może, że to przyjaciele :crazyeye:

[quote name='agaciaaa']Piękne kwiaty :)
Takie rosną w naszym parku :loveu: