Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='halgre58']I chce do domu ? Dindek jak już wyjdzie to nigdy nie chce wracać :evil_lol::evil_lol: Do parku ciągnie jak nie wiem co, a z powrotem odwrotnie - to ja go muszę ciągnąć :evil_lol::evil_lol:
Te nasze psy tak zostawić w parku, to by sie bawiły, biegały - tylko im jakieś żarełko zostawić i tyle :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A wcześnie rano bardzo chętnie i radośnie wychodzi ... :multi::multi::multi:

[quote name='as_kate']No to masz fajnie, bo moja, jak jest za wczesnie, to patrzy: a idź sobie sama o tej porze. :D czasem sama budzi, ale musi mieć potrzebę :D

ooooo dokładnie jak u mnie :diabloti:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='as_kate']No to masz fajnie, bo moja, jak jest za wczesnie, to patrzy: a idź sobie sama o tej porze. :D czasem sama budzi, ale musi mieć potrzebę :D

[quote name='deer_1987']dokladnie!!! np w niedziele jak tz odsypia noc to psiaki czasami przed 12 sie w ogole nie zwleka, nawet nie spojrza na mnie... tylko spia :cool3::cool3:

[quote name='Darianna']Jak miałam tylko jednego rudego to spał do 10 w weekendy i wstawał jakby mi łaskę robił... Odkąd jest drugi to w weekendy góra do 7 rano pociągną.... I biedna pańcia musi iść na spacerejszyn z dzieciakami ;)

[quote name='Alicja']ooooo dokładnie jak u mnie :diabloti:

[SIZE="4"]No coś takiego :crazyeye::crazyeye:
Bywało, że wychodziliśmy ok. 9:00 - ale to wtedy jak mieliśmy iść do weta, który jest od 10:00. Musielibyśmy łazić wtedy po parku od 6:30 - 7:00, aż do 10:00 - bo wet jest zaraz blisko parku, a poco wracać do domu i zaraz potem znów wychodzić ? No i najlepiej być tam przed 10:00, bo potem kolejka :evil_lol:
Jak jest piękna pogoda - to czemu nie ... wszyscy idą do domu, a my spacerujemy do tej 10:00 - do weta - i znów przez park do domu.
Ale jak jest np. zimno, czy deszczowo - to wiadomo.
Dindek wtedy grzecznie leży i czeka, aż wyjdziemy (chyba, żeby MUSiAŁ iść JUŻ) :evil_lol::evil_lol:

Posted

[SIZE="4"]Narazie stop - zobaczę, czy ktoś tu przyjdzie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A pozatem - jestem ciekawa, czy ktoś zauważy jakieś zmiany u Hektorka ... :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Posted

[quote name='dOgLoV']Suuuuuuper się bawią :multi::multi::multi::multi:
[SIZE="3"]No wystarczy parę psów i fajnie się bawią ... :multi::multi::multi:

[quote name='Anula & Bono']http://i27.tinypic.com/5xndhc.jpg
walki psów:-o
moga sie dołączyć?:evil_lol::evil_lol:

Hmm nie wiem który to Hektor ale ok:diabloti:
[SIZE="3"]nieee ... jaka walka :crazyeye: to taka zabawa figle-migle :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A możesz ! :multi::multi::multi:

Hektor - to ten spanielek ... :multi::multi:

[quote name='deer_1987']ja jestem :) wrocilam wlasnie
[SIZE="3"]Ooo ... fajnie :multi::multi::multi:

Posted

mniej fajnie tylko to ze widze czarne chmury nad nami w grudniu.. polowa kasy co teraz mamy (ta co teraz mamy ledwo na rachunki i oszczedne jedzenie) i jak tu zaplacic rachunki i jeszcze miec na jedzenie.. eh

Posted

[quote name='Czarnulka']http://i30.tinypic.com/23mwwuc.jpg ślicznie
A hektorek ma nową obróżkę ;) o to chodzi?
[SIZE="3"]A nieee ... :shake::evil_lol:
Proszę zgadywać dalej ...:multi::multi:

[quote name='deer_1987']mniej fajnie tylko to ze widze czarne chmury nad nami w grudniu.. polowa kasy co teraz mamy (ta co teraz mamy ledwo na rachunki i oszczedne jedzenie) i jak tu zaplacic rachunki i jeszcze miec na jedzenie.. eh
[SIZE="3"]ha, ja o sobie to nawet już nie mówię ... :shake::evil_lol::diabloti::roll:

Posted

[quote name='halgre58']Jeee ... urwało mu ogon :crazyeye::placz:
A ty nie widzisz zmiany u Ludwiczka :crazyeye::evil_lol:

widziałam ze mu loki obcieli :eviltong::eviltong:
ale nie wiedzialam ze moj Ludwiczek to Hektor i gapilam sie na huskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']http://i27.tinypic.com/spirft.jpg
ale sie slodko patrzy :D
[SIZE="4"]Żeby cię to jego "słodkie" patrzenie nie zwiodło ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']widziałam ze mu loki obcieli :eviltong::eviltong:
ale nie wiedzialam ze moj Ludwiczek to Hektor i gapilam sie na huskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']ja sie nie znam na ocietych czy nie bo ja nie obcinam :P
[SIZE="4"]A jakbyś ty się obcięła - to nikt by nie zauważył, bo się nie zna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ktoś kto Hektorka widuje na codzień - choćby tu na fotkach - to widzi, że ostrzyżony ... grzywa zniknęła !