Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']eh w sumie zazdroszcze Cie ze spotykacie tyle fajnych psiakow i ma sie z klim Dindek pobawic no i ze tak sie slucha ze mozna miec bez smyczy
no, nie zawsze słucha ... lubi podlatywać do innych psów, więc muszę uważać, bo nie wszystkie są przyjazne...
[quote name='Selenne']A to nowy kolega czy koleżanka?
kolega
[quote name='Selenne']No, racja, ja także
Sarę spuszczamy gdy jest sama, bo gdy są inne psy lub rowery to potrafi za nimi wybiec, nawet na ulicę

http://img79.imageshack.us/img79/2535/57zm8.jpg - A co on go tak łapą przygniata? xD
nie przygniata, tylko mówi do Dindka: fajny kumpel z ciebie Dindek :evil_lol:
[quote name='Kati16']Ale Dindek się ładnie bawi z innymi psiakami :multi:
jak zwykle ;)
[quote name='Martens']Moja psica odkąd dorosła już niezbyt chce się bawić z innymi psami :shake:
Dindek nigdy nie ma dość, a ma już 3,5 roku i jest jak szczeniak :evil_lol:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawsze się obawiałam spotkania z dzikami, bo nie wiedziałam jaka będzie reakcja Dindka jak je zobaczy :crazyeye: A Dindek puścił się w ich kierunku ze szczekaniem, dzik (albo locha) zaczął gonić Dindka, więc on w nogi i w krzaki ... Jejku ! Co ja przeżyłam strachu ! Te dziki przechodziły dosłownie kilka kroków od nas brrrr :crazyeye:

Kiedy już poszliśmy z tego toru i spacerowaliśmy z naszymi psami po parku - natknęliśmy się znowu na te same dziki ! Szły sobie ścieżką prosto na nas. Wycofaliśmy się na boczną ścieżkę i odczekaliśmy, aż przejdą :evil_lol: :

Posted

Dzików koniec... Byłoby więcej, ale tam na torze tak się trzęsłam ze strachu :evil_lol::evil_lol:, że dużo wyszło zamazanych...

Dla uzupełnienia - dwa Dindki w domu:

Jest jeszcze parę z parku, ale jeszcze nie zmniejszone.

Posted

[quote name='Selenne']Dobrze, że ja nie mieszkam blisko lasu xD
A jak tam u Was z kleszczami?
Ostatnio - spokój. Ale łapał do trzech kleszczy dziennie :crazyeye:

Posted

Ja na widok dzików chyba bym wlazła na drzewo :evil_lol: U mnie na osiedlu tylko kociska i czasem jakiś zając się zabłąka - za to na działce bażanty i kuropatwy :cool3:
Ostatnio mało nie dostałam zawału po drodze do lasu, bo ze 3 m przede mną sarna przebiegła mi drogę :lol:

Posted

Te zdjęcia jakieś nic niefajne wyszły :shake: Całkiem nowych nie mam - dopiero jutro ;) Te są z tego samego dnia, co te dziki nas "odwiedziły" ...