halgre Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 jonQuilla napisał(a):królik baks takie ślady zostawiał :evil_lol: deer_1987 napisał(a):tez bym powiedziala ze krolik :D hahaha ... :evil_lol::evil_lol: To niestety ślady po dzikach ! Quote
jonQuilla Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Darianna napisał(a):dziki w centrum miasta?????????? tego pełno wszędzie u nas jakiś czas temu na jednym z osiedli było mnóstwo dzików bo ludzie je dokarmiali więc chodziły sobie między budynkami jak koty bezdomne, władze miasta postanowiły się pozbyć bo teoretycznie zagrożenie stwarzały...były tam dorosłe osobniki jak i młode z matkami koło mnie w parku też czasami na dzika można się natknąć choć już rzadziej... chyba było ich za dużo w tutejszych lasach i zaczęli je odstrzeliwać mam piłeczkę i nikomu jej nie oddam :) :cool3::evil_lol: http://i25.tinypic.com/w9fj0y.jpg Quote
halgre Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Darianna napisał(a):dziki w centrum miasta?????????? jonQuilla napisał(a): tego pełno wszędzie u nas jakiś czas temu na jednym z osiedli było mnóstwo dzików bo ludzie je dokarmiali więc chodziły sobie między budynkami jak koty bezdomne, władze miasta postanowiły się pozbyć bo teoretycznie zagrożenie stwarzały...były tam dorosłe osobniki jak i młode z matkami koło mnie w parku też czasami na dzika można się natknąć choć już rzadziej... chyba było ich za dużo w tutejszych lasach i zaczęli je odstrzeliwać mam piłeczkę i nikomu jej nie oddam :) :cool3::evil_lol: http://i25.tinypic.com/w9fj0y.jpg Właśnie, właśnie ... ludzie dokarmiają i one sobie chodzą pomiędzy blokami, innymi domami, idą przez ulicę jak gdyby nigdy nic :diabloti: W zeszłym roku tych dzików było u nas zatrzęsienie - pisałam przecież tutaj - jak 12. dzików wyszło prosto na nas rano i jak jedna locha pogoniła Dindka ... Te dziki gdzieś powywozili, ale jak widać, znowu są ... :evil_lol::evil_lol: Teraz widać tylko ślady po nich, czyli urzędują tylko w nocy - nie tak jak zeszłego roku - chodziły sobie w ciągu dnia ... :eviltong::diabloti: PS.: to nie jest centrum miasta :shake: Quote
zuzolandia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 doberek :loveu: ooo jakie ladniutkie fotaski .... to juz mamy takie kolory ???:crazyeye::crazyeye: :evil_lol: http://www.otofotki.pl/img11/obrazki/be394_7.jpg trza sie no wybrac do lasu bo jak narazie to brak czasu :eviltong: jeszcze mi umknie piekna złota jesien??? chorerea mam chorane oko i tak trudno sie pisze z tylko jednym aktywnym :evil_lol: buzioleeeee Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 tez sie zdziwilam ze dziki w miescie.. Quote
halgre Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 zuzolandia napisał(a):doberek :loveu: ooo jakie ladniutkie fotaski .... to juz mamy takie kolory ???:crazyeye::crazyeye: :evil_lol: http://www.otofotki.pl/img11/obrazki/be394_7.jpg trza sie no wybrac do lasu bo jak narazie to brak czasu :eviltong: jeszcze mi umknie piekna złota jesien??? chorerea mam chorane oko i tak trudno sie pisze z tylko jednym aktywnym :evil_lol: buzioleeeee Takie kolory zauważyłam na jednym drzewie i zaraz je sfociłam ... :evil_lol::evil_lol: Ale już niedługo myślę będzie więcej takich ...:evil_lol::evil_lol: No, nie przegap - jak tylko będzie złota jesień, to ja nic tylko będę focić !!! A co to masz z tym okiem :crazyeye: Też buziooole ... deer_1987 napisał(a):tez sie zdziwilam ze dziki w miescie.. Ja nie mieszkam w mieście :shake: Nie chcę ! :shake: ! :angryy: ! Park też nie jest przecież w mieście :shake::crazyeye::diabloti: Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 nie no nie mieszkasz na wsi a w katowicach a to miasto :D Quote
halgre Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 deer_1987 napisał(a):nie no nie mieszkasz na wsi a w katowicach a to miasto :D Uff ... nie w samych Katowicach, tylko w dzielnicy - a tu jak na wsi ! Do Katowic jest: ok. 10. minut do przystanku autob. + 10. minut autobusem. A pieszo - to zależy jak kto idzie :evil_lol::evil_lol: ale do pół godziny mniej więcej :eviltong: No ... Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ale chyba miszkasz w dzielnicy katowic, nie? tylko do centrum katowic od siebie masz dojazd. Quote
halgre Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 deer_1987 napisał(a):ale chyba miszkasz w dzielnicy katowic, nie? tylko do centrum katowic od siebie masz dojazd. No tak, w dzielnicy - i to jest przecież różnica :diabloti: Quote
Pestka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No tak, ale ja też mieszkam w Tomaszowie dzielnicy Tomaszowa nie w centrum ale jednak w Tomaszowie, a Ty w Katowicach tak? ;) Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 nie dla mnie ma roznicy bo przeciez to dzielnica katowic!!! Quote
Alicja Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 :razz::razz:ale wam dzikusy przeryły w parku ...masakra :shake: no ale to generalnie wina ludzi , syfią sami a potem strach Rozszalalas sie gifkowo :evil_lol: Quote
halgre Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Pestka napisał(a):No tak, ale ja też mieszkam w Tomaszowie dzielnicy Tomaszowa nie w centrum ale jednak w Tomaszowie, a Ty w Katowicach tak? ;) Tak :lol: deer_1987 napisał(a):nie dla mnie ma roznicy bo przeciez to dzielnica katowic!!! Ale nie centrum ...:shake::-( Alicja napisał(a)::razz::razz:ale wam dzikusy przeryły w parku ...masakra :shake: no ale to generalnie wina ludzi , syfią sami a potem strach Rozszalalas sie gifkowo :evil_lol: Ano przeryły ... :eviltong: Jestem przecież szalona :mdrmed::mdrmed: Quote
Czarnulka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Hej wam ;) gdzie wy chodzicie na spacerki? czyżby do parku kościuszki? Quote
halgre Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 bianka19 napisał(a):Sieema! :D A sieeema ... :multi::multi: Czarnulka napisał(a):Hej wam ;) gdzie wy chodzicie na spacerki? czyżby do parku kościuszki? Tak, do parku Kościuszki :multi::multi: Mieszkamy niedaleko :evil_lol: Quote
Recommended Posts