Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Kazdy ma swoja zabawke :D

Tak miało być, ale niestety Morfi wszystkie na ogół zgarnia ... :mad:

jonQuilla napisał(a):
to się nazywa zachłanność :)
wszystkie zabawki zgarnął i jeszcze pewnie wgapia się w następną :evil_lol:
http://i31.tinypic.com/xc63op.jpg

witam :loveu::multi:

A żebyś wiedziała ! Morfi z jedną w pysku leci za następną i chciałby wszystkie naraz - nawet jakby było ich 100. !
A jak odgania inne piesy od nich ... :diabloti:

Witam ... :multi:

PS.: widzę nowy bannerek ... :loveu::loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
swietne fotki szalejącego Dinka:loveu: :loveu:

Dzięki ... :multi::multi::multi:
Mam teraz zapasik - bo jeszcze niedawno nie miałam ani jednej fotki :shake::evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
no to trzymaj zapas bo jesien idzie i coraz wiecej deszczy bedzie a nie ze na dzien dajesz 200 fot :P

Wiem, że jesień idzie ... co z tego ? Będą nie tylko deszcze, ale i piękna złota jesień będzie w 1. połowie paźdz., a we wrześniu będzie i słońce i deszcze na przemian ...Zimno może być - to nie przeszkadza mi w foceniu :shake: Ty myślałaś, że jak jesień - to już same deszcze :crazyeye::shake:

A pokaż mi tu taki dzień - gdzie wrzuciłam aż 200. zdjęć :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

halgre58 napisał(a):
Wiem, że jesień idzie ... co z tego ? Będą nie tylko deszcze, ale i piękna złota jesień będzie w 1. połowie paźdz., a we wrześniu będzie i słońce i deszcze na przemian ...Zimno może być - to nie przeszkadza mi w foceniu :shake: Ty myślałaś, że jak jesień - to już same deszcze :crazyeye::shake:

A pokaż mi tu taki dzień - gdzie wrzuciłam aż 200. zdjęć :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

no mam nadzieje ze bedzie niedeszczowa bo tu deszcze zapowiadaja...

Oj nie wiem ile :P zartuje ze 200 :D ale duzo czasami dajesz, podobnie jak ja kiedys ale teraz nie mam czasu focic wiec musze oszczedzac to co mam :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
no mam nadzieje ze bedzie niedeszczowa bo tu deszcze zapowiadaja...

Oj nie wiem ile :P zartuje ze 200 :D ale duzo czasami dajesz, podobnie jak ja kiedys ale teraz nie mam czasu focic wiec musze oszczedzac to co mam :D

No, ja nie wiem jaka jesień będzie w Szwecji, ale chyba też nie będzie non-stop padać i padać ... :shake:

No właśnie ... " podobnie jak ja kiedys" ... :roll: Gdybyś teraz miała tyle czasu co wtedy - napewno nadal byś wrzucała duuuuużo fot :eviltong:
No, ale 200. ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ja wrzucam jeszcze wczorajsze, a mam dosyć dużo dzisiejszych :mdrmed: Jutro też będę focić, bo też ma być ładna pogoda i podobno do 10. wrz. tak będzie - potem deszcz.
Więc jeszcze focenia, a focenia ! :mdrmed::mdrmed:

Ja tylko czekam na tą złotą jesień ... :grin::grin:

Posted

halgre58 napisał(a):
No, ja nie wiem jaka jesień będzie w Szwecji, ale chyba też nie będzie non-stop padać i padać ... :shake:

No właśnie ... " podobnie jak ja kiedys" ... :roll: Gdybyś teraz miała tyle czasu co wtedy - napewno nadal byś wrzucała duuuuużo fot :eviltong:
No, ale 200. ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ja wrzucam jeszcze wczorajsze, a mam dosyć dużo dzisiejszych :mdrmed: Jutro też będę focić, bo też ma być ładna pogoda i podobno do 10. wrz. tak będzie - potem deszcz.
Więc jeszcze focenia, a focenia ! :mdrmed::mdrmed:

Ja tylko czekam na tą złotą jesień ... :grin::grin:

Nie no czas na wrzucanie mam ale nie mam czasu robic nowych :(