Sallcia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Hmm. Widze Huskiego i Dalmatynke.. Jak sie te psy nazywały? Będziecie jutro w parku?;) Quote
taxelina Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://img519.imageshack.us/img519/333/20wo8.jpg ale sie nameczy przy tej zabawie a co Wy sie Sallcia znacie? Quote
halgre Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Sallcia']Znalazłam osobe z Katowic..:diabloti: Psiorek pikny z checią bym go zobaczyła.. Zapraszam do mojej galerii , gdzie robimy mini zlot.:loveu: Witam katowiczankę :multi::multi: [quote name='Sallcia']Hmm. Widze Huskiego i Dalmatynke.. Jak sie te psy nazywały? Będziecie jutro w parku?;) Jak chociaż trochę grzmi - to idzie mąż z nim na spacer i nie do parku... W poniedziałek ma być lepsza pogoda, więc będę napewno. Jesteśmy zawsze na torze saneczkowym przed kościółkiem drewnianym; potem spacerujemy po całym parku ... [mniejwięcej od 7-mej rano]. Te psy to malamut - Morfi, i dalmatyńczyk - Kleksik - kumple Dindka. [quote name='deer_1987']http://img519.imageshack.us/img519/333/20wo8.jpg ale sie nameczy przy tej zabawie - hahaha :evil_lol: a co Wy sie Sallcia znacie? nie znamy się, właśnie wyczytałam na galerii Boofika, że oni chodzą do parku chorzowskiego - daleko od nas ... Quote
halgre Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 A tutaj nowy piesio :lol: To ogar polski - na imię ma Gryf. "Nasza" psiarnia właśnie zaznajamia się z nim ... Quote
halgre Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 ha ... Gryf chce pokazać Dindkowi - kto tu jest ważniejszy :evil_lol: Quote
halgre Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Ten wilczur - to Dżeki, który już gdzieś tam w galerii był. Był pierwszym psem, z którym bawił się Dindek. Oba były jeszcze wtedy bardzo młode :lol: No i jak widać - Dindek z Gryfem fajnie się bawią :multi: Chyba się zaprzyjaźnili :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Widziałam fotki :multi: fajny ten nowy kolega :loveu: i chyba sie z Dindkiem polubili :) Quote
halgre Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='agaciaaa']Widziałam fotki :multi: fajny ten nowy kolega :loveu: i chyba sie z Dindkiem polubili :) Też tak myślę, ale tego psiurka już nie zobaczymy - był ze swoją pańcią tylko raz w naszym parku. Oni do kogoś przyjechali tylko na trochę ... Szkoda, bo naprawdę fajny ten Gryf i bardzo przyjazny :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No to szkoda, byłby jeszcze jeden kumpel do zabawy :) Quote
halgre Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='agaciaaa']No to szkoda, byłby jeszcze jeden kumpel do zabawy :) Ano szkoda ... Dindek ma wprawdzie dość dużo tych kumpli już :evil_lol: ale nie zawadziłoby mieć jeszcze jednego, szczególnie że ten był naprawdę super:multi: Quote
taxelina Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 eh w sumie zazdroszcze Cie ze spotykacie tyle fajnych psiakow i ma sie z klim Dindek pobawic no i ze tak sie slucha ze mozna miec bez smyczy Quote
Selenne Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No, racja, ja także Sarę spuszczamy gdy jest sama, bo gdy są inne psy lub rowery to potrafi za nimi wybiec, nawet na ulicę http://img79.imageshack.us/img79/2535/57zm8.jpg - A co on go tak łapą przygniata? xD Quote
LadyK Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ale Dindek się ładnie bawi z innymi psiakami :multi: Quote
Martens Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Moja psica odkąd dorosła już niezbyt chce się bawić z innymi psami :shake: Quote
Recommended Posts