jonQuilla Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 halgre58 napisał(a): Na szczęście Dindek takich miejsc nie wyszukuje :shake::evil_lol: lubi się turlać w trawie "nieskazitelnie czystej" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no Salsa się bardzo lubi w piasku turlać i w trawie czystej czasami też ale jak poczuje "ciekawy" zapach to nawet będąc na smyczy zaczyna trzeć pyskiem :roll: Quote
Alicja Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 :evil_lol:zamkne oczy i pańcia mi foty nie zrobi ...znikne :p http://i25.tinypic.com/343m80x.jpg Henio zakamuflowany ;) Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 halgre58 napisał(a):Jesień już tuż-tuż ... :evil_lol::evil_lol: nie da sie nie zauwazyc.. jak tz nie bedzie zmeczony to moze jutro (w sumie dzisiaj) do örtofta pojedziemy z psami na spacer:D Quote
halgre Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 jonQuilla napisał(a): no Salsa się bardzo lubi w piasku turlać i w trawie czystej czasami też ale jak poczuje "ciekawy" zapach to nawet będąc na smyczy zaczyna trzeć pyskiem :roll: ach czasami :eviltong: to i tak dobrze :biggrina: Dindek "takie miejsce" co najwyżej powącha i idzie dalej :evil_lol: a piachu nie mamy - bo plaży nie mamy :biggrina: Alicja napisał(a)::evil_lol:zamkne oczy i pańcia mi foty nie zrobi ...znikne :p http://i25.tinypic.com/343m80x.jpg Henio zakamuflowany ;) hahaha ... nieee, Dindek nie ma nic przeciwko pstrykaniu mu zdjęć :shake: ale akurat patrzył pod słońce :evil_lol::evil_lol: A Henio - no tak ... nie dość, że nie może się wybrać do fryzjera (2. bloki dalej :evil_lol: ) ... a zresztą, co będziecie się patrzeć na nasze gęby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nic ciekawego :evil_lol::eviltong::shake: deer_1987 napisał(a):nie da sie nie zauwazyc.. jak tz nie bedzie zmeczony to moze jutro (w sumie dzisiaj) do örtofta pojedziemy z psami na spacer:D Nej, blir det bilder ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 halgre58 napisał(a):ach czasami :eviltong: to i tak dobrze :biggrina: Dindek "takie miejsce" co najwyżej powącha i idzie dalej :evil_lol: a piachu nie mamy - bo plaży nie mamy :biggrina: my mamy piasek na boisku :) a Salsa swoim tarzaniem i jedzeniem wszystkiego mnie obrzydza :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 halgre58 napisał(a): Nej, blir det bilder ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hm? Nie, beda zdjecia... Mialas na mysli czy beda zdjecia? Wtedy masz: Blir det bilder? Quote
halgre Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 jonQuilla napisał(a): my mamy piasek na boisku :) a Salsa swoim tarzaniem i jedzeniem wszystkiego mnie obrzydza :evil_lol: A nie przejmuj się tak znowu ... :evil_lol::evil_lol: deer_1987 napisał(a):Hm? Nie, beda zdjecia... Mialas na mysli czy beda zdjecia? Wtedy masz: Blir det bilder? Chciałam przetłumaczyć "no, to będą zdjęcia" :evil_lol::evil_lol: ale widocznie TŁUMACZ wziął "no" za "nie" :evil_lol::evil_lol: Quote
Czasowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Znamy się już trochę, a nigdy nie byłam w Twojej galerii... No, śliczne fotki, a Dindek prześliczny. Witamy sie pierwszy, ale nie ostatni raz, u Was w galii :loveu::loveu::loveu: Quote
halgre Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Czasowa napisał(a):Znamy się już trochę, a nigdy nie byłam w Twojej galerii... No, śliczne fotki, a Dindek prześliczny. Witamy sie pierwszy, ale nie ostatni raz, u Was w galii :loveu::loveu::loveu: Ano, przemykasz mi po innych galeriach :evil_lol::evil_lol: dzięki za odwiedziny, cieszymy się z Dindkiem :multi::multi: i zapraszamy oczywiście znowu :multi::multi: Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 halgre58 napisał(a): Chciałam przetłumaczyć "no, to będą zdjęcia" :evil_lol::evil_lol: ale widocznie TŁUMACZ wziął "no" za "nie" :evil_lol::evil_lol: Då kommer det bilder Quote
Alicja Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 :mad:no i LEJE .....tego nie miałam w planach :placz: Quote
halgre Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 bianka19 napisał(a):Dzieńdobry :loveu::loveu: A dobry, dobry ... tylko deszczowy :diabloti: deer_1987 napisał(a):Då kommer det bilder ahaaaaaaaa ... :evil_lol: nie wiem tylko, skąd wzięłabym to kółeczko nad a :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ten tłumacz nie zawsze dokładnie tłumaczy, tak jak się chce :shake::mad: LadyK napisał(a):Hej :multi::loveu: Heeeej ... :multi::multi: Alicja napisał(a)::mad:no i LEJE .....tego nie miałam w planach :placz: Ale zapowiadali :p Quote
zuzolandia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Alicja napisał(a)::mad:no i LEJE .....tego nie miałam w planach :placz: przeca trąbili o tym juz od poniedziałku :diabloti::diabloti: witanko i pozdrawianko :loveu: Quote
halgre Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 zuzolandia napisał(a):przeca trąbili o tym juz od poniedziałku :diabloti::diabloti: witanko i pozdrawianko :loveu: No toć :diabloti: Ale od jutra ma się polepszać pogoda, w poniedziałek już ma być piękniiiście :evil_lol::evil_lol: Quote
Izuuus Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Witamy się w deszczową sobote. :hand: Przepraszamy, ale wasza galeria jakoś zniknęła nam z subskrpcji. :oops: Quote
halgre Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Izuuus napisał(a):Witamy się w deszczową sobote. :hand: Przepraszamy, ale wasza galeria jakoś zniknęła nam z subskrpcji. :oops: Witamy :multi: Nieszkodzi - byle się znalazła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Naszczęście u nas już nie pada :multi::multi: Trochę słońca jest ;) Quote
halgre Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 bianka19 napisał(a):Naszczęście u nas już nie pada :multi::multi: Trochę słońca jest ;) U nas też przestało, ale słońca niet ... :shake: Raczej jeszcze będzie padać :mad: Quote
as_kate Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 U nas popadało, i mimo ciągłego chmurzenia znów ciepło :shake: Quote
hovomaniaczka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Hej! A u mnie padalo w godzinach 10.30 - 12 a teraz tylko sa chmurki ;) xD Quote
*zaba* Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 no prosze!!! Dindek rozwalony na pleckach i z cygarem w zebach .....,ehhh takiemu to dobrze :evil_lol: http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/el8511_27.jpg Quote
halgre Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 as_kate napisał(a):U nas popadało, i mimo ciągłego chmurzenia znów ciepło :shake: hovomaniaczka napisał(a):Hej! A u mnie padalo w godzinach 10.30 - 12 a teraz tylko sa chmurki ;) xD Dindek teraz jest na spacerku - na szczęście nie pada. Jest teraz 15,5 st. - a rano o 6:30 - było 20 st. i padało :diabloti: *zaba* napisał(a):no prosze!!! Dindek rozwalony na pleckach i z cygarem w zebach .....,ehhh takiemu to dobrze :evil_lol: http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/el8511_27.jpg hahaha :evil_lol::evil_lol: nie przyszło mi nawet do głowy, że to może być cygaro :evil_lol::evil_lol: ale ... brakuje dymku :diabloti: Quote
taxelina Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 wiem jak to jest z tlumaczami bylo napisane "i Svergie" czsyli w Szwecji a ten google tlumaczy: w Kaliforni Quote
Recommended Posts