halgre Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Ale jeszcze dokończenie wczorajszych :lol: Quote
halgre Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Tak będzie szybciej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: KONiEC wczorajszych... Quote
taxelina Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 u Ciebie to codziennie nowe foty, zazdroszcze! Quote
halgre Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='deer_1987']u Ciebie to codziennie nowe foty, zazdroszcze! A czego ? Przecież u ciebie też codziennie nowe foty :evil_lol: I to ileeee :multi: Ale jakoś nikogo tu nie ma, więc idziemy stąd narazie ;) Quote
LadyK Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='halgre58']A czego ? Przecież u ciebie też codziennie nowe foty :evil_lol: I to ileeee :multi: Ale jakoś nikogo tu nie ma, więc idziemy stąd narazie ;) Ja jestem :multi: I się nie mogę napatrzeć na pięknego Dindusia :multi: Quote
taxelina Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='halgre58']A czego ? Przecież u ciebie też codziennie nowe foty :evil_lol: I to ileeee :multi: Ale jakoś nikogo tu nie ma, więc idziemy stąd narazie ;) my jestesmy!! u mnie nie ma nowych codziennie :P sa ciagle z tych samym sesji, robie raz ale duzo Quote
halgre Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Kati16']Ja jestem :multi: I się nie mogę napatrzeć na pięknego Dindusia :multi: Ooooo...:multi: Jest Kati :multi: Dziękujemy za "pięknego Dindusia" - cieszymy się :multi: [quote name='deer_1987']my jestesmy!! u mnie nie ma nowych codziennie :P sa ciagle z tych samym sesji, robie raz ale duzo Ach tak ... jejku, to ile ty robisz na jednej sesji ? Ja dziś napstrykałam w parku 404 foty, ale na dogo wszystkie się nie nadają, bo są nie tylko psy. Pozatem ileś tam trzeba zawsze wyrzucić. Quote
taxelina Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ja robie cos przed 200, bo to stary aparat i nie zawsze wszystkie wyjda.. Quote
LadyK Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 deer_1987 napisał(a):ja robie cos przed 200, bo to stary aparat i nie zawsze wszystkie wyjda.. U mnie połowa to rozmazane :D Quote
halgre Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='deer_1987']no co tam u Was? Dzisiaj nie brałam aparatu do parku - zrobiłam sobie przerwę. Za dużo tego potem i nie mogę nadążyć z obrabianiem, segregowaniem itd. Osobno na dogomanię, osobno na płyty, osobno przyrodnicze... Wszystko to dziś robiłam :crazyeye: A na dogo jeszcze zmniejszać trzeba :lol: Dziś powybierałam z 3-ch dni na płyty, które rozdaję w parku pańciom od psiurów :evil_lol::evil_lol: Wyszło tego 762 zdjęć. Muszę ;) rozdać 10-ciu osobom. Ale nagrałam dziś 6. płyt. Reszta poczeka, zresztą nie codzień są akurat wszyscy :shake: Mam przygotowanych na dogo 81. fotek, ale teraz już jestem śpiąca. Jutro będą popołudniu. Quote
Sallcia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Znalazłam osobe z Katowic..:diabloti: Psiorek pikny z checią bym go zobaczyła.. Zapraszam do mojej galerii , gdzie robimy mini zlot.:loveu: Quote
Recommended Posts