taxelina Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='halgre58']Chciałabym już skończyć wrzucać te foty - jeszcze jest ich 40. Jak jutro będzie rano ładnie, to idę z aparatem do parku robić nowe. Miejmy nadzieję, że będą lepsze - bo te mi się nie podobają :shake::shake::shake::shake: noto nie rob tak duzo zdjec :P albo mniej wrzucaj na jeden raz bo ciezko wszyustkie obejrzec i tak sie na szybko oglada.. a jak jest mniej to bardziej sie docenia mozna dokladnie zobaczyc :D Quote
jonQuilla Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 widzę że w Dindku obudziła się bestia :) :evil_lol: http://i30.tinypic.com/sevn0g.jpg moja szkoła :cool3::evil_lol: Quote
as_kate Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 tak szybko koniec?? ;);) nie, no całkiem sporo tych zdjeć :loveu: dzika gonitwa, a potem psy padnięte, rozumiem :loveu: Quote
Alicja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 biedny Merfiś .....dlatego my sie bez Ozzulca nie ruszamy ...nie zostawiłabym go w obcym miejscu , chyba że u kogoś kogo zna męskie pogaduchy podczas biegu :p http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200908/109039/333272/00000028.jpg Quote
halgre Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='deer_1987']noto nie rob tak duzo zdjec :P albo mniej wrzucaj na jeden raz bo ciezko wszyustkie obejrzec i tak sie na szybko oglada.. a jak jest mniej to bardziej sie docenia mozna dokladnie zobaczyc :D hmm ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='deer_1987']No my bysmy chcieli jezdzic ale trzeba pracowac w wakacje :( A to już inna sprawa ...:evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla']widzę że w Dindku obudziła się bestia :) :evil_lol: http://i30.tinypic.com/sevn0g.jpg moja szkoła :cool3::evil_lol: Aaaa ... no to już wiem, kto go tak wyszkolił ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='as_kate']tak szybko koniec?? ;);) nie, no całkiem sporo tych zdjeć :loveu: dzika gonitwa, a potem psy padnięte, rozumiem :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Alicja']biedny Merfiś .....dlatego my sie bez Ozzulca nie ruszamy ...nie zostawiłabym go w obcym miejscu , chyba że u kogoś kogo zna męskie pogaduchy podczas biegu :p http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200908/109039/333272/00000028.jpg No właśnie ... u kogoś, kogo zna :loveu: hahaha ... Quote
LadyK Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [CENTER]Melduję, że wszystkie fotki oglądnięte :loveu::loveu::multi:[/CENTER] Quote
halgre Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='LadyK']Melduję, że wszystkie fotki oglądnięte :loveu::loveu::multi: Śliiiiicznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 foty oglundniete :cool3: to to małe rude wygląda jak niejaki król ludwik -słonce nie pamietam jaką miał cyferke po imieniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: my jak wylatujemy gdzies na wczasy to futra zostaja u moich rodziców ..jak wyjezdzamy to z reguły jadą z nami :evil_lol: witamy i pozdrawiamy :loveu: Quote
bianka19 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Super zdjęcia Dindusia i kumpli :loveu::loveu: Quote
halgre Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='zuzolandia']foty oglundniete :cool3: to to małe rude wygląda jak niejaki król ludwik -słonce nie pamietam jaką miał cyferke po imieniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: my jak wylatujemy gdzies na wczasy to futra zostaja u moich rodziców ..jak wyjezdzamy to z reguły jadą z nami :evil_lol: witamy i pozdrawiamy :loveu: A witaaamy, witaaamy No niestety ja nie mam u kogo Dindka zostawić :shake: nie mam tak dobrze :shake: Ludwik XIV – Wikipedia, wolna encyklopedia [quote name='bianka19']Super zdjęcia Dindusia i kumpli :loveu::loveu: Dzięki :multi::multi::multi: Quote
halgre Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Wszyscy już poszli spać [SIZE="3"]No to pa Quote
taxelina Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 o polnocy to ja dawno spie padnieta po calym dniu ;) Quote
as_kate Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Na dobranoc takie zdjęcie dajesz, no wiesz co :evil_lol: Mi wystarczy na dzień dobry :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 jak to wszyscy, ja jeszcze nie wstałam :) a Dindek machający łapami jest nie do pobicia :evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Świetny machający Dindas! :multi: Ja też pomacham na przywitanie :hand:... Quote
halgre Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='deer_1987']o polnocy to ja dawno spie padnieta po calym dniu ;) No taaak :roll::roll: [quote name='Darianna']machający Dindek wymiata ;) [quote name='as_kate']Na dobranoc takie zdjęcie dajesz, no wiesz co :evil_lol: Mi wystarczy na dzień dobry :evil_lol: [quote name='jonQuilla']jak to wszyscy, ja jeszcze nie wstałam :) a Dindek machający łapami jest nie do pobicia :evil_lol::evil_lol: [quote name='Marta_Ares']hehe ale fajne:loveu: [quote name='Czarnulka']Boski ten Dindek machający ;p [quote name='gordonowa']Świetny machający Dindas! :multi: Ja też pomacham na przywitanie :hand:... [quote name='diabelkowa']machajacy jest the best ;) hahaha hehehe hihihi widzę, że ta fota się podoba - to fajnie PS.: ja nie otrzymuję dzisiaj wogle powiadomień na maila z dogomanii :shake: myślałam, że znowu jest niedostępna, czy co ... a tymczasem patrzę - a tu pełno odwiedzin :crazyeye::evil_lol: Czy tak mają inni też - czy tylko ja :mad: Quote
Recommended Posts