as_kate Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 świetne zjdęcia :D dlaczego w tej turze nie ma żsdnego pociągu :evil_lol: Quote
Pestka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Super fotki ;) Widzę ze maice duużo kolegów do spacerów :D Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 no jakos teraz to tylko ta trojka sie pojawia. a gdzi reszta? Quote
halgre Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='as_kate']świetne zjdęcia :D dlaczego w tej turze nie ma żsdnego pociągu :evil_lol: hahaha ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Pestka']Super fotki ;) Widzę ze maice duużo kolegów do spacerów :D Ano mamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='deer_1987']no jakos teraz to tylko ta trojka sie pojawia. a gdzi reszta? Nie czytałaś o Morfim :crazyeye: na poprzedniej stronie :p [quote name='katik']ale on jest towarzyski :) Niom ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Narazie tyle ... następne czekają w kolejce do przeglądu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mam już abonamentu na fotosiku i muszę pojedynczo wklejać tu przez tinypic - ale mnie to wkurza ... :mad::angryy::diabloti: Quote
Alicja Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Pancia daj :razz::razz: http://i25.tinypic.com/2ngu5q9.jpg ja mam albumy na EU Quote
jonQuilla Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 kara dla tego kto zepsuł Morfiego :mad::mad: co z nim? jakoś tak nieswojo kiedy szefa nie ma :roll: zdjęcia świetne :loveu: jak zawsze zresztą :) Quote
as_kate Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='halgre58']Narazie tyle ... następne czekają w kolejce do przeglądu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mam już abonamentu na fotosiku i muszę pojedynczo wklejać tu przez tinypic - ale mnie to wkurza ... :mad::angryy::diabloti: Jak to pojedynczo? Spróbuj na fotoalbum.eu. Wgrywasz naraz tam ile chcesz, a jak wklejasz tutaj, to możesz adres 5 razy jeden adres wkleić, i tylko numerki przy zdjeciach pozmieniać (blabla.01, blabla02, blabla.03 itp) ;) Zdjęcia świetne:loveu: Quote
as_kate Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 tylko oczywiscie jeszcze to pomiędzy img trzeba wsadzić ;) Quote
as_kate Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 tak o :) na górze masz taki obrazek z górą i słoneczkiem, klikasz, wklejasz obraz i potem tylko kopiujesz ;) Quote
halgre Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='jonQuilla']kara dla tego kto zepsuł Morfiego :mad::mad: co z nim? jakoś tak nieswojo kiedy szefa nie ma :roll: zdjęcia świetne :loveu: jak zawsze zresztą :) Szefa chyba zepsuła tęsknota - za długo w tym hotelu był :mad: [quote name='as_kate']Jak to pojedynczo? Spróbuj na fotoalbum.eu. Wgrywasz naraz tam ile chcesz, a jak wklejasz tutaj, to możesz adres 5 razy jeden adres wkleić, i tylko numerki przy zdjeciach pozmieniać (blabla.01, blabla02, blabla.03 itp) ;) Zdjęcia świetne:loveu: Dzięki za komentarze i pomoc :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
halgre Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [SIZE="3"]Dla przypomnienia - Morfi: Quote
Recommended Posts