Alicja Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:extra http://images8.fotosik.pl/74/09c405e02d959465.jpg piękne fotasy ...przyroda taka już jesienna Kombinowałaś coś z ustawieniami ?? Quote
halgre Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='border_collie&westie']Śliczne fotuńki :loveu: Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:extra http://images8.fotosik.pl/74/09c405e02d959465.jpg piękne fotasy ...przyroda taka już jesienna Kombinowałaś coś z ustawieniami ?? Też dzięki :multi::multi::multi: Nic nie kombinowałam :shake: do tych kwiatów ustawiłam na MACRO ... :evil_lol::evil_lol: Nie wiem czemu, ale ja klikam w ten link, który zacytowałaś i mi się pokazuje to: Program TV - wszystkie polskie stacje TV - Wirtualna Polska :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Cieplutkaa. Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Oii... Jakie dzisiaj piękne foteczkyy u Was... A u nas też dzisiaj dużo :p Pzdr. Quote
halgre Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Justy$ka']Oii... Jakie dzisiaj piękne foteczkyy u Was... A u nas też dzisiaj dużo :p Pzdr. Dziękuję ... szkoda, że tylko dzisiaj :mad::evil_lol: U ciebie właśnie byłam i widziałam ...:evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Hej:cool3: http://images6.fotosik.pl/516/9178c8be0f13e604.jpg :evil_lol: super:loveu: świetne zdjęcia:cool3: Quote
halgre Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [SIZE="5"] Na dzisiaj koniec - dobrej nocy :multi::multi::multi: Quote
Cavy Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Witamy :hand http://images8.fotosik.pl/74/fa431f00e5d8a5a9.jpg jakie radosne trio :loveu: :evil_lol: Jesień coraz bliżej :loveu: Uwielbiam ta porę roku, tak pięknie wtedy wszędzie jest, wszędzie pełno liści, ahh... :razz: A my zapraszamy do siebie, bo też fot dużo, jak na mnie :eviltong: Quote
Alicja Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='halgre58']Bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Też dzięki :multi::multi::multi: Nic nie kombinowałam :shake: do tych kwiatów ustawiłam na MACRO ... :evil_lol::evil_lol: Nie wiem czemu, ale ja klikam w ten link, który zacytowałaś i mi się pokazuje to: Program TV - wszystkie polskie stacje TV - Wirtualna Polska :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja to cytowałam http://images8.fotosik.pl/74/09c405e02d959465.jpg ale sie uchichraliśmy z Kubą z tego programu TV :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jakie przytulaski... Świetne zdjęcia. :) Quote
halgre Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Kaya93']Hej:cool3: http://images6.fotosik.pl/516/9178c8be0f13e604.jpg :evil_lol: super:loveu: świetne zdjęcia:cool3: Cieszę się ...:multi::multi::multi: [quote name='Cavy']Witamy :hand http://images8.fotosik.pl/74/fa431f00e5d8a5a9.jpg jakie radosne trio :loveu: :evil_lol: Jesień coraz bliżej :loveu: Uwielbiam ta porę roku, tak pięknie wtedy wszędzie jest, wszędzie pełno liści, ahh... :razz: A my zapraszamy do siebie, bo też fot dużo, jak na mnie :eviltong: :multi::multi::multi: Też lubię jesień, ale zaraz potem zima i ... znów tyyyle ubierania :crazyeye::mad::evil_lol: Quote
halgre Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Alicja']a ja to cytowałam http://images8.fotosik.pl/74/09c405e02d959465.jpg ale sie uchichraliśmy z Kubą z tego programu TV :diabloti: Ahaaa ... no widzisz :evil_lol: ale ciekawe, czemu się ten program mi pokazywał :roflt::roflt::roflt::roflt: To mieliście wesoło ...:roflt::roflt::roflt: [quote name='Rinuś']Fajnie popatrzeć na szczęsliwe psy :loveu: Niom ... :multi::multi::multi: [quote name='Aga&Ganja']Jakie przytulaski... Świetne zdjęcia. :) Dzięki, cieszę się :multi::multi::multi: Quote
halgre Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='deer_1987']Ale wczesnie 4:55 dzis jestes.. Niom ... :multi::multi: Dzisiaj obudził mnie TZ ... wstał i krzyknął: kto pije kawę :evil_lol::evil_lol: A to było o 4.:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='halgre58']Niom ... :multi::multi: Dzisiaj obudził mnie TZ ... wstał i krzyknął: kto pije kawę :evil_lol::evil_lol: A to było o 4.:evil_lol::evil_lol: Normalnie bym powiedziala ze nie, barbarzynska godzina ale sama wstawalam na 4 przed ponad 3 tyg jak na 6 do pracy... Quote
halgre Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='deer_1987']Normalnie bym powiedziala ze nie, barbarzynska godzina ale sama wstawalam na 4 przed ponad 3 tyg jak na 6 do pracy... haha ... to nie pierwszy raz :shake: kiedyś powiedziałam, że nie - ale było jeszcze wcześniej :evil_lol::evil_lol: a o 4. - może być :multi::multi: Quote
taxelina Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='halgre58']haha ... to nie pierwszy raz :shake: kiedyś powiedziałam, że nie - ale było jeszcze wcześniej :evil_lol::evil_lol: a o 4. - może być :multi::multi: A o ktorej sie Tz kladzie w takim razie? Quote
halgre Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='deer_1987']A o ktorej sie Tz kladzie w takim razie? Wczoraj powiedział dobranoc ok. 23:00:evil_lol: Quote
taxelina Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='halgre58']Wczoraj powiedział dobranoc ok. 23:00:evil_lol: No to niezle :P my zasnelismy po 2 (u sasiadki od 22:30 bylismy) tz wstawal po 4, ja 5:30... ciezko do pracy isc a zaraz trzeba :P Quote
halgre Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='deer_1987']No to niezle :P my zasnelismy po 2 (u sasiadki od 22:30 bylismy) tz wstawal po 4, ja 5:30... ciezko do pracy isc a zaraz trzeba :P My też tak często idziemy spać - a i tak się obudzę o 5:00 :evil_lol::evil_lol: U nas pochmurno - wygląda jakby zaraz miało lunąć :mad: A wogle jest mokro, czyli w nocy chyba padało ... :diabloti: Quote
taxelina Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='halgre58']My też tak często idziemy spać - a i tak się obudzę o 5:00 :evil_lol::evil_lol: U nas pochmurno - wygląda jakby zaraz miało lunąć :mad: A wogle jest mokro, czyli w nocy chyba padało ... :diabloti: Ja na szczescie ostatni dzien z 2 pracami, od jutra jedna ale pewnie tez rano ta jedna zrobie bo pootem jade na Malmö festyn. U nas buro ciemno ale mi to wszystko jedno.. i tak musze do pracy i tak i moze moze moze na agility sie podjedzie jak wrocimy z pracy bo te psiaki musza byc gdzies spuszczone a przez cieczke zaweza sie nam ilosc miejsc gdzie mozemy spucic i zostaja tylko ogrodzone a jedyne ogrodzone w Eslöv to agility Quote
halgre Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='deer_1987']Ja na szczescie ostatni dzien z 2 pracami, od jutra jedna ale pewnie tez rano ta jedna zrobie bo pootem jade na Malmö festyn. U nas buro ciemno ale mi to wszystko jedno.. i tak musze do pracy i tak i moze moze moze na agility sie podjedzie jak wrocimy z pracy bo te psiaki musza byc gdzies spuszczone a przez cieczke zaweza sie nam ilosc miejsc gdzie mozemy spucic i zostaja tylko ogrodzone a jedyne ogrodzone w Eslöv to agility I wcale nie tak ciepło, bo 16. stopni jest teraz :diabloti: Też zaraz się szykuję do wyjścia na spacer :p Jak były upały - to chodziliśmy wcześniej. Nieraz wychodziliśmy z domu już o 6:15. Ale teraz można trochę później, a zbliża się jesień - więc będziemy chodzić coraz później :evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='halgre58']I wcale nie tak ciepło, bo 16. stopni jest teraz :diabloti: Też zaraz się szykuję do wyjścia na spacer :p Jak były upały - to chodziliśmy wcześniej. Nieraz wychodziliśmy z domu już o 6:15. Ale teraz można trochę później, a zbliża się jesień - więc będziemy chodzić coraz później :evil_lol::evil_lol: To masz cieplej niz my, u nas terzz 13. Quote
halgre Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='deer_1987']To masz cieplej niz my, u nas terzz 13. No i pada ... :mad: ale na spacerze nie padało, tylko pokropiło trochę :shake: ____________________________ Quote
Recommended Posts