Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten mały piesio przy Morfim - to suczka Łapka :multi:

To jest właśnie Łapka :lol:

I tutaj też ... A jakim ona jest straaasznym pieszczochem ! Jest bardzo kochana i słodka :loveu:

Dindek z patolem :evil_lol:

Posted

A teraz trochę parku ;)

Kawałek stawu.

Tą alejką idę zawsze na tramwaj ...

Jakiś krzew parkowy ...

Znalazłam takiego grzyba :multi: ale to trujący, bo ja innych nie znajduję :grins:

Posted

A kto to biegnie :multi: Maksiu przyleciał się przywitać :multi:

I jak się wam podoba Maks ? Maks jest znajomym z parkowych spacerów. Można powiedzieć, że jest przyjacielem wszystkich psów i ludzi :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']no to macie ladna pogode co chcecie?
Taaak ? Gdzie ? Dzisiaj na przykład cały dzień (z przerwami) pada i pada. Na wczoraj zapowiadali burze, ale jakoś przeszło bokiem.

Posted

juz doczytalam ze tamte zdjecia wczorajsze to byly z dzis (wczoraj). najpierw nie spojrzalam ze dodawalas je ok 17 znapisem dzisiejsze
myslalam ze dzis - sobotnie -dodalas i ladna pogoda

Posted

A teraz - jak już jest wieczór - wypogodziło się i wyszło słońce :lol:
Teraz ładuję akumulator i jak tylko będzie jutro rano jako-taka pogoda, to zabieram znów aparat i będą nowe foty ...

Posted

[quote name='deer_1987']juz doczytalam ze tamte zdjecia wczorajsze to byly z dzis (wczoraj). najpierw nie spojrzalam ze dodawalas je ok 17 znapisem dzisiejsze
myslalam ze dzis - sobotnie -dodalas i ladna pogoda
:lol: no tak ... muszę inaczej podpisywać, bo ktoś obejrzy po dwóch dniach - przeczyta dzisiejsze - no i myśli, że dzisiejsze :lol:

[quote name='Selenne']O! To czekamy ;)
Akumulator naładowany, za jakieś pół godzinki wyruszamy z aparatem do parku :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Widze, że Dindek też bardzo lubi patyczki :)
Bez patyków - ani rusz :diabloti: A jakie wieeelkie i z liściami nieraz ciągnie za sobą :multi:

Posted

[quote name='Selenne']To Wy tak o szóstej rano na spacerek wyruszacie?
Różnie, ale między 6-tą, a 7-mą wychodzimy :multi:Dzisiaj wyszliśmy o 6:50 - do parku dotarliśmy za pięć minut. A wróciliśmy o 9:30.
Zdjęcia mam - a jakże, ale jeszcze pozmniejszam (powybieram też). Narazie poprawiałam je i wyrzucałam te całkiem niedobre.