halgre Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Ten mały piesio przy Morfim - to suczka Łapka :multi: To jest właśnie Łapka :lol: I tutaj też ... A jakim ona jest straaasznym pieszczochem ! Jest bardzo kochana i słodka :loveu: Dindek z patolem :evil_lol: Quote
halgre Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Morfi, Alfi i mały Uno :multi: No, a tego kawalera to już znacie na pamięć :mdrmed: Quote
halgre Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 A teraz trochę parku ;) Kawałek stawu. Tą alejką idę zawsze na tramwaj ... Jakiś krzew parkowy ... Znalazłam takiego grzyba :multi: ale to trujący, bo ja innych nie znajduję :grins: Quote
halgre Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Jutro mają być u nas burze :-o więc nie wiem, czy wogle wyjdę z domu, a co dopiero robić zdjęcia !! :stormy-sad: Quote
agaciaaa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 http://img388.imageshack.us/img388/7075/27684225eq3.jpg to jakaś nowa koleżanka? śliczna :loveu: A park macie super, już to mówiłam ;) Quote
halgre Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='agaciaaa']http://img388.imageshack.us/img388/7075/27684225eq3.jpg to jakaś nowa koleżanka? śliczna :loveu: A park macie super, już to mówiłam ;) Ano śliczna mała :loveu: znajoma psinka, ale trochę się boi takich dużych psów, więc nie bawi się z nimi :shake: Quote
halgre Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Dindek goni się z Kubusiem - sąsiadem :multi: Szukajcie - a znajdziecie ... Dindka :multi: Quote
halgre Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 No, tu napewno odpoczywają Kuba z Dindkiem ;) Dobra... bierzemy się dalej za patole :evil_lol: Quote
halgre Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 A kto to biegnie :multi: Maksiu przyleciał się przywitać :multi: I jak się wam podoba Maks ? Maks jest znajomym z parkowych spacerów. Można powiedzieć, że jest przyjacielem wszystkich psów i ludzi :loveu: Quote
DG32 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Widze, że Wasz Dindek bardzo przyjacielski - towarzyski jest, tylko pozazdrościć. Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 jaki wygodnicki:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
halgre Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='gassira']jaki wygodnicki:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: A pewnie ! Jeszcze jak :multi: Quote
halgre Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='deer_1987']no to macie ladna pogode co chcecie? Taaak ? Gdzie ? Dzisiaj na przykład cały dzień (z przerwami) pada i pada. Na wczoraj zapowiadali burze, ale jakoś przeszło bokiem. Quote
taxelina Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 juz doczytalam ze tamte zdjecia wczorajsze to byly z dzis (wczoraj). najpierw nie spojrzalam ze dodawalas je ok 17 znapisem dzisiejsze myslalam ze dzis - sobotnie -dodalas i ladna pogoda Quote
halgre Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 A teraz - jak już jest wieczór - wypogodziło się i wyszło słońce :lol: Teraz ładuję akumulator i jak tylko będzie jutro rano jako-taka pogoda, to zabieram znów aparat i będą nowe foty ... Quote
agaciaaa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Widze, że Dindek też bardzo lubi patyczki :) Quote
halgre Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='deer_1987']juz doczytalam ze tamte zdjecia wczorajsze to byly z dzis (wczoraj). najpierw nie spojrzalam ze dodawalas je ok 17 znapisem dzisiejsze myslalam ze dzis - sobotnie -dodalas i ladna pogoda :lol: no tak ... muszę inaczej podpisywać, bo ktoś obejrzy po dwóch dniach - przeczyta dzisiejsze - no i myśli, że dzisiejsze :lol: [quote name='Selenne']O! To czekamy ;) Akumulator naładowany, za jakieś pół godzinki wyruszamy z aparatem do parku :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Widze, że Dindek też bardzo lubi patyczki :) Bez patyków - ani rusz :diabloti: A jakie wieeelkie i z liściami nieraz ciągnie za sobą :multi: Quote
Selenne Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 To Wy tak o szóstej rano na spacerek wyruszacie? Quote
halgre Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Selenne']To Wy tak o szóstej rano na spacerek wyruszacie? Różnie, ale między 6-tą, a 7-mą wychodzimy :multi:Dzisiaj wyszliśmy o 6:50 - do parku dotarliśmy za pięć minut. A wróciliśmy o 9:30. Zdjęcia mam - a jakże, ale jeszcze pozmniejszam (powybieram też). Narazie poprawiałam je i wyrzucałam te całkiem niedobre. Quote
*zaba* Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 My o takich godzinach w dni wolne od pracy to smacznie spimy :D Kamczyslaw nawet by chyba ogonem nie ruszyl,a co dopiero mowic o podniesieniu calego odwloka..hehe A tutaj: http://img118.imageshack.us/img118/7902/33un0.jpg uwaga,zeby jezor nie wylecial,bo jak sie zgubi,oj bedzie ciezko Quote
Recommended Posts