halgre Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Pestka']Kapiel w fontaniie? Super :cool3: Ano ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']to ja z ilością fot za wami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bereczek :multi: bereczek ... :multi::evil_lol::multi::evil_lol: Nie przejmuj się tak tym, za to robisz superowe jak nie wiem co ... szczególnie nad rudą rzeczką ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='bianka19']Witajcie Dindusie :loveu: Te wczorajsze fotki wodne są super :evil_lol: Dzięki ... :multi::multi::multi: Quote
halgre Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='jonQuilla']czy ja dobrze widzę :hmmmm: Małe Rude Niewyżyte padło na glebę i odpoczywa? :crazyeye: http://images6.fotosik.pl/512/8f55e18af74404b9.jpg kąpiel na brudno pewnie była lepsza :evil_lol: odpoczywa :crazyeye::crazyeye: zaraz wstanie i dalej hulaj dusza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a pewnie, że brudna kąpiel lepsza ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Cavy napisał(a):Oryginalna kąpiel :evil_lol: :multi::multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Czy ja dobrze widziałam w Emiku w PP ze jest artykuł o Was:cool3: Quote
halgre Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Marta_Ares']Czy ja dobrze widziałam w Emiku w PP ze jest artykuł o Was:cool3: Dobrze widziałaś ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 hehe najlepsze ze podznałam go po szelkach, potem patrze tak jakby Dino:evil_lol: czytam imie zgadza sie:lol: Quote
taxelina Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='halgre58']Jak to cię nie wpuszcza - to co tu robisz :crazyeye::crazyeye: Bo ty robisz setki tysiące fot :multi::multi::multi: a ja robię tylko setki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ciezko bylo wejsc rano na dogo.. ciagle wyrzucalo.. E tam ja nie robie tysiac max 500 na jednym spacerze ale nie mam czasu wrzucac-. Quote
halgre Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Marta_Ares']hehe najlepsze ze podznałam go po szelkach, potem patrze tak jakby Dino:evil_lol: czytam imie zgadza sie:lol: No widzisz ... a to heca nie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='deer_1987']No ciezko bylo wejsc rano na dogo.. ciagle wyrzucalo.. E tam ja nie robie tysiac max 500 na jednym spacerze ale nie mam czasu wrzucac-. No, ale nazbierało ci się, że hoho ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='halgre58']No, ale nazbierało ci się, że hoho ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To przez ta prace :P nie mam kiedy wrzucac.. ale zaraz dalej podwodny swiat bede wrzucac :D Quote
halgre Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='deer_1987']To przez ta prace :P nie mam kiedy wrzucac.. ale zaraz dalej podwodny swiat bede wrzucac :D Już byłam obejrzeć ... :evil_lol::evil_lol: [quote name='Cavy']Nie śpicie jeszcze? :lol: :eviltong: O takiej godzinie spać :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='bianka19']Witam..!! :loveu::loveu: Witam ... :multi::multi::multi: Quote
*zaba* Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Witamy sie z Wami!! Nie mam mozliwosci kupienia gazaetki :placz:,powiedzcie co tam napisali ????:razz: Quote
halgre Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='*zaba*']Witamy sie z Wami!! Nie mam mozliwosci kupienia gazaetki :placz:,powiedzcie co tam napisali ????:razz: Witamy, witamy ... :multi::multi::multi: http://i31.tinypic.com/o5s38y.jpg Quote
Recommended Posts