halgre Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Marta_Ares']ale sie fajniue bawi z mamucikiem:loveu: :loveu: :loveu: hahaha ... no fajnie wariują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 A to dobermany miniaturki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [SIZE="5"]KONiEC [SIZE="2"]Ale mam dzisiejsze świiiże :multi::multi: Będą na zaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 :crazyeye::crazyeye: dobermany tu są to idę bo się boję :evil_lol: Quote
halgre Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='jonQuilla']:crazyeye::crazyeye: dobermany tu są to idę bo się boję :evil_lol: A żebyś ty wiedziała - jakie one hałaśliwe, szczekliwe - szczególnie ten mniejszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rwie się zawsze na Dindka - a on z góry popatrzy tylko na niego i ... idzie dalej :evil_lol: :evil_lol: olewa go :evil_lol::evil_lol: Quote
Korciaczki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 dobrmany miniaturki :p świetne... :loveu: Quote
Cavy Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Hej :hand: Świetne te dobermany miniatury :evil_lol: Wszystkie zdjęcia cudne, że nawet nie wiem które zacytować. :loveu: Quote
halgre Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='deer_1987']Ale mile piczery :D niom ... :multi::multi: [quote name='Korciaczki']dobrmany miniaturki :p świetne... :loveu: :grin::grin::grin::grin: [quote name='Cavy']Hej :hand: Świetne te dobermany miniatury :evil_lol: Wszystkie zdjęcia cudne, że nawet nie wiem które zacytować. :loveu: dziękujemy ... :multi::multi::multi: Quote
ola9338 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Witam:lol: Jakie ślicznie te "dobermany":lol: Roślinność tez piekna:p pozdro:eviltong: Quote
halgre Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='ola9338']Witam:lol: Jakie ślicznie te "dobermany":lol: Roślinność tez piekna:p pozdro:eviltong: Witamy i dziękujemy ... :multi::multi::multi: Quote
halgre Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Korciaczki']Doberek :loveu: pięknemu stadku Doberek, doberek ... :multi::multi::multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Witaski :loveu: Śliczne fotencjuchy a dobermanki :evil_lol::evil_lol: Znalazłam trochę czasu po pakowaniu i wpadłam Quote
Alicja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ta fota jest rewelacyjna:evil_lol: http://images6.fotosik.pl/510/80c5a1be0c147e1f.jpg o ja cie .....ale cudny zachod słonka Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ładny zachód :loveu: a Wam życzymy słodkich snów :bye: Quote
halgre Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Witaski :loveu: Śliczne fotencjuchy a dobermanki :evil_lol::evil_lol: Znalazłam trochę czasu po pakowaniu i wpadłam Cieszymy się i dziękujemy ... :multi::multi::multi: [quote name='Alicja']ta fota jest rewelacyjna:evil_lol: http://images6.fotosik.pl/510/80c5a1be0c147e1f.jpg o ja cie .....ale cudny zachod słonka hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzięki ... :multi::multi::multi: [quote name='Izuuus']ładny zachód :loveu: a Wam życzymy słodkich snów :bye: też dzięki ... :multi::multi::multi: [quote name='deer_1987']Cudny zachod!!!! A to przypadek ... bo mam pozasłaniane okna przez ten upał, słońce przeszkadza i tak mimowolnie spojrzałam w okno, trochę odsłoniłam - patrzę - a tu taki fajny zachód ! Szyyybko aparat - bo to się zmieniało z sekundy na sekundę - za chwilę już tylko czerwone niebo było bez tego słońca ... :multi::multi::multi: Quote
halgre Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [SIZE="4"]A może teraz zaczniemy wczorajsze :evil_lol::evil_lol: Zaczynam :multi::multi::multi: [SIZE="2"]Przedstawiam wam hovovarda Lizusa: Quote
Recommended Posts