Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla napisał(a):
a no widzisz a ja nie wiedziałam że Bari miał taką przeszłość, swoją droga nie wiem czy go tutaj widziałam już :hmmmm:
tyle piesków u Was się pojawia że ciężko wszystkie spamiętać :)
pamiętam te, które są najczęściej na fotach czyli Morfii, Hektorek, Nuka, Seterek (nie pamiętam imienia niestety), Lola, Rudy Haszczak (imienia nie pamiętam też), Kleksik, Sami i jeszcze kilka innych :)

swoją drogą Bari wygląda jak miniatura Morfiego :evil_lol:
miał chłopaczek mnóstwo szczęścia że trafił na takich ludzi :)

Założę się, że widziałaś już tu Bariego :evil_lol:
Odwiedzasz nas przecież nie od dziś ... :multi:
Poprostu Bariego dawno tu nie było, ale kiedyś był częściej.

Seterek - Borys
Rudy haszczak - Alfi

Niom ... jest tej ferajny, można zapomnieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hand::hand::hand: no to czekam teraz na słoneczko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: którego ma dziś nie być :shake::evil_lol::shake:

Posted

http://www.efakt.pl/m/Repozytorium.Podglad.aspx/-650/-550/faktonline/1246504780061.jpg

Czy ktoś to czytał ?

Cocker spaniel Kora (1,5 r.) jest oczkiem w głowie państwa Szarszewskich mieszkających na czwartym piętrze bloku przy ul. Wilczej. Psa dostali od znajomego pół roku wcześniej i monotonia natychmiast opuściła ich życie.

– Codziennie zastanawiamy się, co wymyśli nasz psiak. Mamy z niej dużo uciechy – mówi o swojej pupilce Jerzy Szarszewski (47l.)
Szczęście Kory i jej państwa skończyło się jednego wieczoru. Piesek zawieruszył się podczas spaceru. Rezolutna psinka znalazła jednak drogę do wieżowca, w którym mieszka, i tam postanowiła zaczekać na powrót właścicieli.

Ufna Kora pewnie nawet nie przeczuwała, co ją czeka. Na widok obcych ludzi pod windą zamerdała jak zwykle wesoło ogonem. I weszła z podpalaczem do windy. Ten oblał psa łatwopalnym płynem i nacisnął przycisk, odsyłający windę na 10 piętro. Przez uchylone drzwi rzucił zapałkę i Kora ruszyła w najgorszą w jej krótkim psim żywocie podróż. Płomienie ogarnęły jej wątłe ciałko, a z psiego gardła rozległo się pełne rozpaczy wycie. Winda zmieniła się w ognistą pułapkę. Dźwig piętro za piętrem sunął do góry, a uwięziona w środku Kora miotała się, szarpała, wyła...

– W całym bloku słychać było jej przerażające wycie. Na szczęście płonącego psa dostrzegła w mijającej ją windzie sąsiadka z 5. piętra. Zatrzymała windę i ugasiła ogień. Potem Kora trafiła do psiego pogotowia w schronisku. Na szczęście przeżyła, choć nadal bardzo cierpi – opowiada Małgorzata Szarszewska(44 l.)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Hej:hand::hand:
Przejrzałamj fotki i melduję, że będę wpadać;)

Dzięki ... :multi::multi::multi: Oczywiście zapraszamy :multi::multi::multi:

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Straszna ta historia z ta spanielka:shake: Takiego czlowieka to sama chetnie bym podpalila i jeszcze bym mu pomocy nie udzileila a niech umiera w meczarniach!

Dokładnie to samo myślę ... :mad:
Tyle, że nas by znaleźli i posłali do paki ... :diabloti:

Posted

Historia spanielki straszna, a jeszcze jak teraz pomyśleć że to mógł być pies kogoś z nas Takich to tylko zamordować w podobny sposób, albo i gorszy...

Posted

oki zapamiętam imiona :)

a jeszcze jest kilka piesków, których imion nie pamiętam :)
np. wyżeł weimarski albo ta pół roczna suczka co jej właścicielki podpadły Tengusiowej :evil_lol:
pewnie bym więcej wyszukała gdybym się skupiła ;)

Posted

Shetanka napisał(a):

Witam, witam :multi: Z zaproszenia skorzystam napewno !

deer_1987 napisał(a):
Nareszcie mam czas tu zajrzec :D

Cieszę się :evil_lol:

Alicja napisał(a):
Dinusiowa ...odezwij się na GG ....bo mnie dziś wywaliło i łapię kontakty na nowo :oops:
już MAM ;)...przecie na Dogo jest ;)

hahaha ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: też tak miałam ... :evil_lol:

Ola164 napisał(a):
Historia spanielki straszna, a jeszcze jak teraz pomyśleć że to mógł być pies kogoś z nas Takich to tylko zamordować w podobny sposób, albo i gorszy...

Dokładnie ... :diabloti:

jonQuilla napisał(a):
oki zapamiętam imiona :)

a jeszcze jest kilka piesków, których imion nie pamiętam :)
np. wyżeł weimarski albo ta pół roczna suczka co jej właścicielki podpadły Tengusiowej :evil_lol:
pewnie bym więcej wyszukała gdybym się skupiła ;)

Też zapomniałam, ale napewno sobie przypomnę - tylko nie tak już hop-siup ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: