Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']duzo oglada widokow :D

A co za widoki ! Na lewo kominy z kopalni :evil_lol: na prawo sklepy w brudnych budynkach, na wprost dachy... trochę drzew. A Dindek wypatruje na ulicy na kogo by tu powarczeć :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Bobiś też bardzo lubi przebywac na balkonie
Również zdrówka życzę

Dziękuję, dziękuję :loveu: ... jeszcze trochę mnie trzyma to przeziębienie :mad:

Mam nowe fotki, ale jeszcze nie wszystkie poprawione, zmniejszone. Kilka pierwszych może już wrzucę :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
Ale fajny nowy kolega, jak zwykle cudne foteczki

Tores - to nie jest nowy kolega... :shake: To jeden ze "starych" kumpli Dindka :multi:. Tylko on niecodziennie jest z nami na torze, bo chodzi o różnych porach do parku, a my zawsze jesteśmy wcześnie rano :multi:
Dziękujemy za "cudne foteczki" :mdrmed::mdrmed:.
Niedługo będą nowe, tylko nie nadążam ich poprawiać - a mam ich dużo - nie tylko z psami, ale inne też :loveu:

Posted

Jak zwykle: malamut Morfi [szef ferajny], huski Alfi [jeszcze nie ma roku], no i ... Dindek :evil_lol:

Z Alfim i malamutką Nuką :multi: Ostatnio coś aż się roi od huskich i malamutów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zebrali się tak tu chyba na ... klachy - hehehe... Będą obgadywać swoich pańciów ... hehehe