Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']a jak z jego zachowaniem?

Z jego zachowaniem jeszcze różnie... Ale to trzeba cierpliwoooości i czasu, żeby całkiem to zmienić !
Ale muszę przyznać, że jakby już lepiej :multi: Niestety - jeszcze duuużo pracy przed nami ... Dzisiaj np. Dindek zasłużył na pochwałę w parku. Mijaliśmy jego największego wroga - dobermana, który jest zawsze spokojny, dobrze ułożony - ale Dindek z taką agresją zawsze na niego się rwał i szczekał, że nieraz myślałam że wyrwie mi rękę :mad:. A dziś o dziwo .... NIC-SPOKÓJ-OLAŁ GO ...!!! Coś takiego zdarzyło się pierwszy raz !!!!!!!

Posted

czasami mi sie smutniej robi ze Sherry zapomina sie i nie ma jak byc bez smyczy :( dzis znow spotkalysmy doga sasiadki, ale na smyczy to Sherry plakala.. a bez smyczy nie moge miec bo sie nie slucha...

Posted

czasami mi sie smutniej robi ze Sherry zapomina sie i nie ma jak byc bez smyczy :( dzis znow spotkalysmy doga sasiadki, ale na smyczy to Sherry plakala.. a bez smyczy nie moge miec bo sie nie slucha...

Posted

[quote name='deer_1987']czasami mi sie smutniej robi ze Sherry zapomina sie i nie ma jak byc bez smyczy :( dzis znow spotkalysmy doga sasiadki, ale na smyczy to Sherry plakala.. a bez smyczy nie moge miec bo sie nie slucha...

Bidna Sherry ... :-(

Posted

ostatnio 4 dni pracy i spalismy po pracy.. ale od jutra znow na linke wraca i mam nadzieje ze sobie przypomni, fajnie miec psiaki bez smyczy, ale zeby przychodzily...

pogoda nie zapowiada sie ladnie a ja bym nad jezioro chetnie pojechala.. ale znow co to bedzie.. sama z dwma psiakami i ejszcze jedna na lince.. ani zdjec fajnych nie porobie ani nic..

sorki ze tak narzekam u ciebie :(

Posted

[quote name='deer_1987']ostatnio 4 dni pracy i spalismy po pracy.. ale od jutra znow na linke wraca i mam nadzieje ze sobie przypomni, fajnie miec psiaki bez smyczy, ale zeby przychodzily...

pogoda nie zapowiada sie ladnie a ja bym nad jezioro chetnie pojechala.. ale znow co to bedzie.. sama z dwma psiakami i ejszcze jedna na lince.. ani zdjec fajnych nie porobie ani nic..

sorki ze tak narzekam u ciebie :(

A narzekaj sobie, narzekaj :biggrina: U nas dzisiaj upał niemożliwy - ponad 30 stopni ...! Dindek nie mógł sobie w domu znaleźć miejsca, męczył się ...