halgre Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Jesteś :multi::multi::multi: A możesz mi odpowiedzieć o wklejaniu tam foty ? Przez image shack - i też kopiować ten adres gdzie pisze Direct ? Quote
taxelina Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 mysle ze tak normalnie jak wszedzie indziej ;) Quote
Izabela124. Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Mam nadzieję, ze tam coś pomoga z zachowaniem Dondusia Quote
halgre Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 No ja też ... zobaczymy ! Teraz idziemy na wieczorny spacerek i zaraz potem mogę już wsadzić tam tą wypełnioną ankietę... :eviltong: Quote
agaciaaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Jakie świetne fotki wiewiórek!!!! :) Mam nadzieje, że problem z Dindkiem rozwiążecie.. Quote
halgre Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='agaciaaa']Jakie świetne fotki wiewiórek!!!! :) Mam nadzieje, że problem z Dindkiem rozwiążecie.. Dziękuję za pochwałę :evil_lol::evil_lol: Ale to teraz będziecie podziwiać wiewiórki - zamiast Dindka ? :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już tam się zainteresowano moim problemem - musiałam tylko jeszcze odpowiedzieć na dodatkowe dwa pytania :loveu: Teraz tylko czekać na odpowiedź ... Ja myślę, że w końcu wszystko dojdzie do normy, tylko trzeba popracować !! Quote
halgre Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 deer - dzieńdoberek ! Czytałaś tą ankietę tam ? Narazie nie ma odpowiedzi. Poczekam. Mam nowe fotki z dzisiejszego spacerku, ale muszę pozmniejszać. Ciekawią kogoś ?? ;) Quote
halgre Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Dindek, Bari i Tekila Ja nie wiem sama już teraz, co to za psiur ten drugi ... :evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 A to fontanna, gdzie Dindek zawsze się boi wskoczyć :evil_lol: nooo... już się przymierza do tego, żeby wskoczyć :multi: Ostatnio już zamoczył łapę :evil_lol: - to może dzisiaj wskoczy ?? No i co ? Wskoczył !!!!!!!!!!! Hurra :multi::multi::multi: Pierwszy raz dzisiaj tu wskoczył... Ale było uciechy :multi::multi::multi: Quote
taxelina Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ale sie ucieszyl :D Szkoda tych co sie przeswietlily ale to pewnie pod slonce robione? [quote name='halgre58']deer - dzieńdoberek ! Czytałaś tą ankietę tam ? Narazie nie ma odpowiedzi. Poczekam. widzialas moj watek - ja po prostu opisalam problem bez tej ankiety Quote
halgre Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='deer_1987']Ale sie ucieszyl :D Szkoda tych co sie przeswietlily ale to pewnie pod slonce robione? widzialas moj watek - ja po prostu opisalam problem bez tej ankiety Tam akurat było tyle słońca, że nawet nie myślałam jak stanąć - robiłam szybko, żeby jak najwięcej zdążyć pstryknąć :evil_lol: bo jak inni zapną swoje psy to ja też muszę iść. Sama raczej nie zostanę tam, bo prawda jest taka, że niewolno tam wpuszczać psów :eviltong: A wątek widziałam, owszem. Zaraz dam tu jeszcze parę zdjęć...:loveu: Quote
Izabela124. Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Hej Ale wariactwo musiało byc w tej fontannie hihi Quote
taxelina Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 piekne te zdjecia, uwielbiam jak woda sie tak rozpryskuje ;) Quote
halgre Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 :multi:Dzisiaj 20:40deer_1987piekne te zdjecia, uwielbiam jak woda sie tak rozpryskuje ;-) Ja też lubię :loveu: tak się cieszę, że wreszcie Dindek się przemógł i wskoczył tam :multi: Bo kiedyś tylko wskakiwał do tego brudnego stawu, mógł tam popływać sobie, ale potem miał biegunkę i nie tylko Dino... inne psy też. ____________________________________ Dzisiaj 13:07Izabela124.Hej Ale wariactwo musiało byc w tej fontannie hihi A jeszcze jakie !! Ale była frajda !! Quote
halgre Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Czy może mi ktoś podpowiedzieć - jak wstawić kilka cytatów w jednym poście ? Jak wy to robicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No bo to co zrobiłam powyżej - to się można uśmiać !! Chciałam to wywalić, ale też nie umiem ... Robię edytuj, usuwam - a to nadal tkwi ... Chyba specjalnie - hahahaha Quote
taxelina Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 po prawej od cytuj masz takie cos kliknij na to przy kazdym poscie co chce cytowac a potem na ostatnim co chce cytowac juz tylko cytuj :D Quote
halgre Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='deer_1987']po prawej od cytuj masz takie cos kliknij na to przy kazdym poscie co chce cytowac a potem na ostatnim co chce cytowac juz tylko cytuj :D Dzięki serdeczne za podpowiedź :multi: Zrobiłam nawet małą próbę - i się udało ... No, musiało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts