halgre Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 deer_1987 napisał(a):Zagladam na chwilke, bo zaraz do lozka wracam.. choruje a musze isc do pracy na 8, po pracy do szkoly, do domu i na 14 znow do szkoly. Kuruj się ! U nas dziś mają być upały :crazyeye: do 30. st. :crazyeye: Quote
Darianna Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 chyba mam jeszcze kaca po panieńskim, trzy Dindusie na mnie lecą :diabloti: http://images6.fotosik.pl/476/9af868327f0fa97e.jpg Quote
jbk Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 http://images6.fotosik.pl/476/9af868327f0fa97e.jpg - trojaczki :) Quote
Bartiśkowa_ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Piękne fotki :loveu::loveu: I te koniki i Dindusiowo wodne :multi: Quote
halgre Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Darianna napisał(a):chyba mam jeszcze kaca po panieńskim, trzy Dindusie na mnie lecą :diabloti: http://images6.fotosik.pl/476/9af868327f0fa97e.jpg jbk napisał(a):http://images6.fotosik.pl/476/9af868327f0fa97e.jpg - trojaczki :) Bartiśkowa_ napisał(a):Piękne fotki :loveu::loveu: I te koniki i Dindusiowo wodne :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam znów wodne ... :multi: Quote
halgre Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Z Dindkiem coś nie tak ... Cały dzień było jak zwykle - ok, a od jakiejś godziny ma przechyloną głowę na lewo, cały czas trzepie nią, a za to lewe ucho nie pozwala się nawet dotknąć :crazyeye: Wogle jest jakiś nieswój. Wydaje mi się, że to ucho go boli. Nie wiem, co to może być. Zapalenie ucha ? Kurde ... zaś problem - trzeba będzie do weterynarza iść jutro. Quote
halgre Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Dindek, Zuzia-bokserka i Mimi-sznaucerka pluskają się w wodzie :multi: Quote
halgre Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Darianna napisał(a):byliście u weta? jak tam Dindusiowe ucho? Jeszcze nie byliśmy :shake: Nasz wet jest od 10:00. Ale rano przed spacerkiem Dindek wreszcie dał sobie obejrzeć to ucho. No, do środka nie zajrzę - to musi lekarz wziernikiem, ale zauważyłam że to ucho jest jakieś lepkie od wewn. strony - aż się kleiło :crazyeye: Dindek dał nawet sobie to przemyć i jakby jest lepiej ... Będę mu przemywać tak jeszcze i zobaczymy. Jak nie będzie większej poprawy - to popołudniu jeszcze do weta :roll: Ciekawe tylko, co to takiego... z czego ... :-o Quote
jonQuilla Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [FONT=Georgia]oby Dindkowi ucho się naprawiło a może woda mu się dostała czy cuś :niewiem:[/FONT] Quote
taxelina Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 halgre58 napisał(a):Z Dindkiem coś nie tak ... . moze mu cos wpadlo`? Quote
halgre Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]oby Dindkowi ucho się naprawiło a może woda mu się dostała czy cuś :niewiem:[/FONT] deer_1987 napisał(a):moze mu cos wpadlo`? No właśnie ... koleżanka też mi podpowiedziała, że mogła mu zostać woda w uchu przez to jego pluskanie się w fontannie - i że może być infekcja ... brr Albo coś wpadło ? ale co ? prędzej ta woda ... kurcze - chyba już mu nie pozwolę się tam kąpać , albo co ...:roll::roll::roll: Quote
halgre Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 ha ! Dindek zaś potrząsnął głową i ... prysnęła woda aż na ścianę...:crazyeye::evil_lol::-o:eviltong: No taaak :eviltong: to jest to jego nurkowanie :eviltong::evil_lol: Quote
Darianna Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Kurczaki, mój codziennie nurkuje, nawet kilka razy na dzień, zależy od pogody, ale póki co (odpukać) z uszami nic mu się nie działo... Quote
Bartiśkowa_ Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Biedny Dinduś :shake: Dobrze że wszytko ok już Świetne fotki z fontanny :multi: nikt sie nie czepia że psy się kąpią ? wodzę że ta sznaucerka bardzo podobna do Bartleja jak wlazła do wody tak stoi :evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Darianna napisał(a):Kurczaki, mój codziennie nurkuje, nawet kilka razy na dzień, zależy od pogody, ale póki co (odpukać) z uszami nic mu się nie działo... No Dindkowi też się nic nie działo - aż dopiero teraz ...:-o Zapchało mu się ucho wodą :evil_lol: tak jak nieraz nam ludziom np. po kąpieli...:evil_lol: To nie boli, ale denerwuje :evil_lol: Bartiśkowa_ napisał(a):Biedny Dinduś :shake: Dobrze że wszytko ok już Świetne fotki z fontanny :multi: nikt sie nie czepia że psy się kąpią ? wodzę że ta sznaucerka bardzo podobna do Bartleja jak wlazła do wody tak stoi :evil_lol::evil_lol: Ciiii ... wykąpią się szybciutko i cichcem i ... wymarsz ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Są tam pracownicy Zieleni Miejskiej - jak codzień, ale znamy się wszyscy jak rodzina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gorzej, jakby akurat przejeżdżali ze straży miejskiej :crazyeye::evil_lol: Sznaucerka Mimi fajna jest - lubi się gonić, ale może w wodzie niebardzo ... Teraz mają być cały czas deszcze, to nie będą się psiurki kąpać :shake: Do południa dziś był deszcz (z przerwami), wiaaatr - a teraz wyszło słońce :roll: PS.: Jutro mają być burze ... brrr ... Quote
halgre Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 W tej fontannie właśnie pluskają się psiurki Quote
halgre Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Mogliby wydzielić też taki plac do ćwiczeń dla psów... park jest duży :diabloti: Chce się ktoś pohuśtać :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts