Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Zagladam na chwilke, bo zaraz do lozka wracam.. choruje a musze isc do pracy na 8, po pracy do szkoly, do domu i na 14 znow do szkoly.

Kuruj się ! U nas dziś mają być upały :crazyeye: do 30. st. :crazyeye:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
chyba mam jeszcze kaca po panieńskim, trzy Dindusie na mnie lecą :diabloti:

http://images6.fotosik.pl/476/9af868327f0fa97e.jpg

jbk napisał(a):

Bartiśkowa_ napisał(a):
Piękne fotki :loveu::loveu: I te koniki i Dindusiowo wodne :multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mam znów wodne ... :multi:

Posted

Z Dindkiem coś nie tak ... Cały dzień było jak zwykle - ok, a od jakiejś godziny ma przechyloną głowę na lewo, cały czas trzepie nią, a za to lewe ucho nie pozwala się nawet dotknąć :crazyeye:
Wogle jest jakiś nieswój. Wydaje mi się, że to ucho go boli. Nie wiem, co to może być. Zapalenie ucha ? Kurde ... zaś problem - trzeba będzie do weterynarza iść jutro.

Posted

Darianna napisał(a):
byliście u weta? jak tam Dindusiowe ucho?

Jeszcze nie byliśmy :shake: Nasz wet jest od 10:00. Ale rano przed spacerkiem Dindek wreszcie dał sobie obejrzeć to ucho. No, do środka nie zajrzę - to musi lekarz wziernikiem, ale zauważyłam że to ucho jest jakieś lepkie od wewn. strony - aż się kleiło :crazyeye: Dindek dał nawet sobie to przemyć i jakby jest lepiej ... Będę mu przemywać tak jeszcze i zobaczymy. Jak nie będzie większej poprawy - to popołudniu jeszcze do weta :roll:
Ciekawe tylko, co to takiego... z czego ... :-o

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]oby Dindkowi ucho się naprawiło
a może woda mu się dostała czy cuś :niewiem:
[/FONT]

deer_1987 napisał(a):
moze mu cos wpadlo`?

No właśnie ... koleżanka też mi podpowiedziała, że mogła mu zostać woda w uchu przez to jego pluskanie się w fontannie - i że może być infekcja ... brr
Albo coś wpadło ? ale co ? prędzej ta woda ... kurcze - chyba już mu nie pozwolę się tam kąpać , albo co ...:roll::roll::roll:

Posted

ha ! Dindek zaś potrząsnął głową i ... prysnęła woda aż na ścianę...:crazyeye::evil_lol::-o:eviltong:
No taaak :eviltong: to jest to jego nurkowanie :eviltong::evil_lol:

Posted

Biedny Dinduś :shake: Dobrze że wszytko ok już

Świetne fotki z fontanny :multi: nikt sie nie czepia że psy się kąpią ?
wodzę że ta sznaucerka bardzo podobna do Bartleja jak wlazła do wody tak stoi :evil_lol::evil_lol:

Posted

Darianna napisał(a):
Kurczaki, mój codziennie nurkuje, nawet kilka razy na dzień, zależy od pogody, ale póki co (odpukać) z uszami nic mu się nie działo...

No Dindkowi też się nic nie działo - aż dopiero teraz ...:-o Zapchało mu się ucho wodą :evil_lol: tak jak nieraz nam ludziom np. po kąpieli...:evil_lol:
To nie boli, ale denerwuje :evil_lol:

Bartiśkowa_ napisał(a):
Biedny Dinduś :shake: Dobrze że wszytko ok już

Świetne fotki z fontanny :multi: nikt sie nie czepia że psy się kąpią ?
wodzę że ta sznaucerka bardzo podobna do Bartleja jak wlazła do wody tak stoi :evil_lol::evil_lol:

Ciiii ... wykąpią się szybciutko i cichcem i ... wymarsz ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Są tam pracownicy Zieleni Miejskiej - jak codzień, ale znamy się wszyscy jak rodzina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gorzej, jakby akurat przejeżdżali ze straży miejskiej :crazyeye::evil_lol:
Sznaucerka Mimi fajna jest - lubi się gonić, ale może w wodzie niebardzo ...
Teraz mają być cały czas deszcze, to nie będą się psiurki kąpać :shake:
Do południa dziś był deszcz (z przerwami), wiaaatr - a teraz wyszło słońce :roll:

PS.: Jutro mają być burze ... brrr ...