Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Slodkie takie zabawy, az brakuje mi spotykanych psiakow z ktorymi mozna sie bawic ;)

My w tym parku jesteśmy - jak jedna wielka rodzina ! I to właśnie jest też fajne...
Ale Sherry ma towarzyszkę zabaw - Niunię ! A Dindek - jakby nie chodził do parku, to nie miałby nikogo do zabawy !

Posted

Tia.. ma.. spuszczone dzis w ogole prawie nie przychodzily... wolaly siebie i gdzies zniknac za gorka z biegu.. i jak sie skonczylo.. wrocilysmy do domu a ja wkurzona..:angryy::mad:
nie mialam przez 2 tyg kiedy sie z nimi wybiegac i juz zapomnialy ze sie trzeba sluchac..:angryy::angryy::angryy:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tia.. ma.. spuszczone dzis w ogole prawie nie przychodzily... wolaly siebie i gdzies zniknac za gorka z biegu.. i jak sie skonczylo.. wrocilysmy do domu a ja wkurzona..:angryy::mad:
nie mialam przez 2 tyg kiedy sie z nimi wybiegac i juz zapomnialy ze sie trzeba sluchac..:angryy::angryy::angryy:

:evil_lol::evil_lol: to normalne... jeśli lubią się wybiegać - a lubią i nie miały dłuższy czas sposobności do tego, to jasne że muszą teraz nadrobić swoje saleństwa z ... nawiązką !!

PS.: oglądałaś swoją pocztę ?

Posted

tia... tylko zeby sie jeszcze sluchaly i chcialy sie co jakis czas pokazac.. ogolnie jest obowiazek na smyczy albo bez jesli sie dobrze slucha pies.. szkoda ze moje pokazaly ze sie nie sluchaja.. bylam teraz ze smakami w kieszeni, lepiej troche - ale jednak ciagle ich zabawy wazniejsze..

Jestem na kompie meza i zagladam przez serwer co jakis czas, dzieki za wiadomosc zaraz zajrze :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Witja
Co u ciebie słychac? Jak się miewa Dinduś?
Ano... miewamy się dobrze... Z Dindkiem mam jednak kłopoty natury psychicznej. Jest coraz agresywniejszy wobec obcych psów, ludzi a nawet dzieci :mad: Coraz bardziej się boję przechodzić obok ludzi z Dindkiem, bo zaraz się chce rzucać na nich... Muszę mieć nie lada siłę, żeby go utrzymać ! Parę razy już leżałam na ziemi przez niego, ostatnio miałam stłuczoną kość obok dużego palca na stopie... Ale mi spuchła - jak bania ! Byłam kulawa, robiłam okłady, a z Dindkiem na spacery chodził tylko mąż, bo ja narazie nie mogłam... Ja nie wiem naprawdę, co to może być. Do drugiego roku życia był łagodny, przyjazny - potem nagle zaczął się zmieniać i z biegiem czasu jest coraz gorzej... Jest nieprzewidywalny ! Nigdy nie wiadomo, kiedy przejdzie obojętnie obok kogoś, a kiedy będzie chciał się nagle rzucić na niego... A w domu jest baaardzo grzeczny !

Posted

[quote name='deer_1987']ja juz podalam jej adres
http://www.szkoleniepsow.fora.pl/

Ja tam się zarejestrowałam, wypełniłam taką ankietę o Dindku i ... muszę czekać aż minie 24. godziny od zarejestrowania i mieć conajmniej 3. posty, żeby móc wstawić link do wypełnionej ankiety, a także - żeby wstawić zdjęcie.
3. posty już mam, ale 24.godz. mija ok. 21-szej... :shock::shock: