halgre Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Czy zauważyłyście, jak Dindek wyprostował uszy ???? Quote
taxelina Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Slodkie takie zabawy, az brakuje mi spotykanych psiakow z ktorymi mozna sie bawic ;) Quote
halgre Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 deer_1987 napisał(a):Slodkie takie zabawy, az brakuje mi spotykanych psiakow z ktorymi mozna sie bawic ;) My w tym parku jesteśmy - jak jedna wielka rodzina ! I to właśnie jest też fajne... Ale Sherry ma towarzyszkę zabaw - Niunię ! A Dindek - jakby nie chodził do parku, to nie miałby nikogo do zabawy ! Quote
taxelina Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Tia.. ma.. spuszczone dzis w ogole prawie nie przychodzily... wolaly siebie i gdzies zniknac za gorka z biegu.. i jak sie skonczylo.. wrocilysmy do domu a ja wkurzona..:angryy::mad: nie mialam przez 2 tyg kiedy sie z nimi wybiegac i juz zapomnialy ze sie trzeba sluchac..:angryy::angryy::angryy: Quote
halgre Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 deer_1987 napisał(a):Tia.. ma.. spuszczone dzis w ogole prawie nie przychodzily... wolaly siebie i gdzies zniknac za gorka z biegu.. i jak sie skonczylo.. wrocilysmy do domu a ja wkurzona..:angryy::mad: nie mialam przez 2 tyg kiedy sie z nimi wybiegac i juz zapomnialy ze sie trzeba sluchac..:angryy::angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol: to normalne... jeśli lubią się wybiegać - a lubią i nie miały dłuższy czas sposobności do tego, to jasne że muszą teraz nadrobić swoje saleństwa z ... nawiązką !! PS.: oglądałaś swoją pocztę ? Quote
taxelina Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 tia... tylko zeby sie jeszcze sluchaly i chcialy sie co jakis czas pokazac.. ogolnie jest obowiazek na smyczy albo bez jesli sie dobrze slucha pies.. szkoda ze moje pokazaly ze sie nie sluchaja.. bylam teraz ze smakami w kieszeni, lepiej troche - ale jednak ciagle ich zabawy wazniejsze.. Jestem na kompie meza i zagladam przez serwer co jakis czas, dzieki za wiadomosc zaraz zajrze :D Quote
Izabela124. Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Witanko Ale fajne foteczki, lubię patrzec na zabawy piesków Quote
agaciaaa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 http://img294.imageshack.us/img294/6286/dsc0328ale3.jpg latający Dinduś!;) :multi: Quote
Martens Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Chyba w żadnej galerii nie matylu psich zabaw i tylu szczęśliwych mordek co u Was :) Quote
Izabela124. Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Witja Co u ciebie słychac? Jak się miewa Dinduś? Quote
halgre Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='agaciaaa']http://img294.imageshack.us/img294/6286/dsc0328ale3.jpg latający Dinduś!;) :multi: Ale się z tego uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: latający dinduś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha...;) Quote
halgre Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='Martens']Chyba w żadnej galerii nie matylu psich zabaw i tylu szczęśliwych mordek co u Was :) No, to chyba fajnie ? Quote
halgre Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='Izabela124.']Witja Co u ciebie słychac? Jak się miewa Dinduś? Ano... miewamy się dobrze... Z Dindkiem mam jednak kłopoty natury psychicznej. Jest coraz agresywniejszy wobec obcych psów, ludzi a nawet dzieci :mad: Coraz bardziej się boję przechodzić obok ludzi z Dindkiem, bo zaraz się chce rzucać na nich... Muszę mieć nie lada siłę, żeby go utrzymać ! Parę razy już leżałam na ziemi przez niego, ostatnio miałam stłuczoną kość obok dużego palca na stopie... Ale mi spuchła - jak bania ! Byłam kulawa, robiłam okłady, a z Dindkiem na spacery chodził tylko mąż, bo ja narazie nie mogłam... Ja nie wiem naprawdę, co to może być. Do drugiego roku życia był łagodny, przyjazny - potem nagle zaczął się zmieniać i z biegiem czasu jest coraz gorzej... Jest nieprzewidywalny ! Nigdy nie wiadomo, kiedy przejdzie obojętnie obok kogoś, a kiedy będzie chciał się nagle rzucić na niego... A w domu jest baaardzo grzeczny ! Quote
halgre Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 I pomyśleć, że ta moja kochana morda robi się jakaś agresywna !! Quote
taxelina Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 wspaniale zdjecia, przyrody i Dindka oczywiscie!!! Quote
halgre Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='deer_1987']wspaniale zdjecia, przyrody i Dindka oczywiscie!!! Dziękujemy za pochwałę :multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Witanko Co do agresji to może poszukaj w necie jakiś informacji na ten temat. Ale śliczne fotki, jaka wiewiórka urocza:loveu: Quote
taxelina Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ja juz podalam jej adres http://www.szkoleniepsow.fora.pl/ Quote
halgre Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='deer_1987']ja juz podalam jej adres http://www.szkoleniepsow.fora.pl/ Ja tam się zarejestrowałam, wypełniłam taką ankietę o Dindku i ... muszę czekać aż minie 24. godziny od zarejestrowania i mieć conajmniej 3. posty, żeby móc wstawić link do wypełnionej ankiety, a także - żeby wstawić zdjęcie. 3. posty już mam, ale 24.godz. mija ok. 21-szej... :shock::shock: Quote
Recommended Posts