Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='groszek83']http://images8.fotosik.pl/21/ba4d6aeaba46c66a.jpg
ale sie zmęczyły:evil_lol:
Czemu ja myślałam że Dindek jest mniejszy:roll: dopiero dziś patrze a to duże psisko przecież chyba musze sobie okularki sprawić:evil_lol:
Nooo... wilczur, ani bernardyn z niego żaden ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ale mały też nie jest hehe... jest taki se średni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi:lol:

Posted

Średni to dla mnie np. spanielek a Dindek większy więc jest duży:eviltong: nie wiem tylko czemu do tej pory był dla mnie mniejszy:roll: nie urosło sie mu ostatnio?:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']Średni to dla mnie np. spanielek a Dindek większy więc jest duży:eviltong: nie wiem tylko czemu do tej pory był dla mnie mniejszy:roll: nie urosło sie mu ostatnio?:evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol: a dla mnie spanielek jest mały ... a Dindek kiedyś był mniejszy przecież, ale to dawno było :evil_lol: teraz ma już 4. lata ! Skończył w lutym.
Więc nie mogło mu się urosnąć ostatnio :evil_lol: bo w tym wieku psy nie rosną :evil_lol:

Posted

[quote name='hovomaniaczka']http://images8.fotosik.pl/21/8370e15ad748c4c5.jpg
Fajna fotka!
A ferajna dalej na spacerach rozrabia ;)
Dzięki :loveu::multi::loveu:
A ferajna dalej na spacerach rozrabia i będzie rozrabiać i niech rozrabia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: są wtedy takie szczęśliwe ...

[quote name='Cortezik_82']Pewnie nie powiem nic nowego: PIĘKNIE:loveu:
Ślicznie dziękuję :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jbk']Dobry wieczór ;)

Przyszłam Wam życzyć fajnego weekendu ;)
Ślicznie dziękujemy :loveu: i wzajemnie :loveu: Nie wiem, czy będzie fajny - ale napewno spokojny :roll: bez zakupów, różnego załatwiania, nie trzeba jechać do miasta ... Tylko w domku, no i spacerki z Dindusiem :multi:

Posted

[quote name='hovomaniaczka']http://images6.fotosik.pl/463/d968839c3c210bcc.jpg
Dindek ma fajna tu mine ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='deer_1987']Witam sie, moze i u nas dzis jakis fajny spacer bedzie i wyszalenie sie psiakow a jak nie dzis to jutro
Tego wam życzę :loveu: Ale dzisiaj było dość parę psów i jakoś nie bardzo się rwały do gonitw i szaleństw... jakoś nudno było ...:crazyeye: Nie wiem od czego to zależy ;)

[quote name='jonQuilla']din din din din din .... przydindałam do Was :cool3::cool3:
witam :multi::loveu:

dawno mnie nie było i widzę jakiegoś towarzysza nowego ;)
mianowicie tego tutaj ;) kto to, kto to :cool3:
http://images6.fotosik.pl/463/ff4d0153b75f123b.jpg

Dindus waleczny chłopaczek :cool3:
dobrze że nic poważnego się nie stało :)

wyściskaj go :)

A wiiiiiiitam... witam ...:multi:
To nowa koleżanka - 5. miesięczna sunia Misza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dinduś waleczny, jak waleczny ... ale sam zaczął :mad: Kiedyś w końcu go jakiś poharata - to będzie się miał z pyszna (tfu...tfu...) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No i wyściskany już jest od ciebie ...:multi:

Posted

[quote name='halgre58']
A wiiiiiiitam... witam ...:multi:
To nowa koleżanka - 5. miesięczna sunia Misza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dinduś waleczny, jak waleczny ... ale sam zaczął :mad: Kiedyś w końcu go jakiś poharata - to będzie się miał z pyszna (tfu...tfu...) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No i wyściskany już jest od ciebie ...:multi:

a więc to sunia :cool3:
śliczna jest :)
i przewaga psów w zimowych futerkach rośnie :evil_lol::evil_lol:

Salsa też kilka razy już mi się zaczepiła z innym psem na spacerze :mad:
ona do wszystkich biegnie z sympatii a jeśli pies nie wykaże zainteresowania albo się najeży, szczeknie lub warknie to nie zostaje dłużna i nawalanka gotowa :roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']
a więc to sunia :cool3:
śliczna jest :)
i przewaga psów w zimowych futerkach rośnie :evil_lol::evil_lol:

Salsa też kilka razy już mi się zaczepiła z innym psem na spacerze :mad:
ona do wszystkich biegnie z sympatii a jeśli pies nie wykaże zainteresowania albo się najeży, szczeknie lub warknie to nie zostaje dłużna i nawalanka gotowa :roll:

A śliczna, słodka :loveu::loveu::loveu: chyba jakiś husky z kundelkiem :evil_lol: wzięta ze schroniska w Dąbrówce :roll:
No, to tak zawsze jest - wystarczy, że któryś warknie i wojna gotowa ... :evil_lol:

[quote name='jbk']http://images6.fotosik.pl/463/0e30cd31de998aeb.jpg - krok w krok :)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: