halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Darianna']Borys widzę się nie rozstawał z patykiem :diabloti: a co do spanielka to myślałam, że mu fryzurę poprawiacie :cool3: Jak zwykle ... :evil_lol: Zresztą potem nawiał i ... tyleśmy go widzieli (nie pierwszy raz) :mad: Pańcia musiała go szukać :roll: Ciekawe - czy wszystkie setery lubią uciekać ?? A spanielkowi Hektorkowi oglądali ślad po kleszczu ... :evil_lol: Quote
halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 A to mała Kerry, która była już tu w grudniu: Quote
halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Darianna']Mój na razie nie nawiewa, ale on mały i się na dłuższą metę boi sam daleko iść. Starszym seterkom z osiedla zdarzają się ucieczki, więc to chyba normalka :diabloti: Ale Borys jest jeszcze młodym psem, dopiero skończył 1. rok ... Quote
Darianna Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Mój na razie nie nawiewa, ale on mały i się na dłuższą metę boi sam daleko iść. Starszym seterkom z osiedla zdarzają się ucieczki, więc to chyba normalka :diabloti: Quote
halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Kerry Lajka: Lajka podąża za swoją pańcią ... No i Kerry z Hektorkiem: Quote
halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Obcy jakiś sznaucerek - przechodzień ... :evil_lol: I znów Kerry :loveu: Quote
Aarionne Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dinduś ma boskie spojrzenie. Taki jest śmiesznie nieforemny potworek, uwielbiam takie psiaki! (no wiem, ja wszystkie uwielbiam, ale Dinduś i tak jest super!) Quote
halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Aarionne']Dinduś ma boskie spojrzenie. Taki jest śmiesznie nieforemny potworek, uwielbiam takie psiaki! (no wiem, ja wszystkie uwielbiam, ale Dinduś i tak jest super!) Boskie spojrzenie - owszem ... :loveu: śmieszny - też :evil_lol: ale, żeby [SIZE=3]potworek ...:crazyeye: [SIZE=3]- [SIZE=2]w dodatku [SIZE=3]nieforemny ...:eek2:[SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3] - [SIZE=2]zobacz, jaki z niego przystojniak przecież ... http://images6.fotosik.pl/455/c9cb0ed34edf847a.jpg - :evil_lol::roflt::evil_lol::roflt::evil_lol: Wiesz co ? Ja mu tego nie powiem ... :shake::evil_lol: Quote
Darianna Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 nie mów, bo się obrazi i na zdjęciach pozować nie będzie :diabloti: Quote
Aarionne Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ale on jest cudowny w tej swojej potworkowatości :loveu::loveu::loveu::loveu: Naprawdę, jestem już fanką Dindusia :loveu::loveu::loveu: Quote
halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Darianna']nie mów, bo się obrazi i na zdjęciach pozować nie będzie :diabloti: No, tak myślę ... on by się zapłakał na śmierć ... :placz::placz: [quote name='Aarionne']Ale on jest cudowny w tej swojej potworkowatości :loveu::loveu::loveu::loveu: Naprawdę, jestem już fanką Dindusia :loveu::loveu::loveu: A więc jednak potworek ... nieforemny ... :mad: bidny mój przystojniaczek ... :-( Ale jak - mimo tego jego "kalectwa" - jesteś jego fanką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jedziemy dalej z fotami :multi::multi::multi: dindusiowymi i różnymi parkowymi ...:p Quote
halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Wszyscy już się rozeszli do domów, a my jeszcze łaziliśmy sobie po parku i trochę fociliśmy ... :evil_lol: Quote
halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Ale nuudy ... wszyscy kumple poszli, pańcia foci ... Eee tam ... pobawię się patolem ... hihihi ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 hahaha ... poturlam się ... :multi: Fajnie tu ... :loveu: Ooo ... a cio to ... :roll: Quote
halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 I taka końcówka już wczorajszych: ____________________________ A to Dżeki: Teraz się zabieram za dzisiejsze ... Quote
Paulina_mickey Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ale śliczne wiosenne fotki.:loveu: Uwielbiam wiosnę, wtedy każdy jest taki zadowolony a psiaki chyba najbardziej, bo jak jest ciepło to się właścicielom częściej na spacery chce chodzić :diabloti: Quote
halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Ale śliczne wiosenne fotki.:loveu: Uwielbiam wiosnę, wtedy każdy jest taki zadowolony a psiaki chyba najbardziej, bo jak jest ciepło to się właścicielom częściej na spacery chce chodzić :diabloti: Dziękuję ... :loveu: Ale takie psy jak husky i malamuty wolą zimę - bo to zimowe psy ... :p Quote
taxelina Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 http://images8.fotosik.pl/14/7f5fdae62f66ea58.jpg ladne! Quote
halgre Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='deer_1987']http://images8.fotosik.pl/14/7f5fdae62f66ea58.jpg ladne! Dziękuję ... :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ale piękne fotasy :loveu: to się piesy wyszalały hę ?:razz: Quote
halgre Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Ale piękne fotasy :loveu: to się piesy wyszalały hę ?:razz: A pewnie, że się wyszalały :evil_lol::evil_lol: Dzięki za komplement ... :loveu: Ale ostatnio znajdujemy na torze potrzaskane butelki po wińskach ... :mad: zbieramy to szkło i wyrzucamy do kosza, ale nie widać końca ... :shake: Dzisiaj zeszliśmy szybko z tego toru - bo to ryzyko, że w tych gonitwach psy sobie pokaleczą łapy... :diabloti: Chcemy poprosić pracowników z zieleni miejskiej, z którymi znamy się już "jak łyse konie" :evil_lol:, żeby to zagrabili grabiami, czy co - bo rękami taki teren to my nie wyzbieramy tego szkła ... :shake: Quote
halgre Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Foty - c.d.: Trochę różu ... :evil_lol: Zieleń Miejska pracuje - jak zwykle :p A to nowa spacerowiczka Masza - 5. mies. sunia wzięta ze schroniska. Ciut podobna do huskiego, ale to mieszaniec... jest słodka :loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='halgre58']A pewnie, że się wyszalały :evil_lol::evil_lol: Dzięki za komplement ... :loveu: Ale ostatnio znajdujemy na torze potrzaskane butelki po wińskach ... :mad: zbieramy to szkło i wyrzucamy do kosza, ale nie widać końca ... :shake: Dzisiaj zeszliśmy szybko z tego toru - bo to ryzyko, że w tych gonitwach psy sobie pokaleczą łapy... :diabloti: Chcemy poprosić pracowników z zieleni miejskiej, z którymi znamy się już "jak łyse konie" :evil_lol:, żeby to zagrabili grabiami, czy co - bo rękami taki teren to my nie wyzbieramy tego szkła ... :shake: u mnie w lesie to samo :angryy: tyle, że ja miałam więcej pecha i Atos załatwiony :shake: Quote
Recommended Posts