Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Darianna']Borys widzę się nie rozstawał z patykiem :diabloti:

a co do spanielka to myślałam, że mu fryzurę poprawiacie :cool3:
Jak zwykle ... :evil_lol: Zresztą potem nawiał i ... tyleśmy go widzieli (nie pierwszy raz) :mad: Pańcia musiała go szukać :roll: Ciekawe - czy wszystkie setery lubią uciekać ??
A spanielkowi Hektorkowi oglądali ślad po kleszczu ... :evil_lol:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']Mój na razie nie nawiewa, ale on mały i się na dłuższą metę boi sam daleko iść. Starszym seterkom z osiedla zdarzają się ucieczki, więc to chyba normalka :diabloti:
Ale Borys jest jeszcze młodym psem, dopiero skończył 1. rok ...

Posted

Mój na razie nie nawiewa, ale on mały i się na dłuższą metę boi sam daleko iść. Starszym seterkom z osiedla zdarzają się ucieczki, więc to chyba normalka :diabloti:

Posted

[quote name='Aarionne']Dinduś ma boskie spojrzenie. Taki jest śmiesznie nieforemny potworek, uwielbiam takie psiaki! (no wiem, ja wszystkie uwielbiam, ale Dinduś i tak jest super!)
Boskie spojrzenie - owszem ... :loveu: śmieszny - też :evil_lol: ale, żeby [SIZE=3]potworek ...:crazyeye: [SIZE=3]- [SIZE=2]w dodatku [SIZE=3]nieforemny ...:eek2:[SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3] - [SIZE=2]zobacz, jaki z niego przystojniak przecież ... http://images6.fotosik.pl/455/c9cb0ed34edf847a.jpg - :evil_lol::roflt::evil_lol::roflt::evil_lol:
Wiesz co ? Ja mu tego nie powiem ... :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Darianna']nie mów, bo się obrazi i na zdjęciach pozować nie będzie :diabloti:
No, tak myślę ... on by się zapłakał na śmierć ... :placz::placz:

[quote name='Aarionne']Ale on jest cudowny w tej swojej potworkowatości :loveu::loveu::loveu::loveu: Naprawdę, jestem już fanką Dindusia :loveu::loveu::loveu:
A więc jednak potworek ... nieforemny ... :mad: bidny mój przystojniaczek ... :-( Ale jak - mimo tego jego "kalectwa" - jesteś jego fanką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jedziemy dalej z fotami :multi::multi::multi: dindusiowymi i różnymi parkowymi ...:p

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Ale śliczne wiosenne fotki.:loveu:
Uwielbiam wiosnę, wtedy każdy jest taki zadowolony a psiaki chyba najbardziej, bo jak jest ciepło to się właścicielom częściej na spacery chce chodzić :diabloti:
Dziękuję ... :loveu:
Ale takie psy jak husky i malamuty wolą zimę - bo to zimowe psy ... :p

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Ale piękne fotasy :loveu: to się piesy wyszalały hę ?:razz:
A pewnie, że się wyszalały :evil_lol::evil_lol: Dzięki za komplement ... :loveu:
Ale ostatnio znajdujemy na torze potrzaskane butelki po wińskach ... :mad: zbieramy to szkło i wyrzucamy do kosza, ale nie widać końca ... :shake: Dzisiaj zeszliśmy szybko z tego toru - bo to ryzyko, że w tych gonitwach psy sobie pokaleczą łapy... :diabloti:
Chcemy poprosić pracowników z zieleni miejskiej, z którymi znamy się już "jak łyse konie" :evil_lol:, żeby to zagrabili grabiami, czy co - bo rękami taki teren to my nie wyzbieramy tego szkła ... :shake:

Posted

Foty - c.d.:

Trochę różu ... :evil_lol:

Zieleń Miejska pracuje - jak zwykle :p

A to nowa spacerowiczka Masza - 5. mies. sunia wzięta ze schroniska. Ciut podobna do huskiego, ale to mieszaniec... jest słodka :loveu::loveu:

Posted

[quote name='halgre58']A pewnie, że się wyszalały :evil_lol::evil_lol: Dzięki za komplement ... :loveu:
Ale ostatnio znajdujemy na torze potrzaskane butelki po wińskach ... :mad: zbieramy to szkło i wyrzucamy do kosza, ale nie widać końca ... :shake: Dzisiaj zeszliśmy szybko z tego toru - bo to ryzyko, że w tych gonitwach psy sobie pokaleczą łapy... :diabloti:
Chcemy poprosić pracowników z zieleni miejskiej, z którymi znamy się już "jak łyse konie" :evil_lol:, żeby to zagrabili grabiami, czy co - bo rękami taki teren to my nie wyzbieramy tego szkła ... :shake:

u mnie w lesie to samo :angryy: tyle, że ja miałam więcej pecha i Atos załatwiony :shake: