halgre Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Podobno od jutra ma być lepsza pogoda ... Jeśli to się sprawdzi - to nareszcie wyjdę z aparatem do parku i będą świeże fotki Jak narazie nic tylko pada :angryy: Quote
jonQuilla Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='halgre58']Podobno od jutra ma być lepsza pogoda ... Jeśli to się sprawdzi - to nareszcie wyjdę z aparatem do parku i będą świeże fotki Jak narazie nic tylko pada :angryy: jeśli masz w planach zabrać mi piękną pogodę to kategorycznie zabraniam :mad: jeszcze się nie nacieszyłam :roll: Quote
halgre Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='jonQuilla'] jeśli masz w planach zabrać mi piękną pogodę to kategorycznie zabraniam :mad: jeszcze się nie nacieszyłam :roll: No kurde - dopiero byłam u Krosia :evil_lol: i oznajmiłam ci tam, że jadę do twojego słońca :eviltong: Jestem już w drodze ... rowerem ... Quote
Sweet Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='halgre58']Podobno od jutra ma być lepsza pogoda ... Jeśli to się sprawdzi - to nareszcie wyjdę z aparatem do parku i będą świeże fotki Jak narazie nic tylko pada :angryy: fajnie jak by była lepsza:razz: bo chcemy fotki:D A u mnie nie pada tylko cały dzień od wczoraj świeci słoneczko i jest cieplutko:loveu::lol: może do was tez niedługo zawita;) Quote
jonQuilla Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='halgre58']No kurde - dopiero byłam u Krosia :evil_lol: i oznajmiłam ci tam, że jadę do twojego słońca :eviltong: Jestem już w drodze ... rowerem ... sprawdziłam wszystko i faktycznie pisałaś u Krosiowej o podróży do mnie :) oczywiście oczekujemy tu Ciebie i nie zapomnij zabrać Dindka :loveu: słońce co prawda juz zeszło i nie razi w oczy ale mam nadzieję że jutro będzie taka sama pogoda i wtedy sobie z niego skorzystacie :eviltong: Quote
halgre Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Sweet']fajnie jak by była lepsza:razz: bo chcemy fotki:D A u mnie nie pada tylko cały dzień od wczoraj świeci słoneczko i jest cieplutko:loveu::lol: może do was tez niedługo zawita;) Będą fotki, będą :evil_lol::evil_lol: Jutro ma nie padać :multi: Przyjdź tu jutro - a zobaczysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla'] sprawdziłam wszystko i faktycznie pisałaś u Krosiowej o podróży do mnie :) oczywiście oczekujemy tu Ciebie i nie zapomnij zabrać Dindka :loveu: słońce co prawda juz zeszło i nie razi w oczy ale mam nadzieję że jutro będzie taka sama pogoda i wtedy sobie z niego skorzystacie :eviltong: Dindka mam na plecach i trzyma się mnie za szyję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak poważnie: przestało padać :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jutro będzie fajnie :multi::multi::multi: Już bym chciała, żeby było jutro :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='halgre58']Podobno od jutra ma być lepsza pogoda ... Jeśli to się sprawdzi - to nareszcie wyjdę z aparatem do parku i będą świeże fotki Jak narazie nic tylko pada :angryy: To tak jak u nas...:angryy: Ciągle tylko pada i pada... Już bym chciała, żeby była wiosna :placz: Quote
halgre Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Paulina_mickey']To tak jak u nas...:angryy: Ciągle tylko pada i pada... Już bym chciała, żeby była wiosna :placz: Ja już słabnę z tej pogody ... :evil_lol: Mam jakąś depresję ... :roll: I umrę, jak jutro znowu będzie padać - mimo zapowiedzi fajnej pogody :eviltong::eviltong: Quote
taxelina Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 U nas jest ladnie dzis ale ja znow bez czasu.. Quote
halgre Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Witam w bezdeszczowy nareszcie dzień ... :multi::multi::multi: Dzisiaj nie pada, ale jak narazie słońca nie widać :shake: Pozatem psów dzisiaj nie mogliśmy puścić luzem, bo zebrały się akurat w tym miejscu jakieś nastolaty i tkwili tam dość długo. No, to spacerowaliśmy tylko po całym parku, ale zdjęcia też cykałam ...:evil_lol: Jeszcze są w aparacie, zaraz je wrzucę na komputer. No, to cierpliwości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='halgre58']Witam w bezdeszczowy nareszcie dzień ... :multi::multi::multi: Dzisiaj nie pada, ale jak narazie słońca nie widać :shake: Pozatem psów dzisiaj nie mogliśmy puścić luzem, bo zebrały się akurat w tym miejscu jakieś nastolaty i tkwili tam dość długo. No, to spacerowaliśmy tylko po całym parku, ale zdjęcia też cykałam ...:evil_lol: Jeszcze są w aparacie, zaraz je wrzucę na komputer. No, to cierpliwości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiosna przyszła wiec wagary czas zacząć :) :evil_lol: to ja cierpliwie czekam :) Quote
agaciaaa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 A u nas piękne słoneczko od rana :loveu: Mogę się podzielić :lol: Quote
halgre Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='deer_1987']Jeszcze takie jesienne te foty :P Nie mogę nic za to ... :evil_lol: Tak wyglądało wczoraj w parku ...:roll: Quote
Recommended Posts