Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

Podobno od jutra ma być lepsza pogoda ... Jeśli to się sprawdzi - to nareszcie wyjdę z aparatem do parku i będą świeże fotki
Jak narazie nic tylko pada :angryy:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halgre58']Podobno od jutra ma być lepsza pogoda ... Jeśli to się sprawdzi - to nareszcie wyjdę z aparatem do parku i będą świeże fotki

jeśli masz w planach zabrać mi piękną pogodę to kategorycznie zabraniam :mad:
jeszcze się nie nacieszyłam :roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']
jeśli masz w planach zabrać mi piękną pogodę to kategorycznie zabraniam :mad:
jeszcze się nie nacieszyłam :roll:

No kurde - dopiero byłam u Krosia :evil_lol: i oznajmiłam ci tam, że jadę do twojego słońca :eviltong: Jestem już w drodze ... rowerem ...

Posted

[quote name='halgre58']Podobno od jutra ma być lepsza pogoda ... Jeśli to się sprawdzi - to nareszcie wyjdę z aparatem do parku i będą świeże fotki

fajnie jak by była lepsza:razz:
bo chcemy fotki:D
A u mnie nie pada tylko cały dzień od wczoraj świeci słoneczko i jest cieplutko:loveu::lol:
może do was tez niedługo zawita;)

Posted

[quote name='halgre58']No kurde - dopiero byłam u Krosia :evil_lol: i oznajmiłam ci tam, że jadę do twojego słońca :eviltong: Jestem już w drodze ... rowerem ...

sprawdziłam wszystko i faktycznie pisałaś u Krosiowej o podróży do mnie :)
oczywiście oczekujemy tu Ciebie i nie zapomnij zabrać Dindka :loveu:
słońce co prawda juz zeszło i nie razi w oczy ale mam nadzieję że jutro będzie taka sama pogoda i wtedy sobie z niego skorzystacie :eviltong:

Posted

[quote name='Sweet']fajnie jak by była lepsza:razz:
bo chcemy fotki:D
A u mnie nie pada tylko cały dzień od wczoraj świeci słoneczko i jest cieplutko:loveu::lol:
może do was tez niedługo zawita;)
Będą fotki, będą :evil_lol::evil_lol: Jutro ma nie padać :multi: Przyjdź tu jutro - a zobaczysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla']
sprawdziłam wszystko i faktycznie pisałaś u Krosiowej o podróży do mnie :)
oczywiście oczekujemy tu Ciebie i nie zapomnij zabrać Dindka :loveu:
słońce co prawda juz zeszło i nie razi w oczy ale mam nadzieję że jutro będzie taka sama pogoda i wtedy sobie z niego skorzystacie :eviltong:

Dindka mam na plecach i trzyma się mnie za szyję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak poważnie: przestało padać :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jutro będzie fajnie :multi::multi::multi: Już bym chciała, żeby było jutro :evil_lol:

Posted

To tak jak u nas...:angryy:
Ciągle tylko pada i pada...
Już bym chciała, żeby była wiosna :placz:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']To tak jak u nas...:angryy:
Ciągle tylko pada i pada...
Już bym chciała, żeby była wiosna :placz:
Ja już słabnę z tej pogody ... :evil_lol: Mam jakąś depresję ... :roll: I umrę, jak jutro znowu będzie padać - mimo zapowiedzi fajnej pogody :eviltong::eviltong:

Posted

Witam w bezdeszczowy nareszcie dzień ... :multi::multi::multi:
Dzisiaj nie pada, ale jak narazie słońca nie widać :shake: Pozatem psów dzisiaj nie mogliśmy puścić luzem, bo zebrały się akurat w tym miejscu jakieś nastolaty i tkwili tam dość długo. No, to spacerowaliśmy tylko po całym parku, ale zdjęcia też cykałam ...:evil_lol: Jeszcze są w aparacie, zaraz je wrzucę na komputer. No, to cierpliwości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']Witam w bezdeszczowy nareszcie dzień ... :multi::multi::multi:
Dzisiaj nie pada, ale jak narazie słońca nie widać :shake: Pozatem psów dzisiaj nie mogliśmy puścić luzem, bo zebrały się akurat w tym miejscu jakieś nastolaty i tkwili tam dość długo. No, to spacerowaliśmy tylko po całym parku, ale zdjęcia też cykałam ...:evil_lol: Jeszcze są w aparacie, zaraz je wrzucę na komputer. No, to cierpliwości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wiosna przyszła wiec wagary czas zacząć :) :evil_lol:

to ja cierpliwie czekam :)