Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje różyczki na Dzień Kobiet :loveu:

Wieczór, zachód z mojego balkonu :loveu: ale w piątek to drzewo wycięli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No nareszcie jestem... od 10.go nie miałam internetu :shake: Ale jakoś dziwnie wszystko jest teraz :crazyeye: Czemu nie mogę wybrać tu koloru czcionki :shake:

Posted

[quote name='halgre58']No nareszcie jestem... od 10.go nie miałam internetu :shake: Ale jakoś dziwnie wszystko jest teraz :crazyeye: Czemu nie mogę wybrać tu koloru czcionki :shake:

Pewnie jak zwykle cos z dogo sie dzieje...:evil_lol: A kiedy fotki będą?:eviltong:

Posted

[quote name='Dozia_13']Pewnie jak zwykle cos z dogo sie dzieje...:evil_lol: A kiedy fotki będą?:eviltong:
No, ale u was też tak jest ? Czy tylko ja nie mam kolorów czcionek ?
A fotki mam nowe - dzisiaj byłam w parku z aparatem, bo troszkę słoneczka było. Tak raz wyszło, raz zaszło :evil_lol: Ale muszę je pozmniejszać itp. Dzisiaj będą napewno :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Brakowalo Ciebie tu...
Naprawdę ?????????? Oooo... no, to już jezdem se ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

halgre58 napisał(a):
No, chyba wyciepne tego laptopa przez balkon :mad::mad::mad::mad::mad:

Ja też mam laptopa i mnie wkurza, bo się zacina i wogóle...:angryy::angryy:

Posted

Czy ktoś może mi odpowiedzieć na te pytania:
1/ czy widać u was to zdjęcie ?

2/ jaka jest czcionka - bo u mnie bardzo duża, mimo że ustawione mam na "2"

3/:diabloti::evil_lol::loveu::evil_lol::eviltong: - czy te emoty się ruszają ? - u mnie nie... :shake: są nieruchome ...

Jeśli wy widzicie wszystko dobrze, to będę wrzucać fotki - jeśli nie, to trudno - będę musiała znów czekać, aż ktoś mi to wsio zrobi... :p

Posted

[quote name='halgre58']

Czy ktoś może mi odpowiedzieć na te pytania:
1/ czy widać u was to zdjęcie ?

2/ jaka jest czcionka - bo u mnie bardzo duża, mimo że ustawione mam na "2"

3/:diabloti::evil_lol::loveu::evil_lol::eviltong: - czy te emoty się ruszają ? - u mnie nie... :shake: są nieruchome ...

Jeśli wy widzicie wszystko dobrze, to będę wrzucać fotki - jeśli nie, to trudno - będę musiała znów czekać, aż ktoś mi to wsio zrobi... :p
1. widac ale tylko jak odp pisze, jak przegladalam watek to nie widzialam
2. czcionke ciezko rozpoznac- ale jest taka zwykla
3. tak ruszaja sie

Posted

Też już go nie widzę :shake: Ale dałam już znać facetowi, który mi to robił - żeby się pofatygował do mnie jeszcze raz ... Chyba jakieś złe ustawienia, albo jakichś ustawień nie ma ... Szkoda, bo mam sobotnie fotki - było trochę słońca :p

Posted

[quote name='agaciaaa']A już prawie dałam się nabrać :evil_lol:

Ja wszystko widze dobrze :multi:

http://images6.fotosik.pl/435/a872ccb02a82b3ac.jpg szaleńczy pęd :lol: :loveu:

Ja też teraz już widzę :evil_lol: nawet emoty się ruszają :eviltong: Ale jeszcze nie wszystko mam zrobione - jutro dokończy, bo dziś już się spieszył do pracy ... :p
Ale foty mogę już wrzucać :evil_lol::loveu:;)