Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):
Zrobie ;) I pewnie bedzie wiecej fotografow, nawet cztery aparaty sa mozliwe, wiec bedzie co ogladac ;)

jbk napisał(a):
Hejka w piąteczek :)

Hejka :multi: Brzydka pogoda :mad: jestem niewyspana, zmierzła :eviltong:, wczoraj byłam na pogrzebie i za lekko się ubrałam - jak ja zmarzłam :crazyeye: Ale do południa świeciło słońce ...
Będę czekać z niecierpliwością na te foty, bo jak cztery aparaty :crazyeye::crazyeye: - to będzie co oglądać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Fajny filmik...:multi: Ale Hektorek chyba się troszkę boi psiaków. Taki niepewny był jak podchodził do Dinka pod koniec troszkę się ośmielił

Nieee... Hektorek się goni z wszystkimi naszymi psami, mimo że są dla niego duże... i już się zaprzyjaźniły z nim wszystkie :multi::multi::multi:

hovomaniaczka napisał(a):
Jaka fajna zabawke dorwali:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
Mi zawsze smutno ze nie ma kto z nami chodzic wspolnie :(

Ale masz dwie dziewuszki, które się wspaniale razem bawią...:loveu:

Dozia_13 napisał(a):
Tak Tak myślałaś, że się nie kapniemy jak wstawisz, a teraz piszesz że tylko chciałaś wstawić:evil_lol::evil_lol:
Możesz dać filmik ale nowy:eviltong:

hahahahahahaha...... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mam nic nowego.. Deszczowo u nas :angryy:

agaciaaa napisał(a):
Ciekawą Dindek ma zabawkę :lol: Chyba nie jest w tym względzie wymagający ;)

Psy sobie same znalazły toto :multi: i miały niesamowitą frajdę :multi::multi:

Posted

Dinduś miał urodziny, a mnie nie było, więc składamy mu najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zielonych łąk, jak najwięcej psich kumpli do zabawy i oczywiście stos kości;)

Posted

pusia2405 napisał(a):
Dinduś miał urodziny, a mnie nie było, więc składamy mu najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zielonych łąk, jak najwięcej psich kumpli do zabawy i oczywiście stos kości;)

Och dziękujemy ślicznie :loveu::loveu::loveu: Zostało jeszcze tortu - chcesz ? A co się będę pytać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szampana się też napij :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

anitaaa i bartis napisał(a):
fajny filmik ;)

Dzięki :loveu:

Posted

halgre58 napisał(a):
U nas ciągle pada... coś okropnego :angryy::angryy::angryy: I tak ma być cały czas - nie wiadomo do kiedy :shake::placz::-(

U nas dziś w miere było nie padało, tylko błotko było...:shake:

Posted

Błoto to jest niemal wszędzie :crazyeye: Od rana nie pada (narazie), ale jest zimny wiatr :angryy: W nocy wiało jak nie wiem co :diabloti: Jest zimno, wietrznie, mokro, brudno, szaro, ponuro :mad::angryy::diabloti: Dindek wraca ze spacerów obłocony, mokry - zaraz trzeba do łazienki z nim :p

Posted

halgre58 napisał(a):
Och dziękujemy ślicznie :loveu::loveu::loveu: Zostało jeszcze tortu - chcesz ? A co się będę pytać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szampana się też napij :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzięki:loveu:, pyszne było, a szampan lekko zaszumiał w głowie:lol:.

Posted

pusia2405 napisał(a):
Dzięki:loveu:, pyszne było, a szampan lekko zaszumiał w głowie:lol:.

Ale nie padłaś :shake: to nie było tak źle :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
U nas padalo a teraz i troche slonca. Jutro moze agility z jedna sunia:D

Wczoraj popołudniu było u nas słońce :crazyeye: ale dzisiaj ... :angryy:

jbk napisał(a):
Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :(

:calus:

Coś takiego ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale przyszłaś i to się liczy ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: