halgre Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jbk napisał(a):Zrobie ;) I pewnie bedzie wiecej fotografow, nawet cztery aparaty sa mozliwe, wiec bedzie co ogladac ;) jbk napisał(a):Hejka w piąteczek :) Hejka :multi: Brzydka pogoda :mad: jestem niewyspana, zmierzła :eviltong:, wczoraj byłam na pogrzebie i za lekko się ubrałam - jak ja zmarzłam :crazyeye: Ale do południa świeciło słońce ... Będę czekać z niecierpliwością na te foty, bo jak cztery aparaty :crazyeye::crazyeye: - to będzie co oglądać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 deer_1987 napisał(a):Zazdroszcze takich wypadow... :( Nie płacz :shake::shake::shake: Quote
halgre Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 YouTube - Dindek i Hektorek To dzisiejszy filmik :evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Fajny filmik...:multi: Ale Hektorek chyba się troszkę boi psiaków. Taki niepewny był jak podchodził do Dinka pod koniec troszkę się ośmielił Quote
taxelina Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mi zawsze smutno ze nie ma kto z nami chodzic wspolnie :( Quote
halgre Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Chciałam teraz dać tu ten sam filmik ... haha Quote
Dozia_13 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Tak Tak myślałaś, że się nie kapniemy jak wstawisz, a teraz piszesz że tylko chciałaś wstawić:evil_lol::evil_lol: Możesz dać filmik ale nowy:eviltong: Quote
agaciaaa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ciekawą Dindek ma zabawkę :lol: Chyba nie jest w tym względzie wymagający ;) Quote
halgre Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Dozia_13 napisał(a):Fajny filmik...:multi: Ale Hektorek chyba się troszkę boi psiaków. Taki niepewny był jak podchodził do Dinka pod koniec troszkę się ośmielił Nieee... Hektorek się goni z wszystkimi naszymi psami, mimo że są dla niego duże... i już się zaprzyjaźniły z nim wszystkie :multi::multi::multi: hovomaniaczka napisał(a):Jaka fajna zabawke dorwali:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: deer_1987 napisał(a):Mi zawsze smutno ze nie ma kto z nami chodzic wspolnie :( Ale masz dwie dziewuszki, które się wspaniale razem bawią...:loveu: Dozia_13 napisał(a):Tak Tak myślałaś, że się nie kapniemy jak wstawisz, a teraz piszesz że tylko chciałaś wstawić:evil_lol::evil_lol: Możesz dać filmik ale nowy:eviltong: hahahahahahaha...... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mam nic nowego.. Deszczowo u nas :angryy: agaciaaa napisał(a):Ciekawą Dindek ma zabawkę :lol: Chyba nie jest w tym względzie wymagający ;) Psy sobie same znalazły toto :multi: i miały niesamowitą frajdę :multi::multi: Quote
pusia2405 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dinduś miał urodziny, a mnie nie było, więc składamy mu najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zielonych łąk, jak najwięcej psich kumpli do zabawy i oczywiście stos kości;) Quote
halgre Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 pusia2405 napisał(a):Dinduś miał urodziny, a mnie nie było, więc składamy mu najlepsze życzenia urodzinowe, dużo zielonych łąk, jak najwięcej psich kumpli do zabawy i oczywiście stos kości;) Och dziękujemy ślicznie :loveu::loveu::loveu: Zostało jeszcze tortu - chcesz ? A co się będę pytać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szampana się też napij :evil_lol::evil_lol::evil_lol: anitaaa i bartis napisał(a):fajny filmik ;) Dzięki :loveu: Quote
halgre Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 U nas ciągle pada... coś okropnego :angryy::angryy::angryy: I tak ma być cały czas - nie wiadomo do kiedy :shake::placz::-( Quote
Dozia_13 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 halgre58 napisał(a):U nas ciągle pada... coś okropnego :angryy::angryy::angryy: I tak ma być cały czas - nie wiadomo do kiedy :shake::placz::-( U nas dziś w miere było nie padało, tylko błotko było...:shake: Quote
halgre Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Błoto to jest niemal wszędzie :crazyeye: Od rana nie pada (narazie), ale jest zimny wiatr :angryy: W nocy wiało jak nie wiem co :diabloti: Jest zimno, wietrznie, mokro, brudno, szaro, ponuro :mad::angryy::diabloti: Dindek wraca ze spacerów obłocony, mokry - zaraz trzeba do łazienki z nim :p Quote
agaciaaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 U nas tak samo :shake: tylko pada od rana, najpierw troche śniegu a teraz ciągle deszcz :placz: Quote
pusia2405 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 halgre58 napisał(a):Och dziękujemy ślicznie :loveu::loveu::loveu: Zostało jeszcze tortu - chcesz ? A co się będę pytać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szampana się też napij :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki:loveu:, pyszne było, a szampan lekko zaszumiał w głowie:lol:. Quote
taxelina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 U nas padalo a teraz i troche slonca. Jutro moze agility z jedna sunia:D Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: Quote
halgre Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Pozowanie na tapczanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Przyniosłam wam trochę ciepełka :loveu::evil_lol::p;) Quote
halgre Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 pusia2405 napisał(a):Dzięki:loveu:, pyszne było, a szampan lekko zaszumiał w głowie:lol:. Ale nie padłaś :shake: to nie było tak źle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: deer_1987 napisał(a):U nas padalo a teraz i troche slonca. Jutro moze agility z jedna sunia:D Wczoraj popołudniu było u nas słońce :crazyeye: ale dzisiaj ... :angryy: jbk napisał(a):Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: Coś takiego ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale przyszłaś i to się liczy ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts