Paulina_mickey Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 http://images6.fotosik.pl/415/0fd6209288feefb1.jpg Ale fajne zdjęcie!:loveu: Szczęscia z okazji urodzinek :multi: Quote
halgre Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='deer_1987']melduje sie po pracy-! :multi::multi::multi: [quote name='Paulina_mickey']http://images6.fotosik.pl/415/0fd6209288feefb1.jpg Ale fajne zdjęcie!:loveu: Szczęscia z okazji urodzinek :multi: Dziękowawszy .. :multi::loveu::evil_lol::multi: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 sto lat, sto lat !!! :multi::multi::multi: [SIZE=2]przybiegam z torcikiem i ściskaniem urodzinowym dla Dindka :calus: i prezencik :) Quote
halgre Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 hahaha..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co to za torcik :loveu: z czego ?? Dzięki serdeczne za życzonka, prezencik i ... torcik :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='halgre58']hahaha..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co to za torcik :loveu: z czego ?? Dzięki serdeczne za życzonka, prezencik i ... torcik :multi::multi::multi: torcik angielski więc masa cukrowa na wierzchu :cool3::cool3: namęczyłam się żeby był taki dziki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Wszystkiego najlepszego dla Dindusia :)) Hip hip hurra! Hip hip hurra! Quote
halgre Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='jonQuilla']torcik angielski więc masa cukrowa na wierzchu :cool3::cool3: namęczyłam się żeby był taki dziki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='jbk']Wszystkiego najlepszego dla Dindusia :)) Hip hip hurra! Hip hip hurra! Chyba nie podrzucałaś go do góry :crazyeye::crazyeye: odezwij się, czy jesteś cała... :bigcool: Tak czy inaczej - Dindek ślicznie dziękuje za życzonka :loveu::loveu::loveu: Quote
Kinia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Hejo! Jeszcze raz wszystkiego naj dla Dindka! Dobre ciasteczka;) Quote
halgre Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Są jeszcze kruche ciasteczka :loveu: A może ktoś chce rurki: Dinduś trzyma jeszcze dla was torcik: No i pijcie toasty :eviltong: !!! Quote
Kinia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ale wydeptane to wasze miejsce spacerowe;) poprzedni mój post skoczył Quote
halgre Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Kinia']Hejo! Jeszcze raz wszystkiego naj dla Dindka! Dobre ciasteczka;) [quote name='Kinia']Ale wydeptane to wasze miejsce spacerowe;) poprzedni mój post skoczył Bo jak tam wlezie ileś psiurów i tyle samo pańciów - to jak ma wyglądać to miejsce ... no i psiury nie stoją w miejscu - tylko szaleją i tratują ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Witaamy Solenizanta i pańcię :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 a no to coś źle przeczytałam :shake: i nawet linki mi sie pomyliły :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/415/94d819d50b3b2adf.jpg Dinduś i jego klon :crazyeye: Jeszcze raz wszsytkiego najlepszego życzę Dindusiowi i jak jak więcej chwil spędzonych z pańcią :loveu::new-bday::BIG: i torcik :cool3: Quote
halgre Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Witaamy Solenizanta i pańcię :loveu: [quote name='anitaaa i bartis']a no to coś źle przeczytałam :shake: i nawet linki mi sie pomyliły :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/415/94d819d50b3b2adf.jpg Dinduś i jego klon :crazyeye: Jeszcze raz wszsytkiego najlepszego życzę Dindusiowi i jak jak więcej chwil spędzonych z pańcią :loveu::new-bday::BIG: i torcik :cool3: Och, ach...:loveu: jaka śliczna kostka :loveu: z mordką Dindka :loveu: Baardzo dziękujemy i cieszymy się z przemiłych życzonek :loveu::loveu::loveu: Aha ... to nie jest jego klon - tylko taki piesek, którego imię zapomniałam... jest bardzo fajny i lubi się bawić ... Quote
halgre Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Chcecie coś fajnego zobaczyć ? Albo już widziałyście ... YouTube - YUKONJAK ALASKAN MALAMUTES Quote
halgre Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Nie wiem czy oglądacie te wszystkie filmiki, ale dam jeszcze jeden - dzisiejszy zresztą :evil_lol::evil_lol: YouTube - Wykopię sobie dołek ... Quote
taxelina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A u nas kwiatki wiosenne na ziemi a u Was snieg :P Quote
jonQuilla Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 u nas też już po śniegu nie wiele zostało... tam gdzie były duże zaspy to jeszcze go troche leży :) ale tak to wiosna zawitała do gda. słońce od paru dni ślicznie świeci :loveu: Quote
halgre Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='deer_1987']A u nas kwiatki wiosenne na ziemi a u Was snieg :P W parku się jeszcze trzyma śnieg, ale na ulicach nie ma :shake: [quote name='jonQuilla']u nas też już po śniegu nie wiele zostało... tam gdzie były duże zaspy to jeszcze go troche leży :) ale tak to wiosna zawitała do gda. słońce od paru dni ślicznie świeci :loveu: U nas wczoraj było trochę slońca... dzisiaj już nie, a od jutra deszcze :roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 http://images6.fotosik.pl/416/a5180cca14621afa.jpg no proszę jaki przystojniak :loveu: Quote
Recommended Posts