Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jak Dindulek kończy cztery latka, to i ja złoże życzonka :cool3:, bo jutro na 1000000000000000000000% na pewno mnie nie będzie;):

Dindusiu! ;)
Życzę Ci:
^ abyś dokuczał pani jak najwięcej :diabloti:
^ żebyś się słuchał, ale i tak wiem, że mądry z Ciebie psiak
^ żebyś żył 100 latek i o jeden dzień dłużej
^ żebyś dostał taki prezent, jaki sobie wymażysz
^ a na koniec- buziaczki!! :buzi::buzi::buzi:

Posted

A co to ... :crazyeye: Jutro w końcu nikogo nie będzie :crazyeye::crazyeye:
Dziękujemy za życzenia :loveu::loveu::loveu: Nie będzie miał kto tortu jeść :evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']A co to ... :crazyeye: Jutro w końcu nikogo nie będzie :crazyeye::crazyeye:
Dziękujemy za życzenia :loveu::loveu::loveu: Nie będzie miał kto tortu jeść :evil_lol:

no ja jutro już jadę do mojej kochanej Ganji! :multi::multi::loveu::loveu:

jak się podobały życzonka? :evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']no ja jutro już jadę do mojej kochanej Ganji! :multi::multi::loveu::loveu:

jak się podobały życzonka? :evil_lol::cool3:

Życzonka super :loveu: Poprzednia odpowiedź to do ciebie - tylko nie cytowałam :eviltong: Ale to, żeby mi dokuczał :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... no, nie :shake:

Posted

[quote name='halgre58']Życzonka super :loveu: Poprzednia odpowiedź to do ciebie - tylko nie cytowałam :eviltong: Ale to, żeby mi dokuczał :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... no, nie :shake:

No pies w końcu musi się na kimś wyżywać! :diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']No pies w końcu musi się na kimś wyżywać! :diabloti::evil_lol::evil_lol:

hahaha... no, to niech się wyżywa na innych :evil_lol: bo czemu na mnie :crazyeye:
PS.: Torty, ciasta (wirtualne :evil_lol:) - już przygotowane na jutrzejszy poczęstunek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']halgre58, a weź daj tu jakiś na początek,:cool3: bo mnie jutro na dżamprezie nie będzie. :placz:

Nie wiem jaki byś chciała, ale Dindek ci wybrał taki :evil_lol: :

Szampana też musisz wypić już - skoro jutro cię nie będzie :evil_lol::evil_lol:

SMACZNEGO ... :multi::p:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='halgre58']Nie wiem jaki byś chciała, ale Dindek ci wybrał taki :evil_lol: :

Szampana też musisz wypić już - skoro jutro cię nie będzie :evil_lol::evil_lol:

SMACZNEGO ... :multi::p:evil_lol::loveu:

aż musiałam tak zacytować! wiem, że nie można ale raz... :cool3:;)
No dziękuję! ;) pyyyyyyyyszneeeee. :loveu::loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']ja sie jutro po pracy wpisze z zyczeniami!
Będzie tort i szampan :evil_lol:

[quote name='NUTELLASTELLA']aż musiałam tak zacytować! wiem, że nie można ale raz... :cool3:;)
No dziękuję! ;) pyyyyyyyyszneeeee. :loveu::loveu:
hahaha ... :p:multi::evil_lol:

[quote name='hovomaniaczka']Pozwolicie, ze ja rowniez sie poczestuje bo mnie jutro nie bedzie ;)
Zdaje się, że prawie nikogo nie będzie
Dinduś będzie samotny w swoje urodzinki
Ale my ci zostawimy poczęstunku :evil_lol:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']spóźnione 100 lat Dindusiowi :evil_lol::drink1::BIG:

http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_4436.jpg niezła gromadka wam sie zebrąła :loveu:

http://global.images6.fotosik.pl/413/f210e06349f84155.jpg bardzo fajne zdjęcie :razz::razz:
Są przedwczesne - nie spóźnione :evil_lol::evil_lol: ale i tak dziękujemy :multi::multi:
http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_4436.jpg niezła gromadka wam sie zebrąła :loveu: - a co to za piesio?? nie znam ...
pomyliły ci się linki chyba :crazyeye::evil_lol::crazyeye::evil_lol:

[quote name='deer_1987']Jak czytasz? :mad::mad: urodziny sa jutro!!!
No właśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to już dzisiaj jest, więc zapraszamy na poczęstunek urodzinowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

SMACZNEGO WSZYSTKiM...
i dobrej zabawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze jest szampan, ale to jak tu ktoś przyjdzie :p:multi::p
Torta jest dość, tak że nie braknie !