halgre Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Witamy i może załapiemy się na jakieś zdjęcia ;)? Zostały jeszcze jakieś, ale Dindków tam prawie niet ... :shake: Sami jego kumple :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='deer_1987']A gdzie zdjecia? dzis nie bylo... I jutro też chyba nie będzie ... Nie pójdziemy na tor jak zwykle - bo trzeba koniecznie do weterynarza iść !!! Z Dindkiem coś nie tak ...:-( Po powrocie się tu zgłoszę i zdam relację, co powiedział wet. Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 To czekamy na informacje, co się dzieje z Dindusiem..... Quote
Bartiśkowa_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Biedny Dindulek...jak tylko wrócisz pisz :cool1: Quote
halgre Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Dindkowi na lewym boku zaczął rosnąć jakiś guz ... Aleśmy się wystraszyli, że to jakiś nowotwór czy co :crazyeye: Ale lekarz powiedział, że nie bo ten guz jest miękki, a przy nowotworze jest raczej twardy. Trzy tygodnie temu Dindek chodził na zastrzyki i taki guzek często wyskakuje po zastrzykach - i to właśnie kilka tygodni później :-o Tak stwierdził lekarz. Mam dla pewności obserwować i w razie czego ponownie przyjść, ale raczej powinno samo zniknąć. OBY...! Quote
Kinia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Trzymam kciuki! Ale to pewni nic groźnego. Quote
halgre Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Dzięki :multi: Trochę mnie pocieszyli w tej weterynarii, ale i tak będę o tym myśleć - dopóki to nie zniknie ;) Quote
hovomaniaczka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 To trzymam kciuki - oby sie wchlonelo. Quote
Paulina_mickey Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Mam nadzieję, że to nic złego z tym guzkiem...:roll: Ale u Was różnorakie psiaki są hehe :loveu::loveu: Quote
halgre Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Może zjawi się jbk - bo tu Sammi jest :evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Mam nadzieję, że to nic złego z tym guzkiem...:roll: Ale u Was różnorakie psiaki są hehe :loveu::loveu: Ja też mam taką nadzieję ... :loveu: A psiaki różnorakie - to prawda :evil_lol: Quote
Recommended Posts