Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):

No szkoda, ale jak już pisałam dindek mnie akurat szarpnął, a szedł na smyczy :mad:

zuzolandia napisał(a):
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-06/3d7e6524.jpg

wowow moje by ten kffiat zeżarły..ostatnio musze je pilnowac bo sie rozsmakowały w mięcie i melisie i se po kryjomu obżerają @ ...

Co do upałów to wogóle mnie nie męczą ..ja powinnam sie urodzić i zyć w tropikach ...zimno mnie zabija ;-) hihihih

hahaha ... nie Dindek nie zje kwiatka, tylko wącha ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja też nie lubię zimna, ale takie upały jednak męczą ... :diabloti:

Dzisiaj byliśmy w parku już od 6.rano :eviltong: Trawniki takie mokre są, że mam przemoczone buty, skarpetki i .... wymoczone nogi ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mam trochę zdjęć, nie tyle ile chciałabym ale akumulatorek się wytentegował :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i teraz się ładuje - inaczej nie wrzucę zdjęć :p więc trzeba czekać :diabloti:

Posted

Labradorki należą u mnie do grupy psów, które są fajne tylko póki są małe... Potem nagle robią się z nich rozpieszczone wielkie czołgi taranujące inne psy i ludzkie kolana... I mało który niestety stosuje i respektuje psie CSy (sygnały uspokajające).

Posted

Darianna napisał(a):
Labradorki należą u mnie do grupy psów, które są fajne tylko póki są małe... Potem nagle robią się z nich rozpieszczone wielkie czołgi taranujące inne psy i ludzkie kolana... I mało który niestety stosuje i respektuje psie CSy (sygnały uspokajające).

No tak ... w tym to masz rację hehe ...

Czarnulka napisał(a):
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-06/0b0c273e.jpg :)
wszytskie fotki suuper:loveu: wymizaj Dindka ;D

Dzięki ...
Dindek wymiziany !