Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']ja pamietam sliczna panienke :)
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Fajnie ! Ciekawe, kiedy znów zawita do nas ... Oni chodzą wprawdzie do parku, ale o późniejszych porach :multi:[/FONT]

[quote name='Pestka']Czyste psiaki są widze :cool3:
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No narazie nie wskoczyły do żadnego bajora :shake::evil_lol:[/FONT]

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A czemu "biorą pod pachę i w nogi" ? :crazyeye: Przed czym uciekają ?[/FONT]

no jak to przed czym ... przed psem mordercą znaczy bojaźliwą Moną ;)

Posted

no jak to przed czym ... przed psem mordercą znaczy bojaźliwą Moną ;)

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]hahahaha ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to ci dopiero ![/FONT]

Posted

Ależ piękny Weimar :loveu: Kocham tą rasę więc niewątpliwie podobają mi się wszystkie zdjęcie, które wstawiłaś, masz może więcej Zoji? :D

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]widziałam Morfiego :multi::loveu:

Zoja ma na tym zdjęciu zabójczą minę :evil_lol:
http://i40.tinypic.com/2e3n8lu.jpg

a gdzie Dindusiek?
[/FONT]
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Zoja wogle jest zabójcza ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Dindusiek też jest, choć go mało - bo patrzałam Zoję sfocić jak najwięcej ... prawie nigdy jej nie ma z nami ... :eviltong:;)[/FONT]

[quote name='Asiaczek']Bo yorki to są od noszenia na rękach, a nie do chodzenia po trawnikach... Nie wiedziałas o tym?;)

Pzdr.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Coś takiego ! :evil_lol::evil_lol: A sikają też na ręce ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
U mnie na osiedlu też pełno yorków, ale biegają po ziemi ... :multi::multi::multi:
[/FONT]

[quote name='Cavy']Ależ piękny Weimar :loveu: Kocham tą rasę więc niewątpliwie podobają mi się wszystkie zdjęcie, które wstawiłaś, masz może więcej Zoji? :D
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Jeszcze troszkę mam ...
Ale te foty są jakieś nie najlepsze ... Ja zaczęłam od niedawna robić na manualnym i nie zawsze mi wychodzą jak należy - chyba jestem noga ... :shake::evil_lol::eviltong:
[/FONT]

Posted

wowow alez agresywny labladolek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witankooo i mizianko dla Dindusia przesyłanko :loveu::loveu:

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Dzięki za fajny komentarzyk - :multi::multi:

No niestety, ale ten labuś zaczyna być rzeczywiście trochę agresywny ...
Ale najbardziej agresywny jest ...... Hektorek ! Ten spanielek !
On się nawet nie da dotknąć przez swoją pańcię - zaraz ją ugryzie ! Ona ma sporo nerwów zniszczonych - jak na przykład musi go myć, czy cokolwiek innego ...
[/FONT]

Posted

[quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]Dzięki za fajny komentarzyk - :multi::multi:

No niestety, ale ten labuś zaczyna być rzeczywiście trochę agresywny ...
Ale najbardziej agresywny jest ...... Hektorek ! Ten spanielek !
On się nawet nie da dotknąć przez swoją pańcię - zaraz ją ugryzie ! Ona ma sporo nerwów zniszczonych - jak na przykład musi go myć, czy cokolwiek innego ...
[/FONT]

oooooooo Ludwiczek taki niedobry??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a nie wyglada na takiego :lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']oooooooo Ludwiczek taki niedobry??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a nie wyglada na takiego :lol:
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ano niestety !
Ta pani była już raz w stanie oddać go do schroniska ...
myśmy ją od tego odwiedli ... ale ona sobie już z nim nie daje rady (ona jest starszą panią już ... po 70. ce) W weekendy przyjeżdża jej córka z Krakowa - ale to tylko weekendy ...
[/FONT]

Posted

[quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]Ano niestety !
Ta pani była już raz w stanie oddać go do schroniska ...
myśmy ją od tego odwiedli ... ale ona sobie już z nim nie daje rady (ona jest starszą panią już ... po 70. ce) W weekendy przyjeżdża jej córka z Krakowa - ale to tylko weekendyy ...
[/FONT]

no to faktycznie kłoptki ma .....pewno tez na wlasne życzenie ..
u mnie w bloku mieszka czarny spaniel boszz to ci dopiero agresor :crazyeye: rzuca sie na wszystko i wszystkich i co najgorsze to ma bardzooo wrednych wlascicieli :angryy:

Posted

[quote name='zuzolandia']no to faktycznie kłoptki ma .....pewno tez na wlasne życzenie ..
u mnie w bloku mieszka czarny spaniel boszz to ci dopiero agresor :crazyeye: rzuca sie na wszystko i wszystkich i co najgorsze to ma bardzooo wrednych wlascicieli :angryy:

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No wiesz, on jest naprawę agresywny jakiś ... Jak któryś z nas chce jej pomóc tego Hektorka zapiąć - bo już chcemy iść z toru na spacer poprostu - to ugryzie jak nic ! Ta pani się aż kiedyś rozpłakała ... bo ten pies tak jakby jej nie tolerował wogle !
Nie wiem, czy pamiętasz, że on jest znajdkiem - podrzucił go ktoś do ogródka ! I ona go se wzięła ...

A to tylko niektóre takie ci opisałam ..
[/FONT]

Posted

[quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]No wiesz, on jest naprawę agresywny jakiś ... Jak któryś z nas chce jej pomóc tego Hektorka zapiąć - bo już chcemy iść z toru na spacer poprostu - to ugryzie jak nic ! Ta pani się aż kiedyś rozpłakała ... bo ten pies tak jakby jej nie tolerował wogle !
Nie wiem, czy pamiętasz, że on jest znajdkiem - podrzucił go ktoś do ogródka ! I ona go se wzięła ...

A to tylko niektóre takie ci opisałam ..
[/FONT]

tak cosik mi sie tam kojarzyło ze to znajda ...:roll:
w takim wieku to powinno sie miec spokojnego psioka i zdyscyplinowanego bo po cóz szarpac sobie niepotrzebnie nerwy pewnie gdyby trafił na kogos mlodszego to by sie zrespektował albo i nie .....no ale ...i tak Ludwik ma szczescie ze jeszcze ma normalny dom ....

Posted

[quote name='zuzolandia']tak cosik mi sie tam kojarzyło ze to znajda ...:roll:
w takim wieku to powinno sie miec spokojnego psioka i zdyscyplinowanego bo po cóz szarpac sobie niepotrzebnie nerwy pewnie gdyby trafił na kogos mlodszego to by sie zrespektował albo i nie .....no ale ...i tak Ludwik ma szczescie ze jeszcze ma normalny dom ....
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]
A żebyś wiedziała ! Ona go kocha, tylo często nerwy przy nim traci ... Jej mąż też go kocha i nieraz też z nim idzie do parku - ale on jest bardzo chory - dopiero miał operację serca ... a już ma prawie 80. lat !
No poprostu ktoś wrzucił im do ogródka tego spanielka i ... co zrobić ?
Tyyyle ogłoszeń dali - ale nic to nie dało, bo poprostu ktoś go porzucił i tyle ![/FONT]

Posted

No spaniele mają to do siebie, że często są dominantami. Potrzebują silnej ręki w aksamitnych rekawiczkach. To psy myśliwskie, a nie słodkie kanapowce. Jak kłapie na pańcię paszczą a to działa i pańcia się boi - będzie kłapał dalej....

Posted

witam
pisalam wczesniej ale jakos nic nie ma z mego posta?!

jakos wam sie zamysliwilo i seter i spaniel i weimar, fo tki jak zwykle powalaja psiska tyz nie mam az tylu pomyslow na komponowanie zachwytow

Posted

Hej wam;D
http://i44.tinypic.com/2cmoql3.jpg ślicznyyy;)

http://i40.tinypic.com/1o87r9.jpg ale nbi sie kochają xDd;p no chyba ze znowu powróciły zbooczence;p

http://i39.tinypic.com/10erl7a.jpg hehe... jaka minka;)

http://i39.tinypic.com/inzyoi.jpg Prowadzimy Dindka na spacerek;]

http://i42.tinypic.com/30m7in5.jpg nOprOsze sie tu nie gwałcic. ;p

http://i42.tinypic.com/2j35xn5.jpg śliczna Zoja;D

http://i40.tinypic.com/2e3n8lu.jpg I co jestes taki cwany?;D

Hmm.. Kiedy jakis spacerek razem? Moze jakoś w Maju? Bo wtedy sie skonczy Cieczka Lunci..A tak popołudniu jak bys mogła. ; ) było by miło cię ponzac i twoje Psiaaakaa ; ))