halgre Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Witamy się :cool3: http://i39.tinypic.com/inzyoi.jpg nie no świetni są :loveu: hihihi ... http://i40.tinypic.com/f07r6c.jpg Quote
Alicja Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Fotki ci nawiały ?? a na jaki serwer wrzucałas ?? Quote
halgre Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='Alicja']Fotki ci nawiały ?? a na jaki serwer wrzucałas ?? [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Nie pamiętam, ale chyba wtedy na fotosik wrzucałam ...[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]Ooo .. to faaajnie ! Ty żeś odpisała wcześniej, niż ja tobie - bo chciałam tylko coś dopisać tam ... :multi::multi:[/FONT] [FONT=Times New Roman]No i jak tam króliś ślicznotek ?[/FONT] [FONT=Georgia]Teodor ma się dobrze, właśnie leży na środku dywanu jak książę :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
halgre Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Teodor ma się dobrze, właśnie leży na środku dywanu jak książę :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Nooo ... w końcu to jest książę ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
halgre Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="7"]C.d.[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Przerywnik - dinduś :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"] I z powrotem Maru - teraz z Kleksikiem :evil_lol:[/FONT] Quote
halgre Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]I to były ostatnie cztery z 18. kwietnia ... :multi: Mam trochę dzisiejszych - ale to jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A niedziela ponoć ma być pięęęękna ! Więc aparat - to oczywista sprawa na spacerku w parku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
taxelina Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 http://i42.tinypic.com/16k75g4.jpg lubie zdjecia czarnych psow pod slonce - o ile sa dokladnie zrobione :) sama dzis focilam pod slonce bo sie tak ustawily... ale Ciebie wczoraj/dzis u nas nie widzialam na nowych zdjeciach :P Quote
jonQuilla Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [FONT=Georgia]Maru się cudnie błyszczy w słońcu :cool3: wygląda na to że Kleksik i Pan Błyszczyk bardzo się lubią ;)[/FONT] Quote
Ola164 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Dindulkowy uśmiech poprawia humor na cały dzień :) Quote
Alicja Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 a widzisz , dziś piękna pogoda :multi:a tak straszyłaś pogorszeniem na dziś ;) Quote
halgre Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='deer_1987']http://i42.tinypic.com/16k75g4.jpg lubie zdjecia czarnych psow pod slonce - o ile sa dokladnie zrobione :) sama dzis focilam pod slonce bo sie tak ustawily... ale Ciebie wczoraj/dzis u nas nie widzialam na nowych zdjeciach :P [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Wczoraj był głupi dzień - trochę na komputerze, trochę musiałam wychodzić z domu - wychodziłam, wracałam i znów wychodziłam ... :eviltong::evil_lol: Nie martw się, ja to nadrobię napewno ! :evil_lol: Teraz znowu muszę wyjść ... [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Maru się cudnie błyszczy w słońcu :cool3: wygląda na to że Kleksik i Pan Błyszczyk bardzo się lubią ;)[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]hehe ... no chyba taaak :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Ola164']Dindulkowy uśmiech poprawia humor na cały dzień :) [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A pewnie ! :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja']a widzisz , dziś piękna pogoda :multi:a tak straszyłaś pogorszeniem na dziś ;) [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Nieeeeeeeeeeee ! Ja pisałam, że sobota-niedziela będą słoneczne ! A od poniedziałku pogoda zacznie się psuć :mad: We wtorek u nas będą burze ![/FONT] Quote
taxelina Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 u nas jutro slonce ma byc i moze sie wycieczka nad morze uda? Quote
fioneczka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 http://i42.tinypic.com/16k75g4.jpg :loveu::loveu::loveu: u Was znowu kolorowo ... normalnie zazdroszczę u nas osiedle yorków :-( , panie biorą pieska pod pachę i w nogi ... brak towarzyszy do zabawy, jest tylko labek z którym bawi się Monka ... Brutek bawił się z naszą rottką Sarą odeszła w sierpniu 2007, później z Fionusią , teraz bawi się z Monką mam nadzieję ze będą się spotykać przez najblizsze kilka lat i Brutek dotrzyma jej "kroku" bo najmłodszy już nie jest Quote
halgre Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='deer_1987']u nas jutro slonce ma byc i moze sie wycieczka nad morze uda? [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ooo ... to by fajne foty były :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='fioneczka']http://i42.tinypic.com/16k75g4.jpg :loveu::loveu::loveu: u Was znowu kolorowo ... normalnie zazdroszczę u nas osiedle yorków :-( , panie biorą pieska pod pachę i w nogi ... brak towarzyszy do zabawy, jest tylko labek z którym bawi się Monka ... Brutek bawił się z naszą rottką Sarą odeszła w sierpniu 2007, później z Fionusią , teraz bawi się z Monką mam nadzieję ze będą się spotykać przez najblizsze kilka lat i Brutek dotrzyma jej "kroku" bo najmłodszy już nie jest [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A czemu "biorą pod pachę i w nogi" ? :crazyeye: Przed czym uciekają ?[/FONT] Quote
taxelina Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Bylby jesli by sie udala, a na razie nie wiem na czym stanelo.. tz wrocil pozno i zmeczony z nocnej pracy.. Quote
halgre Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='deer_1987']Bylby jesli by sie udala, a na razie nie wiem na czym stanelo.. tz wrocil pozno i zmeczony z nocnej pracy.. [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No to mówi się trudno ... :eviltong:;)[/FONT] Quote
halgre Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Czy ktoś pamięta jeszcze weimarkę Zoję ? Zawitała do nas ponownie ! :multi::multi:[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Zoja[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Zoja, za Zoją Borys oraz Hektorek[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Borys[/FONT] Quote
halgre Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Morfi[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Zoja[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Zoja i Maru[/FONT] Quote
Recommended Posts