Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Fotki ci nawiały ?? a na jaki serwer wrzucałas ??

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Nie pamiętam, ale chyba wtedy na fotosik wrzucałam ...[/FONT]

Posted

[quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]Ooo .. to faaajnie !

Ty żeś odpisała wcześniej, niż ja tobie - bo chciałam tylko coś dopisać tam ... :multi::multi:
[/FONT]

[FONT=Times New Roman]No i jak tam króliś ślicznotek ?[/FONT]

[FONT=Georgia]Teodor ma się dobrze, właśnie leży na środku dywanu jak książę :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Teodor ma się dobrze, właśnie leży na środku dywanu jak książę :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Nooo ... w końcu to jest książę ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="7"]C.d.[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Przerywnik - dinduś :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]
I z powrotem Maru - teraz z Kleksikiem :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]I to były ostatnie cztery z 18. kwietnia ... :multi:

Mam trochę dzisiejszych - ale to jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A niedziela ponoć ma być pięęęękna ! Więc aparat - to oczywista sprawa na spacerku w parku ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']http://i42.tinypic.com/16k75g4.jpg
lubie zdjecia czarnych psow pod slonce - o ile sa dokladnie zrobione :) sama dzis focilam pod slonce bo sie tak ustawily... ale Ciebie wczoraj/dzis u nas nie widzialam na nowych zdjeciach :P
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Wczoraj był głupi dzień - trochę na komputerze, trochę musiałam wychodzić z domu - wychodziłam, wracałam i znów wychodziłam ... :eviltong::evil_lol: Nie martw się, ja to nadrobię napewno ! :evil_lol: Teraz znowu muszę wyjść ... [/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Maru się cudnie błyszczy w słońcu :cool3:

wygląda na to że Kleksik i Pan Błyszczyk bardzo się lubią ;)
[/FONT]
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]hehe ... no chyba taaak :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Ola164']Dindulkowy uśmiech poprawia humor na cały dzień :)
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A pewnie ! :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicja']a widzisz , dziś piękna pogoda :multi:a tak straszyłaś pogorszeniem na dziś ;)
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Nieeeeeeeeeeee ! Ja pisałam, że sobota-niedziela będą słoneczne ! A od poniedziałku pogoda zacznie się psuć :mad: We wtorek u nas będą burze ![/FONT]

Posted

http://i42.tinypic.com/16k75g4.jpg :loveu::loveu::loveu:

u Was znowu kolorowo ... normalnie zazdroszczę

u nas osiedle yorków :-( , panie biorą pieska pod pachę i w nogi ... brak towarzyszy do zabawy, jest tylko labek z którym bawi się Monka ... Brutek bawił się z naszą rottką Sarą

• odeszła w sierpniu 2007, później z Fionusią
  • , teraz bawi się z Monką mam nadzieję ze będą się spotykać przez najblizsze kilka lat i Brutek dotrzyma jej "kroku" bo najmłodszy już nie jest

• Posted

[quote name='deer_1987']u nas jutro slonce ma byc i moze sie wycieczka nad morze uda?
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ooo ... to by fajne foty były :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='fioneczka']http://i42.tinypic.com/16k75g4.jpg :loveu::loveu::loveu:

u Was znowu kolorowo ... normalnie zazdroszczę

u nas osiedle yorków :-( , panie biorą pieska pod pachę i w nogi ... brak towarzyszy do zabawy, jest tylko labek z którym bawi się Monka ... Brutek bawił się z naszą rottką Sarą

• odeszła w sierpniu 2007, później z Fionusią
  • , teraz bawi się z Monką mam nadzieję ze będą się spotykać przez najblizsze kilka lat i Brutek dotrzyma jej "kroku" bo najmłodszy już nie jest

• [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A czemu "biorą pod pachę i w nogi" ? :crazyeye: Przed czym uciekają ?[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Bylby jesli by sie udala, a na razie nie wiem na czym stanelo.. tz wrocil pozno i zmeczony z nocnej pracy..
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No to mówi się trudno ... :eviltong:;)[/FONT]

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Czy ktoś pamięta jeszcze weimarkę Zoję ? Zawitała do nas ponownie ! :multi::multi:[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Zoja[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Zoja, za Zoją Borys oraz Hektorek[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Borys[/FONT]