halgre Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 zuzolandia napisał(a):http://i43.tinypic.com/a9pef9.jpg biegać nie biegać oto jest pytanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]hehe ...[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: deer_1987 napisał(a):Dawaj wiecej a nie tylko 5 :D zrobilam juz ostatnie zadanie na ten kurs to moge teraz byc na dogo :D [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]daję, daję :eviltong: tylko mi się dość długo wgrywał ten slajd z Sammim ...[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 świetny ten slajd :loveu: Jak tak oglądam ostatnie fotki to widzę znaczną poprawę,:lol: Quote
halgre Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):świetny ten slajd :loveu: Jak tak oglądam ostatnie fotki to widzę znaczną poprawę,:lol: [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ooo ... dziękuję :multi: Robię ostatnio na "M" - tylko żeby jeszcze słońce wreszcie było :eviltong: bo czasem bywa, ale nie akurat z rana kiedy jesteśmy w parku :shake::diabloti: A ty masz widzę nowy fajny avatarek ...![/FONT] Quote
taxelina Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 halgre napisał(a):[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ooo ... dziękuję :multi: Robię ostatnio na "M" - tylko żeby jeszcze słońce wreszcie było :eviltong: bo czasem bywa, ale nie akurat z rana kiedy jesteśmy w parku :shake::diabloti: A ty masz widzę nowy fajny avatarek ...![/FONT] ta przed ostatnia z tym czarnym psem nie ostra ale albo to wina ze za szybko kliknelas albo ustawien bo mialas tylko 1/125 a to za malo na ruch :) Quote
zuzolandia Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://i44.tinypic.com/4r96ck.jpg ooo czarny grubasek ;-) slajd pomysłowy ... Quote
Asiaczek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Hej, jestem. Znowu u Was sporofotek i gadaniny;) Ale to dobrze,bo coś się dzieje, prawda? pzdr. Quote
halgre Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 deer_1987 napisał(a):ta przed ostatnia z tym czarnym psem nie ostra ale albo to wina ze za szybko kliknelas albo ustawien bo mialas tylko 1/125 a to za malo na ruch :) [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Niektóre są robione na auto, bo bez słońca więc wychodziły jedne bardzo ciemne, inne ok - to zależało z którego miejsca robiłam :evil_lol:[/FONT] zuzolandia napisał(a):http://i44.tinypic.com/4r96ck.jpg ooo czarny grubasek ;-) slajd pomysłowy ... [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Pańcia mówi, że go nie tuczy - że je tyle ile powinna i nie dokarmia wogle ! To co ma zrobić, żeby tak nie tył ? Dzięki ! :multi:[/FONT] Asiaczek napisał(a):Hej, jestem. Znowu u Was sporofotek i gadaniny;) Ale to dobrze,bo coś się dzieje, prawda? pzdr. [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No nagadały a nagadały dziewczyny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A pewnie - niech się coś dzieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ooooo, ale kompozycje przeróbkowe...:) pzdr. Quote
halgre Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]Ciąg dalszy z 13. kwietnia :[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Oddaj ten kaganiec ![/FONT] Quote
halgre Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]A kto to ?[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]Własność dindusiowa :evil_lol:[/FONT] Quote
halgre Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]To nie psy ! :evil_lol:[/FONT] Quote
halgre Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]To też nie psy :shake::evil_lol:[/FONT] Quote
halgre Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]Przechodzień ...[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]Też przechodzień ...[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="5"]Szczeniaczek sznaucera średniego :evil_lol:[/FONT] Quote
Darianna Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 No proszę, Ludwiczek gwałciciel ;) Co do za grubego labka - powinna zmniejszyć porcje - widocznie są za duże. I uszczuplić to co w misce o smaczki, które daje na spacerze... Quote
halgre Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Darianna napisał(a):No proszę, Ludwiczek gwałciciel ;) Co do za grubego labka - powinna zmniejszyć porcje - widocznie są za duże. I uszczuplić to co w misce o smaczki, które daje na spacerze... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Co do labka - na każdej karmie pisze ile dawać na jaką wagę psa ... i ona się do tego dokładnie stosuje. Pomiędzy posiłkami wogle go nie dokarmia - choćby niewiem jak chciał ! Do tego labuś baaardzo dużo biega, bo taka jego natura ... jest baaardzo żywy, więc powinien dużo spalać - nie ? A może on ma poprostu tendencje do tycia - tak jak niektórzy ludzie ? Dzisiaj powiedziała w parku, że chyba mu zmniejszy porcje i będzie dostawał mniej niż powinien ... :diabloti:[/FONT] Quote
Darianna Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Porcje określone na karmie to nie wyrocznia, tylko statystyka. Każdy pies ma inną przemianę materii, jak ludzie. Jak miałam Presto to dawałam mu dwa razy tyle co porcja na karmie, dopiero zaczął wtedy przybierać na wadze. Na normalnej porcji z opakowania był za chudy i wyglądał jak niedożywiony... Trzeba obserwować psa i samemu regulować ilość karmy w zależności czy pies tyje czy chudnie... Quote
halgre Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Darianna napisał(a):Porcje określone na karmie to nie wyrocznia, tylko statystyka. Każdy pies ma inną przemianę materii, jak ludzie. Jak miałam Presto to dawałam mu dwa razy tyle co porcja na karmie, dopiero zaczął wtedy przybierać na wadze. Na normalnej porcji z opakowania był za chudy i wyglądał jak niedożywiony... Trzeba obserwować psa i samemu regulować ilość karmy w zależności czy pies tyje czy chudnie... [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ahaaa ... Jutro jej to powtórzę ! Dzięki :multi:[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]PS.: A ja myślałam zawsze, że daje się tyle ile tam pisze i nie można więcej ... [/FONT] Quote
Migori Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ale ten czarny lab nie jest gruby. Dobrze, masywnie wygląda, takie są laby. Quote
Recommended Posts