halgre Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='*zaba*']Wrocilam wlasnie z pracy i juz zabieram sie za ogladanie fotek, a z tego co widze, bedzie co ogladac [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Oglądaj, oglądaj ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='bianka19']cześć wam Dindulce :D jak po świętach ? ;) [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Jak przed :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Czarnulka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Fotki cuudne ;D A no byłam wtedy z Luną;D niestety rano o tej godzinie to by mnie nie było za wczesnie;p heh. Quote
halgre Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Czarnulka']Fotki cuudne ;D A no byłam wtedy z Luną;D niestety rano o tej godzinie to by mnie nie było za wczesnie;p heh. [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Dzięki :multi::multi::multi: No tobie z Zawodzia to chyba za wcześnie - bo o której musiałabyś wyjść z domu, żeby tu być chociażby na tą 7:15[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 http://i41.tinypic.com/aujudi.jpg ile liści, ma Dindek radochę :loveu: brrr.Witamy się mroźnie :diabloti: Quote
NATKA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dinusiowa radość z nastania wiosny :lol::lol::lol: http://i41.tinypic.com/aujudi.jpg Quote
halgre Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']http://i41.tinypic.com/aujudi.jpg ile liści, ma Dindek radochę :loveu: brrr.Witamy się mroźnie :diabloti: [FONT="Garamond"][SIZE="4"]A mnie ktoś w parku powiedział, że w tych liściach jest najwięcej kleszczy :crazyeye: Tyle psów już miało kleszcze, a Dindek jeszcze nie :eviltong:[/FONT] [quote name='NATKA']Dinusiowa radość z nastania wiosny :lol::lol::lol: http://i41.tinypic.com/aujudi.jpg [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Ładna mi wiosna ... :mad::evil_lol:[/FONT] Quote
mimi_91 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 http://i44.tinypic.com/300fgjt.jpg hi hi świetny fikołek:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='halgre'][FONT=Garamond]Mój Dindulek wyszukuje sobie tylko czyściutkie miejsca do turlania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] szczęsciara :eviltong::eviltong::eviltong: dobry ..moje futra wykropione fiprexem bom juz 2 dziady na Fruziolku znalazła :mad::mad: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 U nas jujż dwa na diuki i jeden Bartleja dopadł, Miałam isc dziś po obroże ale mi zamknęli Quote
taxelina Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No juz troche kleszczy psy nalapaly.. czas niedlugo napsikac.. Quote
halgre Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='mimi_91']http://i44.tinypic.com/300fgjt.jpg hi hi świetny fikołek:evil_lol: [FONT="Garamond"][SIZE="4"]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='zuzolandia']szczęsciara :eviltong::eviltong::eviltong: dobry ..moje futra wykropione fiprexem bom juz 2 dziady na Fruziolku znalazła :mad::mad: [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Chyba trudno znajdować w takich futrach ? :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Bartiśkowa_']U nas jujż dwa na diuki i jeden Bartleja dopadł, Miałam isc dziś po obroże ale mi zamknęli [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Dindek z takiej obroży biegunki dostał ... Z początku nie wiedzieliśmy że to z tego. Potem dopiero znajoma mi powiedziała, że natychmiast mam wyrzucić tą obrożę ! I natychmiast wyzdrowiał - po drodze już było OK. On z tą trzustką nie wszystko niestety przyjmuje :shake::evil_lol:[/FONT] [quote name='deer_1987']No juz troche kleszczy psy nalapaly.. czas niedlugo napsikac.. [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Psikajcie, psikajcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='diabelkowa']lolek jeszcze nic nie zlapal na szczescie [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Dindek też nie ! :multi::multi:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ja na moich baskach jeszcze w tym roku nie znalazłam kleszczy... Ale od mojej p.wetki słyszałam, że jest juz ich pełno... Pzdr. Quote
halgre Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='deer_1987']a ty? nie bedziesz psikac? [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Zobaczę ... :eviltong: [/FONT] [quote name='Asiaczek']Ja na moich baskach jeszcze w tym roku nie znalazłam kleszczy... Ale od mojej p.wetki słyszałam, że jest juz ich pełno... Pzdr. [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Podobno tak - wiem od innych psiarzy ...Ale Dindek też jeszcze nie miał w tym roku :shake::shake: [/FONT] Quote
taxelina Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Co zobaczysz? lepiej za wczasu zakroplic niz poem kleszcze wyjmowac :P nie jeste sprzekonana? Quote
halgre Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='deer_1987']Co zobaczysz? lepiej za wczasu zakroplic niz poem kleszcze wyjmowac :P nie jeste sprzekonana? [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Jak pokropię, to też będę wyjmować ... :evil_lol: Wiem po innych psach ! Ludzie kropią swoje psy - a potem i tak wyciągają z nich kleszcze :diabloti:[/FONT] Quote
taxelina Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 No to po prostu nie maja dobranych kropli. sa rozne i rozne roznie dzialaja. warto prpobowac inne Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ozzy też jeszcze nie miał kleszczy w tym roku ale od weta wiem , że już są , zresztą i przy nas 2 osoby kupowały kropelki mówiąc że wyciągały z psa . Ja wole zakropić i mimo wszystko mieć spokój na jakiś czas , poza tym nie mam wtedy obaw , że mi sie jakaś pchła na psie przywlecze do domu jak spotkamy jakiegoś biedaka . Quote
halgre Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='deer_1987']No to po prostu nie maja dobranych kropli. sa rozne i rozne roznie dzialaja. warto prpobowac inne [quote name='Alicja']Ozzy też jeszcze nie miał kleszczy w tym roku ale od weta wiem , że już są , zresztą i przy nas 2 osoby kupowały kropelki mówiąc że wyciągały z psa . Ja wole zakropić i mimo wszystko mieć spokój na jakiś czas , poza tym nie mam wtedy obaw , że mi sie jakaś pchła na psie przywlecze do domu jak spotkamy jakiegoś biedaka . [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Nie chcę żadnych pcheł ! :shake::crazyeye::diabloti: Idę go pokropić ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
taxelina Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 jak i tak dindek ma kleszcze to zmien srodek :) Quote
Shirai - Koki Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 U nas kleszcze sa juz od 2 miesiecy :-(...i my sie nawet w zimie zakrpaimy tylko po 50 dni...kleszcze sa okropne !!! Wrrrrrrrrrrrrr...pozdrawiamy wiosennie !!! Quote
halgre Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='deer_1987']jak i tak dindek ma kleszcze to zmien srodek :) [quote name='Shirai - Koki']U nas kleszcze sa juz od 2 miesiecy :-(...i my sie nawet w zimie zakrpaimy tylko po 50 dni...kleszcze sa okropne !!! Wrrrrrrrrrrrrr...pozdrawiamy wiosennie !!! [FONT="Garamond"][SIZE="4"] brrr ... wrrr ... świństwo :mad:[/FONT] Quote
*zaba* Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 u nas jeszcze kleszczy nie ma, albo mamy szczescie i Kamel nie zlapal. Quote
halgre Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='*zaba*']u nas jeszcze kleszczy nie ma, albo mamy szczescie i Kamel nie zlapal. [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Dindka się nie trzymają kleszcze :shake: Kleszcze jak widzą Dindka to zaraz uciekają ... boją się go [/FONT] Quote
Recommended Posts