Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='*zaba*']Wrocilam wlasnie z pracy i juz zabieram sie za ogladanie fotek, a z tego co widze, bedzie co ogladac
[FONT="Garamond"][SIZE="4"]Oglądaj, oglądaj ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='bianka19']cześć wam Dindulce :D
jak po świętach ? ;)
[FONT="Garamond"][SIZE="4"]Jak przed :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarnulka']Fotki cuudne ;D A no byłam wtedy z Luną;D niestety rano o tej godzinie to by mnie nie było za wczesnie;p heh.

[FONT="Garamond"][SIZE="4"]Dzięki :multi::multi::multi:
No tobie z Zawodzia to chyba za wcześnie - bo o której musiałabyś wyjść z domu, żeby tu być chociażby na tą 7:15
[/FONT]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']http://i41.tinypic.com/aujudi.jpg ile liści, ma Dindek radochę :loveu:

brrr.Witamy się mroźnie :diabloti:
[FONT="Garamond"][SIZE="4"]A mnie ktoś w parku powiedział, że w tych liściach jest najwięcej kleszczy :crazyeye: Tyle psów już miało kleszcze, a Dindek jeszcze nie :eviltong:[/FONT]

[quote name='NATKA']Dinusiowa radość z nastania wiosny :lol::lol::lol:
http://i41.tinypic.com/aujudi.jpg
[FONT="Garamond"][SIZE="4"]Ładna mi wiosna ... :mad::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='halgre'][FONT=Garamond]Mój Dindulek wyszukuje sobie tylko czyściutkie miejsca do turlania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

szczęsciara :eviltong::eviltong::eviltong:

dobry ..moje futra wykropione fiprexem bom juz 2 dziady na Fruziolku znalazła :mad::mad:

Posted

[quote name='mimi_91']http://i44.tinypic.com/300fgjt.jpg
hi hi świetny fikołek:evil_lol:
[FONT="Garamond"][SIZE="4"]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']szczęsciara :eviltong::eviltong::eviltong:

dobry ..moje futra wykropione fiprexem bom juz 2 dziady na Fruziolku znalazła :mad::mad:

[FONT="Garamond"][SIZE="4"]Chyba trudno znajdować w takich futrach ? :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Bartiśkowa_']U nas jujż dwa na diuki i jeden Bartleja dopadł,
Miałam isc dziś po obroże ale mi zamknęli
[FONT="Garamond"][SIZE="4"]Dindek z takiej obroży biegunki dostał ... Z początku nie wiedzieliśmy że to z tego. Potem dopiero znajoma mi powiedziała, że natychmiast mam wyrzucić tą obrożę ! I natychmiast wyzdrowiał - po drodze już było OK. On z tą trzustką nie wszystko niestety przyjmuje :shake::evil_lol:[/FONT]

[quote name='deer_1987']No juz troche kleszczy psy nalapaly.. czas niedlugo napsikac..
[FONT="Garamond"][SIZE="4"]Psikajcie, psikajcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='diabelkowa']lolek jeszcze nic nie zlapal na szczescie
[FONT="Garamond"][SIZE="4"]Dindek też nie ! :multi::multi:[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']a ty? nie bedziesz psikac?
[FONT="Garamond"][SIZE="4"]Zobaczę ... :eviltong: [/FONT]

[quote name='Asiaczek']Ja na moich baskach jeszcze w tym roku nie znalazłam kleszczy...
Ale od mojej p.wetki słyszałam, że jest juz ich pełno...

Pzdr.
[FONT="Garamond"][SIZE="4"]Podobno tak - wiem od innych psiarzy ...Ale Dindek też jeszcze nie miał w tym roku :shake::shake: [/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Co zobaczysz? lepiej za wczasu zakroplic niz poem kleszcze wyjmowac :P

nie jeste sprzekonana?
[FONT="Garamond"][SIZE="4"]Jak pokropię, to też będę wyjmować ... :evil_lol:
Wiem po innych psach ! Ludzie kropią swoje psy - a potem i tak wyciągają z nich kleszcze :diabloti:
[/FONT]

Posted

Ozzy też jeszcze nie miał kleszczy w tym roku ale od weta wiem , że już są , zresztą i przy nas 2 osoby kupowały kropelki mówiąc że wyciągały z psa . Ja wole zakropić i mimo wszystko mieć spokój na jakiś czas , poza tym nie mam wtedy obaw , że mi sie jakaś pchła na psie przywlecze do domu jak spotkamy jakiegoś biedaka .

Posted

[quote name='deer_1987']No to po prostu nie maja dobranych kropli. sa rozne i rozne roznie dzialaja. warto prpobowac inne

[quote name='Alicja']Ozzy też jeszcze nie miał kleszczy w tym roku ale od weta wiem , że już są , zresztą i przy nas 2 osoby kupowały kropelki mówiąc że wyciągały z psa . Ja wole zakropić i mimo wszystko mieć spokój na jakiś czas , poza tym nie mam wtedy obaw , że mi sie jakaś pchła na psie przywlecze do domu jak spotkamy jakiegoś biedaka .

[FONT="Garamond"][SIZE="4"]Nie chcę żadnych pcheł ! :shake::crazyeye::diabloti:
Idę go pokropić ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']jak i tak dindek ma kleszcze to zmien srodek :)

[quote name='Shirai - Koki']U nas kleszcze sa juz od 2 miesiecy :-(...i my sie nawet w zimie zakrpaimy tylko po 50 dni...kleszcze sa okropne !!! Wrrrrrrrrrrrrr...pozdrawiamy wiosennie !!!
[FONT="Garamond"][SIZE="4"]
brrr ... wrrr ... świństwo :mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='*zaba*']u nas jeszcze kleszczy nie ma, albo mamy szczescie i Kamel nie zlapal.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Dindka się nie trzymają kleszcze :shake: Kleszcze jak widzą Dindka to zaraz uciekają ... boją się go [/FONT]