taxelina Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Georgia"]hahaha ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A czemu miałby wyskakiwać :crazyeye: samobójcą nie jest :shake: :evil_lol:[/FONT] Nie musi byc ale znam psy co by wyskoczylu z ciekawosci co jest na dole Quote
Asiaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Witaj, kilka dni nieobecności na DGM, i u Was od razu tyyyyle zaległości... Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Yeeeeyu.. Co tak wszystkich zbanowali ?! ;o Quote
Aga&Ganja Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ale z niego obserwator balkonowy! :lol: :cool3: Quote
*zaba* Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ciekawe na jak dlugo ten ban... no i co z tego, ze zyczenia powstawiala w zaprzyjaznione galerie. Ciekawe kto podkablowal. Czytalam na innym watku, zeby zglaszac i ktos nadgorliwy...ehhh Czekamy na odbanowanie i nowe zdjatka Dindulca. Quote
taxelina Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Wg regulaminu to spam :( to ejst tak ze jest watek na kartki plus mozna u siebie wkleic Jak wchodze do galeri to po to by zdjecia obejrzec albo poczytac co sie dzieje u danej osoby i psa a nie poogladac 1 tych samych kartek co w poprzedniej galeri. rozumiem inicjatywe ze chce sie zlozyc zyczenia ale... "2. ZAKAZ a) spamowania * -wielokrotne posty o tej samej treści (linki,zdjęcia,kartki świąteczne,pisanie niechcianych wiadomości na priv)-jest spamem." Ja wlasnie za spam (zmiane nie dzialajacych zdjec na link do mojej strony www) mialam zamknieta galerie Quote
taxelina Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Izabela124.']Ciekawe na ile ten ban?[/QUOTE] na 24h do dzis do 21 (o 21:30 wczoraj poszly bany) Quote
Izabela124. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='deer_1987']na 24h do dzis do 21 (o 21:30 wczoraj poszly bany)[/QUOTE] No to niebawem wszyscy wrócą Quote
halgre Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [FONT="Garamond"][SIZE="5"]Jestem ! [SIZE="4"]Zaraz zacznę wrzucać fotki dzisiejsze, a potem poodwiedzam wasze galerie :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Garamond"][SIZE="5"]Jestem ! [SIZE="4"]Zaraz zacznę wrzucać fotki dzisiejsze, a potem poodwiedzam wasze galerie :loveu::loveu:[/FONT]W takim razie czekamy! Quote
halgre Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Mamy nową koleżankę - 7. miesięczną Shirę :loveu: [/FONT] Quote
Cavy Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 A,le piękna ta koleżanka! :loveu: jakiej rasy jest? Bo kojarzę, ale nazwa wypadła mi z głowy. :lol: Quote
Izabela124. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 http://i40.tinypic.com/dnotmr.jpg jaka ładna dziewczynka, trochę podobna do belga Quote
halgre Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='Izabela124.']W takim razie czekamy! [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Już są :evil_lol:[/FONT] [quote name='Cavy']A,le piękna ta koleżanka! :loveu: jakiej rasy jest? Bo kojarzę, ale nazwa wypadła mi z głowy. :lol: [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Niestety niewiem, ale jutro spytam bo będą do nas przychodzić :multi: Mnie się ona kojarzy z owczarkiem, no ale nie jestem znawcą ras :shake:[/FONT] Quote
halgre Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [FONT="Garamond"][SIZE="4"]No to lecimy dalej :multi:[/FONT] [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Nuka[/FONT] [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Morfi[/FONT] [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Shira i Maru[/FONT] Quote
halgre Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Shira[/FONT] ************************* Quote
halgre Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Dindek, Morfi i leżąca Nuka :evil_lol:[/FONT] **************************** Quote
Cavy Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Garamond"][SIZE="4"]Już są :evil_lol:[/FONT] [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Niestety niewiem, ale jutro spytam bo będą do nas przychodzić :multi: Mnie się ona kojarzy z owczarkiem, no ale nie jestem znawcą ras :shake:[/FONT] Mi wyszła z głowy ta rasa i nie mogę sobie przypomnieć :lol: http://i42.tinypic.com/evcfw1.jpg ale super :loveu: Quote
Izabela124. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Cavy']Mi wyszła z głowy ta rasa i nie mogę sobie przypomnieć :lol: http://i42.tinypic.com/evcfw1.jpg ale super :loveu:A nie jst to owczarek belgijski Groenendael Quote
halgre Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Wieża spadochronowa[/FONT] [FONT="Garamond"][SIZE="4"]I już spacerkiem do domu[/FONT] **************************** Quote
zuzolandia Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='*zaba*']Ciekawe na jak dlugo ten ban... no i co z tego, ze zyczenia powstawiala w zaprzyjaznione galerie. Ciekawe kto podkablowal. Czytalam na innym watku, zeby zglaszac i ktos nadgorliwy...ehhh Czekamy na odbanowanie i nowe zdjatka Dindulca. hihih ja zdaje sie wiem kto był taki uprzejmie donosze ...pewno ta sama osoba co i mnie podkablowała ;-) witaj powrócona Halinko ;-) fotekkkk mnóstwoo ...i wszystkie fajniste ;-) buziaczki świateczne ;-) Quote
halgre Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='Cavy']Mi wyszła z głowy ta rasa i nie mogę sobie przypomnieć :lol: http://i42.tinypic.com/evcfw1.jpg ale super :loveu: [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Shira jutro też ma być - więc zapytam :evil_lol: Dzięki :multi::multi:[/FONT] [quote name='Izabela124.']A nie jst to owczarek belgijski Groenendael :niewiem::niewiem: Quote
Recommended Posts