halgre Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Witam was wszystkie dziewczynki !!! \\\\\\\\\\\\\\\\psuje mi się coś komputer! Nie oświecał mi się wogle ... I zaś będzie wydatek, bo ktoś musi mi napr awić ... Quote
jonQuilla Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [FONT=Georgia]witam :loveu::multi: złośliwość rzeczy martwych to to co kocham najbardziej :loveu:[/FONT] Quote
*zaba* Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Pozdrawiamy Dindusiow i zyczymy jak najnizszych kosztow naprawy. Quote
halgre Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Witamy i dziękujemy za odwiedzinki Komputer zaczął działać, więc narazie nie daję naprawiać ... Może też posadzę drzewko ? hi hi ... Quote
halgre Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Czasowa napisał(a):Witanko Dindusiowi Czy ten twój banner nie działa ? Wyświetla mi się: No input file specified. Quote
halgre Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 mimi_91 napisał(a):Witam i pozdrawiam :) Witam, witam i też pozdrawiam Quote
*zaba* Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Witamy! No a gdzie Dindusiwe drzewko?? ;) Quote
halgre Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 *zaba* napisał(a):Witamy! No a gdzie Dindusiwe drzewko?? ;) http://www.posadzdrzewo.pl/?mail=halina.grech@gmail.com&activate=S05S8O61#/las/wybierz-drzewo Nie wiem, czy ten link dobry, bo mi się stale wyświetla "posadź drxewo" - jak przecież zasadziłam :angryy: Czasowa napisał(a):Hej Dzięki za koma na blogu ;-)[SIZE="5"] Ależ nie ma za co :shake: Cieszę się, że tu wpadasz ... :loveu::loveu::loveu: Quote
Kama & Diana Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Hej. Jak tam Dinduś? Kiedy fotki? _______ Zapraszam do mnie. ( jak będziesz miała czas ) Quote
*zaba* Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 a wybralas drzewo i las i sektor, w ktoryma owo drzewo ma rosnac?? Quote
Infortune. Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Przyszłam powiedzieć dzień dobry i lecę dalej nadrabiać zaległości :hand: Quote
halgre Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Pestka napisał(a):Cześć, wpadłam się przywitać ;) A witam, witam ! Kama & Diana napisał(a):Hej. Jak tam Dinduś? Kiedy fotki? _______ Zapraszam do mnie. ( jak będziesz miała czas ) Witam ! *zaba* napisał(a):a wybralas drzewo i las i sektor, w ktoryma owo drzewo ma rosnac?? Wybrałam ! Bartiśkowa_ napisał(a):Witam ;) Co słychać ? Infortune. napisał(a):Przyszłam powiedzieć dzień dobry i lecę dalej nadrabiać zaległości :hand: Dzieńdoberek ! bianka19 napisał(a):Cześć Dindki moje Dindki się witają ! Cieplutkaa. napisał(a):Bry wieczor : ))) Bry ...! bianka19 napisał(a):Cześć Dindki moje Cześć ! Quote
Recommended Posts