Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='halgre']A doberek, doberek Kawusię już piłaś zapewne ? Bo ja teraz dopiero piję - jak nie - to zapraszam kawusie o tej porze to już 2 miałam wypite Quote
halgre Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Alicja']kawusie o tej porze to już 2 miałam wypite Raju ... to ile ty na dzień tych kaw wypijasz ? :crazyeye::evil_lol: Quote
as_kate Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 znaczy wiesz, mam taką wizję, że jesli nie pozwolisz jej patrzyć w dekolt, to ona zacznie tak skakać, ze w koncu wyleje Ci kawę w ten właśnie dekolt. Quote
halgre Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='as_kate']znaczy wiesz, mam taką wizję, że jesli nie pozwolisz jej patrzyć w dekolt, to ona zacznie tak skakać, ze w koncu wyleje Ci kawę w ten właśnie dekolt. ********************************************* Quote
halgre Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='as_kate']znaczy wiesz, mam taką wizję, że jesli nie pozwolisz jej patrzyć w dekolt, to ona zacznie tak skakać, ze w koncu wyleje Ci kawę w ten właśnie dekolt. ********************************************* Quote
as_kate Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ja bym się tak nie smiała, gdyby mi się mój dekolt poparzył :p Quote
halgre Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='as_kate']ja bym się tak nie smiała, gdyby mi się mój dekolt poparzył :p No i jeszcze wszystko będzie na mnie Wiesz co, to ja ci lepiej podam tak: Bedzie lepiej ?? Quote
Bartiśkowa_ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witamy. :) mm...pyszną kawką tu cżestują. A mleczko hihi ? Quote
halgre Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Witamy. :) mm...pyszną kawką tu cżestują. A mleczko hihi ? Mleczko by chciała hę ... :hmmmm: No to proszę, dostawiam więcej wszystkiego + mleczko, bo widzę, że goście się zbierają :grins: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Mniam mniam z mleczkiem to ja chętnie i jeszcze Ciacha są. Raj normalnie hihi. Quote
Kaya93 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witam witam :loveu:! To i ja sie pyszną kawką poczęstuje :diabloti: Quote
halgre Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Ooo ... znowu odwiedzinki - cieszę się i zapraszam ! Częstujcie się oczywiście ! Jak czego braknie to przecież jeszcze mam hahahahaha ... ****************************** Quote
NATKA Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Mniam mnian jak tu pysznie, kawusia, ciasteczka, mleczko aż ślinka cieknie :eating: A avaterek bajerancki - Dinuś ślicznie uszkami macha :loveu: Quote
halgre Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Mam nadzieję, że się poczęstowałaś ? Bo widzę, że już żadnej z was nie ma ... poszłyście spać ... Cieszy mnie, że ci się avatarek podoba ************************************** Quote
Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='halgre']Raju ... to ile ty na dzień tych kaw wypijasz ? :crazyeye::evil_lol: a bedzie ze 3 ...... ;) Quote
halgre Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Alicja']a bedzie ze 3 ...... ;) A to nima tak źle ... :grin::shake: [quote name='Marta_Ares']witaaamy dzisiaj :) A witamy, witamy i znów zapraszamy :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [FONT=Georgia]dobry wieczór Dindoszki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
halgre Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dobry wieczór Dindoszki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Aaa dobry wieczorek ! :sweetCyb: Quote
halgre Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Witam wszystkich odwiedzających :sweetCyb: Myślę, że dzisiaj będą jakieś świeże fotki - więc odrazu zapraszam ! Mimo, że grypa mi jeszcze całkiem nie przeszła, ale idę i już ! Zresztą dziś nie miałby kto iść z Dindkiem ...:shake: To do zobaczenia Quote
as_kate Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Cześć :hand: Cieszę się, ze będą fotki :) Kawy dziś się napiję, jeśli jeszcze trochę zostało, bo widzę na dnie filiżanki ze trzy łyki. A wczoraj wieczorem nie mogłam się do Was dostac :( Mulił i akurat tutaj się wieszał ;p Quote
Obama Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='halgre'][B][COLOR="#8b0000"] Mimo, że grypa mi jeszcze całkiem nie przeszła, ale idę i już ! Zresztą dziś nie miałby kto iść z Dindkiem ...:shake: Grypę to trzeba wypocić i wyleżeć! Jak ja choruję to wszystko mnie wkurza kiedy kiszę się w domu,czytać książek nie mogę bo głowa boli..i zawsze kończę siedząc na necie :) Quote
Recommended Posts