Migori Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Cześć Ja tutaj pierwszy raz ;) Idę oglądać fotki Dindka. Quote
Pestka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ja wpadłam i melduję, że chętnie obejrzałabym wiosennych fotek kilka, bo u mnie jak na razie zima i zima.. Nie zanosi sie na wiosne.. Quote
halgre Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Magda25 napisał(a):Cześć Ja tutaj pierwszy raz ;) Idę oglądać fotki Dindka. Witamy serdecznie nowego gościa i zapraszamy do częstych odwiedzin Pestka napisał(a):Ja wpadłam i melduję, że chętnie obejrzałabym wiosennych fotek kilka, bo u mnie jak na razie zima i zima.. Nie zanosi sie na wiosne.. No u mnie też zima hehe ... ale może się nam cieplej z tych fotek zrobi Quote
halgre Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 [SIZE="5"]Sójka: ***************************** Quote
bianka19 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ale wiosennie ;) Śliczny kwiatek :loveu: Quote
halgre Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 bianka19 napisał(a):Ale wiosennie ;) Śliczny kwiatek :loveu: Dzięki ... *zaba* napisał(a):Co to za ptaszek?? Sliczny!!! To jest sójka ... Quote
jonQuilla Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [FONT=Georgia]ej to ja nawet nie wiedziałam że sójki są takie ładne :crazyeye::evil_lol: człowiek uczy się całe życie :evil_lol::evil_lol: zdjęcia rewelacyjne :loveu:[/FONT] Quote
halgre Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]ej to ja nawet nie wiedziałam że sójki są takie ładne :crazyeye::evil_lol: człowiek uczy się całe życie :evil_lol::evil_lol: zdjęcia rewelacyjne :loveu:[/FONT] Ano są takie ładne. Dziękuję ! Quote
pokusa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Hej, my tu pierwszy raz! :lol: bardzo jestem dumna, że wzieliście psa z schroniska. śliczny, aż słów na niego zabrakło.. :loveu: Quote
halgre Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 bloody napisał(a):Hej, my tu pierwszy raz! :lol: bardzo jestem dumna, że wzieliście psa z schroniska. śliczny, aż słów na niego zabrakło.. :loveu: Witamy nowego gościa Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy ponownie ! Quote
Ewcia38 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 http://i50.tinypic.com/xmketu.jpg a co ten biedny pies zobaczył ,że taki przerażony:cunao::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Tepes Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 a cóz to za ptasiór super;) http://i47.tinypic.com/jj7lmd.jpg kangurek:loveu::loveu::loveu: i od razu robi sie ciepli oglądając takie zdjęcia;) Quote
halgre Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Ewcia38 napisał(a):http://i50.tinypic.com/xmketu.jpg a co ten biedny pies zobaczył ,że taki przerażony:cunao::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Nie przerażony - psy się wygłupiają i on akurat tak stanął Anula & Bono napisał(a):a cóz to za ptasiór super;) http://i47.tinypic.com/jj7lmd.jpg kangurek:loveu::loveu::loveu: i od razu robi sie ciepli oglądając takie zdjęcia;) To sójka ! Ano racja, zaraz się cieplej robi Quote
Migori Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Sójki są piękne. W pracy, za oknem mam wieeelki klon i tam co roku mieszka i gniazduje para sójek. Co roku są młode. Jak mam chwilkę wolną to obserwuje, co te maluchy wyczyniają. Świetna sprawa. Extra fotki. Najbardziej podabają mi sie te szyszkowe. Quote
halgre Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Magda25 napisał(a):Sójki są piękne. W pracy, za oknem mam wieeelki klon i tam co roku mieszka i gniazduje para sójek. Co roku są młode. Jak mam chwilkę wolną to obserwuje, co te maluchy wyczyniają. Świetna sprawa. Extra fotki. Najbardziej podabają mi sie te szyszkowe. Dzięki ... Quote
Alicja Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 wowwwwwwwwwwww jak wiosennie się zrobiło :multi: co do zakonnic ....nie pałam sympatią do TEJ rzeszy ludzi ...cóż ....człowiekiem małej wiary jestem i wcale się tego nie wstydzę :grins: Quote
halgre Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Alicja napisał(a):wowwwwwwwwwwww jak wiosennie się zrobiło :multi: co do zakonnic ....nie pałam sympatią do TEJ rzeszy ludzi ...cóż ....człowiekiem małej wiary jestem i wcale się tego nie wstydzę :grins: Jak ja już tęsknię za wiosną ! A co do zakonnic - też nie pałam do nich żadną sympatią ... :shake::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ale tu pięknie wiosennie :) U nas narazie nie Zapowiada się na wiosnę...śnieg nadal sypie Quote
halgre Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):Ale tu pięknie wiosennie :) U nas narazie nie Zapowiada się na wiosnę...śnieg nadal sypie Te fotki są z maja zeszłego roku A śnieg u nas też sypie ! Quote
Recommended Posts