halgre Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Darianna']O kurka wodna, na dziecko? niefajnie... Co go tak wzielo? On nie lubi dzieci! Dzziwne, bo od małego się fajnie bawił z różnymi dziećmi przed blokiem na trawniku ... Ja się zawsze boję z nim przechodzzić obok dzieci - wolę omijać ... On się taki zrobił jak skończył 2. lata. Przedtem był przyjazny do każdego.... *********************************** Quote
as_kate Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Może wyrósł z dzieci ? MIło Was witac :) Quote
as_kate Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Może wyrósł z dzieci ? MIło Was witac :) Quote
halgre Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='as_kate']Może wyrósł z dzieci ? MIło Was witac :) haha ... może ... [quote name='Alicja']Czy u was też tyle śniegu :hmmmm: Też, szczególnie w parku ! Quote
bianka19 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Witamy się.! ;) Nie było nas tutaj daawno , przepraszamy ! :D Quote
halgre Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='bianka19']Witamy się.! ;) Nie było nas tutaj daawno , przepraszamy ! :D Witam, witam ! Też rzadko tu bywam, bo mnie ta dogomania wkurza ! Niekiedy wogle mi się nie otwiera ... Quote
Izabela124. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Cześć wam Dindki ;) Kiedy jakieś zdjęcia będą? Quote
bianka19 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='halgre']Witam, witam ! Też rzadko tu bywam, bo mnie ta dogomania wkurza ! Niekiedy wogle mi się nie otwiera ... No mi też , tak samo. ;/ Bez sensu , zmula prawie wszystko i masakra ;[ Quote
halgre Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Izabela124.']Cześć wam Dindki ;) Kiedy jakieś zdjęcia będą? A cześć, cześć ...:bye: Nie wiem ... może jutro ;) [quote name='bianka19']No mi też , tak samo. ;/ Bez sensu , zmula prawie wszystko i masakra ;[ :angryy::diabloti::angryy::mad: [quote name='Alicja']A moze po kawusi ;) Raniuśko dopiero kochaneńka, raniuśko :grins::grins::grins: Quote
Alicja Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 jutro raniuśko to ja z Ozzulcem musze lecieć .....ale o 6 piję , tak że pamietaj ;) Quote
Alicja Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 jutro raniuśko to ja z Ozzulcem musze lecieć .....ale o 6 ;), tak że pamietaj ;) Quote
halgre Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Alicja']jutro raniuśko to ja z Ozzulcem musze lecieć .....ale o 6 ;), tak że pamietaj ;) Ja jutro też o 6. Będę pamiętać ! Quote
Alicja Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='halgre']Ja jutro też o 6. Będę pamiętać ! za 15 minut zaparzam kawusię ;) Quote
halgre Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='Alicja']za 15 minut zaparzam kawusię ;) a niech to ... zaspałam ! a ty już sobie poszłaś ... Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Cześć Wam!! Może jakieś zdjęcie :):) Choć w sumie dogo działa jak chce, a właściwie to nie działa :D Quote
bianka19 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Czeeść :lol: No widzisz , zaspałaś na kawkę :eviltong: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [FONT=Georgia]witajcie :multi::multi::loveu: przyszłam tylko na chwileczkę, później przybędę na dłużej :) ściskam mocno [/FONT] Quote
halgre Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Cześć Wam!! Może jakieś zdjęcie :):) Choć w sumie dogo działa jak chce, a właściwie to nie działa :D Święta prawda z tym dogo ... a zdjęcia - no nie wiem, bo marzną mi ręce przez to pstrykanie [quote name='bianka19']Czeeść :lol: No widzisz , zaspałaś na kawkę :eviltong: Cześć ... A no widzisz, czasem tak bywa. A swoją drogą coś szybko Alicja tą kawkę wypiła i uciekła Quote
halgre Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witajcie :multi::multi::loveu: przyszłam tylko na chwileczkę, później przybędę na dłużej :) ściskam mocno [/FONT] Witaj ! Czekamy ! Quote
Alicja Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='halgre']a niech to ... zaspałam ! a ty już sobie poszłaś ... no śpioch z Ciebie ...czekałam ;) Quote
Alicja Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='halgre']a niech to ... zaspałam ! a ty już sobie poszłaś ... no śpioch z Ciebie ...czekałam ;) Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No tak z tym, że marzną ręce to się zgadzam. Sama ostatnio byłam na spacerku z aparatem i problem był. No ale udało się zrobić co nieco i nawet wkleić się udało w galerię. Co nie było łatwe:D Quote
Recommended Posts