Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

Aga&Ganja napisał(a):
I daj dzieciom zabawkę... Będą jeszcze się cieszyć tymi fajerwerkami z kilka dni... :shake:

deer pisała, że w Szwecji wolno tylko w pewnych godzinach w Sylwestra od-do i koniec ! Pozatym jest to zabronione ! I tak powinno być wszędzie !
A u nas to i w każdy odpust strzelają po parę dni i w Sylwka ... ehh :placz:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halgre napisał(a):
deer pisała, że w Szwecji wolno tylko w pewnych godzinach w Sylwestra od-do i koniec ! Pozatym jest to zabronione ! I tak powinno być wszędzie !

no i maja fajnie nie to co u nos... u mie już zaczeli szczelac koło 18...

Posted

Na całe szczęście w Lubniewicach nie ma odpustu, ale za to, jak byłam na Śląsku w Zbrosławicach, to była masakra...
Ganja tak się bała, że wskoczyła mi do łóżka i trzęsła się, jakby miała jakąś delirkę!...

Posted

Anula & Bono napisał(a):
No to dowej te co Ci zostały chetnie pooglądomy;)
no i właśniejaktam po imprezce bo u mie nowy rok od razu sie zaczał BOSKO:D

A jakoś ponuro jest :sadCyber: Dindek nie poszedł nawet popołudniu na spacerek, bo ciągle strzelają :mad: A zdjęcia - ok - dam zaraz :p

Anula & Bono napisał(a):
no i maja fajnie nie to co u nos... u mie już zaczeli szczelac koło 18...

U mnie wcześniej !

Aga&Ganja napisał(a):
Na całe szczęście w Lubniewicach nie ma odpustu, ale za to, jak byłam na Śląsku w Zbrosławicach, to była masakra...
Ganja tak się bała, że wskoczyła mi do łóżka i trzęsła się, jakby miała jakąś delirkę!...

To macie fajnie i spokój... U nas są 4. kościoły w różnych okolicach - i oczywiście wszyscy "muszą" na wszystkich odpustach być i nakupią tych petard - no i co dalej wiadomo :shake:

Posted

as_kate napisał(a):
zdjęcia zrobione w tym czy w zeszłym??:cooldevi:

16. października - 2009 r.

zuzolandia napisał(a):
Wszystkiegooo dobrego w tym nowym roku ;-)

u nas to strzelali juz w wigilie .......masakraa........a teraz wlasnie słysze za oknem huki sruki ..blee ;-)

Dzięki i nawzajem...
U nas też ! Już mam tego dość - ze względu na Dindka.

as_kate napisał(a):
pobudzili się, to wykorzystuję resztki ;p

Te resztki to będą jeszcze z parę dni napewno !

Posted

[quote name='as_kate']Ha! a ja już mam świeże :cooldevi:
w październiku był taki śnieg? :crazyeye:
Tak, był :p
No to zaraz tam lecę zobaczyć te świeże !

[quote name='Czarnulka']http://i47.tinypic.com/1440n5z.jpg ślicznie:loveu:

http://i48.tinypic.com/2dgmkgi.jpg Dinduś:loveu:

http://i48.tinypic.com/nvz5zc.jpg Potwooreek xD

Widze ze narazie sie nie pojawili gwalciciele - psy;D
Heh Pozdro;D
Dzięki :p Ale ja ci zaraz dam potworek :mad::angryy:
Narazie nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='halgre']

[B][COLOR="#8b0000"]Dzięki :p Ale ja ci zaraz dam potworek :mad::angryy:
Narazie nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Śliczny potworek xD A to poczekam na takie footki;p xD
Chyba im sie odwidizało i juz tego nie robią publicznie albo ty niechcesz tego na zdjęcia umieszczac ;p

Posted

[quote name='halgre']deer pisała, że w Szwecji wolno tylko w pewnych godzinach w Sylwestra od-do i koniec ! Pozatym jest to zabronione ! I tak powinno być wszędzie !

U nas prawo zezwala na strzały w sylwestra i nowy rok ale cuż z tego jak nik tego prawa nie egzekwuje i strzelają dwa tygodnie przed i po :shake:

Mój pies też się boi fajerwerków - pomagamy sobie relanium - to znaczy on nie ja :evil_lol:
Ale już nie długo nasze psiaki będą miały labę w końcu kiedyś im się te prochy do strzelania skończą ;)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2010 :loveu:

Posted

[quote name='Czarnulka']Śliczny potworek xD A to poczekam na takie footki;p xD
Chyba im sie odwidizało i juz tego nie robią publicznie albo ty niechcesz tego na zdjęcia umieszczac ;p
A jak śliczny - to może być :evil_lol: Fotek jeszcze mam a mam :p A ci gwałciciele rzadko przychodzą do parku - przynajmniej nie o naszej porze :eviltong:

[quote name='NATKA']U nas prawo zezwala na strzały w sylwestra i nowy rok ale cuż z tego jak nik tego prawa nie egzekwuje i strzelają dwa tygodnie przed i po :shake:

Mój pies też się boi fajerwerków - pomagamy sobie relanium - to znaczy on nie ja :evil_lol:
Ale już nie długo nasze psiaki będą miały labę w końcu kiedyś im się te prochy do strzelania skończą ;)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2010 :loveu:
No tak :mad: A jeszcze dochodzą odpusty - u nas 4. w roku - wszystkie głupki chodzą niby do kościoła, a tak naprawdę to nakupić tego czegoś, żeby potem tydzień strzelać :mad: W okolicy są 3. kościoły i w Panewniku - gdzie to już tłumy walą na ten odpust !

Także wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu: