NATKA Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Witanko :multi::multi::multi: Skąd ja tego psiurka znam :loveu: Życzonka śliczne :lol: Tobie również życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :BIG: Zapraszam serdecznie do galerii Futrzaka ;) Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jakie fajne zimowe szaleństwa! Super zdjęcia! :) Jak spędzacie Sylwestra? Pozdrawiamy! :) Quote
Lucky. Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 halgre napisał(a)::multi::multi::multi: :p O jejku :crazyeye: tak późno :roll: Oczywiście rano idziemy gdzieś tak o 8:00, ale to na 3o min . A później idziemy na długi koło 12-13 . O to chodziło . Quote
halgre Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Anula & Bono napisał(a):dziękujemy za piękne zyczonka:loveu: Paulina_mickey napisał(a):Dziękuję za życzenia! U nas w galerii też są :) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: NATKA napisał(a):Witanko :multi::multi::multi: Skąd ja tego psiurka znam :loveu: Życzonka śliczne :lol: Tobie również życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :BIG: Zapraszam serdecznie do galerii Futrzaka ;) Dziękuję ślicznie :multi: Nie wiedziałam, że też tu jesteś :shake::evil_lol: ale już tam się wpisałam :grins::grins: Aga&Ganja napisał(a):Jakie fajne zimowe szaleństwa! Super zdjęcia! :) Jak spędzacie Sylwestra? Pozdrawiamy! :) Dzięki :loveu: Sylwestra spędzamy w domu i to bardzo spokojnie :evil_lol::evil_lol: Lucky. napisał(a):Oczywiście rano idziemy gdzieś tak o 8:00, ale to na 3o min . A później idziemy na długi koło 12-13 . O to chodziło . Ahaaaaa ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Shel Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 http://i49.tinypic.com/e5ipv7.jpg cudny Dinduś :loveu: Quote
halgre Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Shel napisał(a):http://i49.tinypic.com/e5ipv7.jpg cudny Dinduś :loveu: Dziękujemy :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 halgre napisał(a):http://i46.tinypic.com/1fvmev.jpg ****************************************** [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami. Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości, a przede wszystkim morze miłości. życzą wszystkim dogomaniaczkom Halina & Dindek[/FONT] ****************************************** :calus: dziękulce i wzajemnie Quote
akira Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem .•*. spłynie na Ciebie, .•*. a los nigdy nie zostawi .•*..•*. Cię w potrzebie. .•*..•*. _¸.•*´¨)_________..*._____¸.•*. ___¸.•*._______.$____¸.•´¸.•*) ¸.•´¸.•*)______$_.$__.*.¸¸.•*´* *.¸¸.•*´*_____.$__$____....*. ___...*.______$____$_____.$ ____ $_____.$$$$$$$$$$__$__$ ___$__$______$____$___$____$ __$____$_____$$$$$$__$______$ _$______$____$___ $_$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$___$$$$$$___$____$ __$____$_____$____$___$$$$$$ __$$$$$$_____$$$$$$___$____$ __$____$_______$$_¸.•*_$$$$$$ __$$$$$$_______¸.•*´¨)_$____$ __$____$_____¸.•¸.•.*.)__$$$$$$ __$$$$$$______*.¸¸..•*´*__.$$ ____$$_¸.•*´¨)____¸.•*´¨)__$$ ____$$___¸.•*___¸.•*______¸.•* ____$$¸.•´.•.*.)___¸.•´¸.•.*.)¸.•´.•.* ____$$*¸..•*,.*__*.¸¸..•*´*_*_ ____$$...*.._______..*.._..*.¸¸.. Upojnego Sylwestra .•*. oraz pomyślności i szczęścia .•*. w "Nowym Roku 2010".* Quote
as_kate Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dziękujemy za życzenia :) PS U NAS ŻYCZENIA :) (nie będę spamować, po prostu zapraszam :);p) Quote
halgre Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Na dogo Sylwestra spędzasz? ;) W każdym razie w domu :evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a)::calus: dziękulce i wzajemnie Też dzięki :loveu::loveu: akira napisał(a):Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem .•*. spłynie na Ciebie, .•*. a los nigdy nie zostawi .•*..•*. Cię w potrzebie. .•*..•*. _¸.•*´¨)_________..*._____¸.•*. ___¸.•*._______.$____¸.•´¸.•*) ¸.•´¸.•*)______$_.$__.*.¸¸.•*´* *.¸¸.•*´*_____.$__$____....*. ___...*.______$____$_____.$ ____ $_____.$$$$$$$$$$__$__$ ___$__$______$____$___$____$ __$____$_____$$$$$$__$______$ _$______$____$___ $_$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$___$$$$$$___$____$ __$____$_____$____$___$$$$$$ __$$$$$$_____$$$$$$___$____$ __$____$_______$$_¸.•*_$$$$$$ __$$$$$$_______¸.•*´¨)_$____$ __$____$_____¸.•¸.•.*.)__$$$$$$ __$$$$$$______*.¸¸..•*´*__.$$ ____$$_¸.•*´¨)____¸.•*´¨)__$$ ____$$___¸.•*___¸.•*______¸.•* ____$$¸.•´.•.*.)___¸.•´¸.•.*.)¸.•´.•.* ____$$*¸..•*,.*__*.¸¸..•*´*_*_ ____$$...*.._______..*.._..*.¸¸.. Upojnego Sylwestra .•*. oraz pomyślności i szczęścia .•*. w "Nowym Roku 2010".* Dziękujemy i nawzajem :multi::multi: *zaba* napisał(a):Na ten Nowy Rok ;) hoho ... jesteś :crazyeye: Dziękujemy :lol::lol: as_kate napisał(a):dziękujemy za życzenia :) PS U NAS ŻYCZENIA :) (nie będę spamować, po prostu zapraszam :);p) Zaraz tam lecę :eviltong:;) Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 U mnie już sylwestrują, a ja się nudzę... Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A ja druga w 2010! Wszystkiego Najlepszego! :) Quote
halgre Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):U mnie już sylwestrują, a ja się nudzę... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: as_kate napisał(a):witam pierwsza w dwatysiacedziesiąym :) Aga&Ganja napisał(a):A ja druga w 2010! Wszystkiego Najlepszego! :) No to ja trzecia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też wszystkiego najlepszego życzę :loveu::loveu: Quote
halgre Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Shel napisał(a):Szczęśliwego nowego!! ;-) Lucky. napisał(a):Szczęśliwego nowego roku ! Dziękujemy i wzajemnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 I jak tam Dindek po wczoraj abo w sumie po dzisiej tyz;D Bon oczywiście trząs gaciami ale nie było mie:evil_lol: mama z nim siedziała persen mu dała ale to nic nie dało Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Może przydałyby się jakieś noworoczne zdjęcie? Quote
halgre Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Anula & Bono napisał(a):I jak tam Dindek po wczoraj abo w sumie po dzisiej tyz;D Bon oczywiście trząs gaciami ale nie było mie:evil_lol: mama z nim siedziała persen mu dała ale to nic nie dało Jak były te największe wystrzały, to Dindek się schował w łazience :diabloti: potem do pańcia na tapczan - bo mnie też nie było - przyszli po mnie sąsiedzi z zaproszeniem na szampańską imprezę :mdrmed: Aga&Ganja napisał(a):Może przydałyby się jakieś noworoczne zdjęcie? Mogę jedynie dać dalszy ciąg tych, które jeszcze mi zostały. Nowych nie mam, bo teraz nawet do parku nie idę z nim. Strzelają od rana do nad ranem już od dobrych kilku dni /teraz też/. Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 I daj dzieciom zabawkę... Będą jeszcze się cieszyć tymi fajerwerkami z kilka dni... :shake: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No to dowej te co Ci zostały chetnie pooglądomy;) no i właśniejaktam po imprezce bo u mie nowy rok od razu sie zaczał BOSKO:D Quote
Recommended Posts