Cavy Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Witamy was, wreszcie jesteście! Tęskniliśmy i strasznie sie cieszymy, ze jesteście!! Ale niespodzianka na święta od was. :loveu: :loveu: Quote
halgre Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='agaciaaa']Noo nareszcie!!! Witamy :multi::multi::multi: [quote name='Alicja']:multi: :multi: [quote name='Darianna']no proszę, tęskniliśmy :D [quote name='Lucky.']Jea ! jesteście nareszcie ! [quote name='Cavy']Witamy was, wreszcie jesteście! Tęskniliśmy i strasznie sie cieszymy, ze jesteście!! Ale niespodzianka na święta od was. :loveu: :loveu: [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Cieszymy się, że się wszyscy cieszycie :biggrina::lol!::evil_lol: Ale jak się tu teraz dodaje fotki ? Bo coś to mi nie wychodzi ... :mad: Wogle jakaś dziwna ta dogomania się zrobiła ...:crazyeye::eviltong:[/FONT] Quote
Czarnulka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 No nareszcie jestescie stęsknilismy sie za wami;*;) Quote
Tengusia Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='halgre'][SIZE="4"]Twoje oczy widzą mnię mnię mnię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przyszlam sie upewnic czy to aby napewno ty i kurcze rzeczywiscie wrocilas :grins: Quote
halgre Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='Czarnulka']No nareszcie jestescie stęsknilismy sie za wami;*;) :multi::multi::multi: [quote name='Tengusia']przyszlam sie upewnic czy to aby napewno ty i kurcze rzeczywiscie wrocilas :grins: hehehe ... :p Niedowiary - no nie ?:crazyeye::eviltong::evil_lol: [quote name='Pestka']Super, że jesteście :loveu: :multi::multi::multi: Quote
Czarnulka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 A czeemu cie nie było tak długo ?;) opowiaadaaj;p Quote
Alusia Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='halgre'][SIZE="5"]Nie podoba mi się ta nowa dogomania :mad: [FONT="Georgia"][/FONT] Nikomu się nie podoba :D Quote
halgre Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='Czarnulka']A czeemu cie nie było tak długo ?;) opowiaadaaj;p Nie ma co opowiadać ... naprawdę ! Nie miałam internetu ... [FONT="Georgia"][SIZE="5"]Ale czemu nie mogę wgrywać zdjęć tutaj - tak jak dawniej ? Czy ktoś mi wreszcie odpowie ?[/FONT] Quote
halgre Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='Alusia']Nikomu się nie podoba :D hmm ... okropność ! Quote
halgre Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [FONT="Georgia"][SIZE="5"]Nie możesz dodawać załączników HTML kod jest Wyłączony[/FONT] [FONT="Georgia"]Może to przez to ? Jak to zmienić ????[/FONT] Quote
Czarnulka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 nie wiem;/ ahaa to dobrze ze ja mam dalej neeta xD Quote
halgre Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [FONT="Georgia"][FONT="Georgia"][SIZE="4"]No, to chyba nie mam tu co szukać ... :shake::-([/FONT][/FONT] Quote
Tengusia Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='halgre'][FONT="Georgia"][SIZE="5"]Nie możesz dodawać załączników HTML kod jest Wyłączony[/FONT] [FONT="Georgia"]Może to przez to ? Jak to zmienić ????[/FONT] zagadaj Vectre moze ona cos pomoze ;) Quote
Rinuś Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 noo wróciłaś :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 A jak wklejasz fotki? Jeśli używając tej ikonki z drzewkiem, i wklejasz wtedy linka w okienko, to spróbuj najpierw, przed kliknięciem tej ikonki, kliknąć na literki A z prawej strony w odpowiedzi, o te: Quote
Tepes Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Noo nareszcie Dinduśki wrócili:diabloti::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Cavy Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Witamy się sobotnio ;) Zapraszamy do siebie na nowe zdjęcia. Quote
halgre Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Czarnulka']nie wiem;/ ahaa to dobrze ze ja mam dalej neeta xD :p:p:p [quote name='Czarnulka']musisz poczekac aż ktos ci pomoże [FONT="Georgia"]no tak ... :roll:[/FONT] [quote name='Rinuś']noo wróciłaś :loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT="Georgia"]Taaak, wróciłam ... :diabloti:[/FONT] [quote name='agaciaaa']A jak wklejasz fotki? Jeśli używając tej ikonki z drzewkiem, i wklejasz wtedy linka w okienko, to spróbuj najpierw, przed kliknięciem tej ikonki, kliknąć na literki A z prawej strony w odpowiedzi, o te: [FONT="Georgia"]Ja nie mam tych literek, ja mam o tak: Jeeeeeeee ...! pokazało się ! [/FONT]:crazyeye::p:evil_lol::eviltong::lol::loveu::roll: [quote name='Paulina_mickey']łaaa jesteście!!! [FONT="Georgia"]Niom ... :diabloti:[/FONT] Quote
halgre Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Super że jesteście na nowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Anula & Bono']Noo nareszcie Dinduśki wrócili:diabloti::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [FONT="Georgia"]hahaha ... dinduśki ... [/FONT]:multi::multi::multi::multi: [quote name='Cavy']Witamy się sobotnio ;) Zapraszamy do siebie na nowe zdjęcia. [FONT="Georgia"]Przyjdę !:multi::multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts