Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']no tak...stacjonarne nieaktualne komorka wyłaczona.....

....jedyne co by pozostało to podjechac do domu...ale czy to nie byłoby zbyt namolne ???.....ojjj....
Jakby ktos tam blisko mieszkal, to mysle, ze nie zaszkodziloby podejsc. Moze potrzebna jest jakas pomoc??

Posted

*zaba* napisał(a):
Dotarlam do jednej znajomej halgre, pisala, zebym sie nie martwila, ze H. byla dzisiaj na gg...
Nie pozostaje nic innego jak czekac.

Aga&Ganja napisał(a):
No to dlaczego tu, na forum się nie odzywa?

*zaba* napisał(a):
nie wiem... :razz:

Hm dziwne bo mi na gg nie odp..

Posted

[quote name='halgre'][FONT=Comic Sans MS]A wczoraj zapomniałam tu napisać, że miałam mały wypadek w parku rano. Dindek rozwalił mi wargę :mad:
Nachyliłam się nad nim żeby mu wytrzeć sierść, bo miał obślinioną przez któregoś psa. No i wycieram, a on jak nie skoczy do góry i jak mnie nie walnie głową ... :diabloti: Jak mnie to zabolało ! Ale w pierwszej chwili myślałam że mam wybite zęby :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jeszcze mnie to troszkę boli ...
Okazało się że warga przecięta od środka i krwawi - teraz taki niebiesko-czerwony ślad został :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
A to wredny Dinduś :evil_lol:

http://www.otofotki.pl/img11/obrazki/kr6061_3.jpg ogonek mu obcięłaś :evil_lol:

A tak poza tym to wracajcie!!!!!!!!

Posted

Ja wczoraj pisalam z jedna pania znaleziona na nk. Pisala, zeby sie nie martwic. Poprosilam, zeby napisala do halgre, ze sie tu martwimy i zeby sie odezwala. Pani obiecala napisac i moze sie dzis z halgre spotka...

Posted

[quote name='Rinuś']Napisałam do kilku Jej znajomych na klasie wiadomość...i przy okazji znalazłam deeer :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja Was obie znalazłam :diabloti:[/FONT]
no to mnie dopiszcie do znajomych :D

Posted

[FONT=Arial]Dziewczynki kochane :loveu:

Rozmawiałam z Halinką dziś przez telefon . Żyją , wszyscy są zdrowi ...ale nie mają póki co neta ....ja sie tak ucieszyłam , ze wsio oki , że zapomniałam zapytać co z tym netem :oops:
Halinka przesyła wszystkim pozdrowienia i naprawde sie wzruszyła , że tyle ludzi się o nich martwi . Wróci najszybciej jak będzie to możliwe
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dziewczynki kochane :loveu:

Rozmawiałam z Halinką dziś przez telefon . Żyją , wszyscy są zdrowi ...ale nie mają póki co neta ....ja sie tak ucieszyłam , ze wsio oki , że zapomniałam zapytać co z tym netem :oops:
Halinka przesyła wszystkim pozdrowienia i naprawde sie wzruszyła , że tyle ludzi się o nich martwi . Wróci najszybciej jak będzie to możliwe
[/FONT]

mowilam wam ze pewnie neta nie maja :grins: