Rinuś Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dindkowi się chyba szelki przekręcają? czy są tak niewyregulowane? Quote
halgre Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='C&B']Moja ze względu na te swoje wyłupiaste oczy często musi mieć wpuszczane kropelki to też na początku się wykręca jak tylko może, ale potem wie że nei ma rady i ładnie siada i czeka, aż wpuszczą :diabloti: Może się poprostu przyzwyczaiła, bo często ma zakrapiane ? Też bym tak chciała, żeby Dindek siadał i czekał ... haha [quote name='Rinuś']Dindkowi się chyba szelki przekręcają? czy są tak niewyregulowane? Ano przekręcają, ale nie chcę, żeby miał za ciasno ... Ale widzę, że innym psom też się przekręcają :multi::multi: Quote
C&B Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='halgre58']Może się poprostu przyzwyczaiła, bo często ma zakrapiane ? Też bym tak chciała, żeby Dindek siadał i czekał ... haha Naszej tez się to dobrze kojarzy, bo potem zawsze dostanie małe co nieco do miski :diabloti: Quote
halgre Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='C&B']Naszej tez się to dobrze kojarzy, bo potem zawsze dostanie małe co nieco do miski :diabloti: Ano taaak ... :diabloti: [quote name='C&B']Ładne fotki widziałam :multi::loveu: Dzięki ... :multi::multi::multi: Quote
C&B Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jeżeli Dindek jest łakomczuszkiem to metoda - a potem będzie smaczek - zaskutkuje i to szybciej niż myslisz :diabloti: Quote
halgre Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='C&B']Jeżeli Dindek jest łakomczuszkiem to metoda - a potem będzie smaczek - zaskutkuje i to szybciej niż myslisz :diabloti: Spróbować mogę ... :multi::multi: Następne kroplenie o 22:00. Quote
C&B Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Tylko uważaj, żeby się za bardzio nie przyzwyczaił i na każdym kroku nie żebrał o żarcie :diabloti: Quote
halgre Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='C&B']Tylko uważaj, żeby się za bardzio nie przyzwyczaił i na każdym kroku nie żebrał o żarcie :diabloti: Akurat do tego nie trzeba go przyzwyczajać ... Quote
C&B Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='halgre58']Akurat do tego nie trzeba go przyzwyczajać ... Mamy to samo z naszą. Nie można nic spokojnie zjeść, zeby ona się nie upominała o żarcie :diabloti: Dobranoc! Quote
taxelina Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 http://www.otofotki.pl/img11/obrazki/rr4398_3.jpg u nas jeszcze nie ma tylu lisci tam gdzie bylam, moze wiecej jesieni jest w parku blisko. musze kiedys zobaczyc ;) Quote
halgre Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='C&B']Mamy to samo z naszą. Nie można nic spokojnie zjeść, zeby ona się nie upominała o żarcie :diabloti: Dobranoc! Dindek zawsze sępi przy kolacji :evil_lol: [quote name='deer_1987']http://www.otofotki.pl/img11/obrazki/rr4398_3.jpg u nas jeszcze nie ma tylu lisci tam gdzie bylam, moze wiecej jesieni jest w parku blisko. musze kiedys zobaczyc ;) Ale w zeszłym roku była ładniejsza jesień jak pamiętam ... a i liści było o wiele więcej ... :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 jak ja lubie te wasze fotki, tyle psiakow na spacerze i takie uśmiechnięte mordki :loveu: :loveu: Quote
halgre Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='Marta_Ares']jak ja lubie te wasze fotki, tyle psiakow na spacerze i takie uśmiechnięte mordki :loveu: :loveu: Ooo ... dziękuję ... Quote
taxelina Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 http://i33.tinypic.com/x4qih.jpg sliczna mordka!! Quote
Recommended Posts