halgre Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='zuzolandia']Doberek :loveu::loveu: my tez zara wychodzimy choc wcale mi sie nie kce bo na dworze słoneczko świeci a mimo to zimnooooo jak diabli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: brrrrr Ano jest zimno ... :diabloti: [quote name='Darianna']Ha, znam ból kropienia - jak moim rudym co jakiś czas oczka czerwienieją, to jest zabawa z kropelkami. Na szczęście wystarczy położyć na blacie jakąś smaczną kiełbaskę... i dzieci patrzą się w kiełbaskę jak w obrazek święty, a Pańcia może kropić w pojedynkę :P haha ... dobry sposób :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cherry']cudniś :loveu: Dzięki ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='deer_1987']i wrocilas? Jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dinuś oczęta wyleczy i znów chlopaka nic w oczka razić nie będzie Wieczoreczek :multi:[/FONT] I dzieńdobereczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']Hello :loveu: tylko nie mów ze jeszcze idziesz od wczoraj :evil_lol::evil_lol: [quote name='deer_1987']no dziwne ze nie ma Cie.. Wczoraj przyszły do mnie koleżanki i klachałyśmy se do późna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cześć Klachulo :p[/FONT] Cześć :multi::multi::multi: [quote name='deer_1987']no caly dzien cie wczoraj nie bylo.. Niom ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
as_kate Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 nie było i nie było, teraz weszła i znowu nie ma :mad: jak możesz, najpierw przyzwyczajasz ludzi, że będą mieli masę zdjeć do oglądania, a teraz tworzysz bezrobocie, normlanie! :o Quote
halgre Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='as_kate']nie było i nie było, teraz weszła i znowu nie ma :mad: jak możesz, najpierw przyzwyczajasz ludzi, że będą mieli masę zdjeć do oglądania, a teraz tworzysz bezrobocie, normlanie! :o Nie mam żadnych nowych fot :shake: Może jutro ... zależy jaka pogoda z rana będzie :p Na ogół słońce wychodzi jak już do domu idziemy ...:diabloti: Quote
as_kate Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 no wiesz co, ale się wymigujesz :shake: jeśli Ci to pomoze, mogę Ci pożyczyć moje łońce, ja musze siedzieć w domu i mi się nie przydaje zbytnio. :p Quote
jonQuilla Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [FONT=Georgia]cześć:loveu::multi: a gdzie foty? :diabloti: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Klachanie klachaniem ale trza było wlyż i pedziec ze mosz wolne popołudnie od dogo :eviltong::eviltong: a nie zostawiac nas bez slowa :eviltong: zeby to było ostatni raz :mad: .... hihiihihi doberek :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Tia.. wez nic nie mow o sloncu. bylo ladnie to pojechalam specjalnie na jesienny spacer i skonczyl sie po 20 minutach bo deszcz grad 2 konie i psy.. i musialysmy wracac... a teraz znow ladnie jest :/ ale siedzimy juz w domu tylko mi smutno ze prawie nie mam fot z dziosoiaj :( Quote
halgre Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='as_kate']no wiesz co, ale się wymigujesz :shake: jeśli Ci to pomoze, mogę Ci pożyczyć moje łońce, ja musze siedzieć w domu i mi się nie przydaje zbytnio. :p Też chyba nie masz słońca od samego rana :shake: [quote name='Darianna']To trzeba dłużej spacerować :P Mogłabym, czemu nie - ale sama z zapiętym już Dindkiem, bo inni poszliby przecież do domu i już :diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć:loveu::multi: a gdzie foty? :diabloti: [/FONT] Niiiima ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']Klachanie klachaniem ale trza było wlyż i pedziec ze mosz wolne popołudnie od dogo :eviltong::eviltong: a nie zostawiac nas bez slowa :eviltong: zeby to było ostatni raz :mad: .... hihiihihi doberek :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: hihihi :evil_lol::evil_lol: [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Jutro pójdę na spacer z aparatem - choćby nie wiem co i zaspokoję wasze żądze [/FONT] Quote
halgre Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='deer_1987']Tia.. wez nic nie mow o sloncu. bylo ladnie to pojechalam specjalnie na jesienny spacer i skonczyl sie po 20 minutach bo deszcz grad 2 konie i psy.. i musialysmy wracac... a teraz znow ladnie jest :/ ale siedzimy juz w domu tylko mi smutno ze prawie nie mam fot z dziosoiaj :( Tak wiem, czytałam u ciebie :diabloti: Quote
taxelina Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='halgre58'][FONT=Comic Sans MS]Jutro pójdę na spacer z aparatem - choćby nie wiem co i zaspokoję wasze żądze [/FONT] Zazdroszcze ze masz wolne weekendy :( u nas jutro i tak ma padac.. Quote
halgre Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='deer_1987']Zazdroszcze ze masz wolne weekendy :( u nas jutro i tak ma padac.. U nas ma być bezdeszczowo, a niedziela ma być słoneczna - oczywiście nie wiem czy to się sprawdzi :diabloti: Quote
taxelina Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='halgre58']U nas ma być bezdeszczowo, a niedziela ma być słoneczna - oczywiście nie wiem czy to się sprawdzi :diabloti: Zycze zeby sie sprawdzilo! ;) Ja mialam dzis jedyny wolny dzien.. tak to nie wiem kiedy sie taki trafi zeby gdzies pojechac pofocic. moze za tydzien w czwartek rano jakby pogoda dopisala.. Quote
halgre Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='deer_1987']Zycze zeby sie sprawdzilo! ;) Ja mialam dzis jedyny wolny dzien.. tak to nie wiem kiedy sie taki trafi zeby gdzies pojechac pofocic. moze za tydzien w czwartek rano jakby pogoda dopisala.. No oby ! [SIZE="3"]Czy ktoś chce stare foty Dindka ? Tak dla przypomnienia ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='halgre58']No oby ! Czy ktoś chce stare foty Dindka ? Tak dla przypomnienia ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: stare czy nowe ...wsio rawno byle co oglundac było :eviltong: i dej pryndko bo jo zarozki do arbajtu leca :eviltong: Quote
taxelina Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='halgre58']No oby ! Czy ktoś chce stare foty Dindka ? Tak dla przypomnienia ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja chce zawsze foty i to rozne! Quote
halgre Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='zuzolandia']stare czy nowe ...wsio rawno byle co oglundac było :eviltong: i dej pryndko bo jo zarozki do arbajtu leca :eviltong: [quote name='deer_1987']ja chce zawsze foty i to rozne! No to mocie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaro następne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 http://i38.tinypic.com/110i2xz.jpg Dindek dyskutant :evil_lol::evil_lol: ekleruje cosik fest tymu haskowymu :diabloti: Quote
Recommended Posts