Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Doberek :loveu::loveu:
my tez zara wychodzimy choc wcale mi sie nie kce bo na dworze słoneczko świeci a mimo to zimnooooo jak diabli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: brrrrr
Ano jest zimno ... :diabloti:

[quote name='Darianna']Ha, znam ból kropienia - jak moim rudym co jakiś czas oczka czerwienieją, to jest zabawa z kropelkami. Na szczęście wystarczy położyć na blacie jakąś smaczną kiełbaskę... i dzieci patrzą się w kiełbaskę jak w obrazek święty, a Pańcia może kropić w pojedynkę :P
haha ... dobry sposób :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Cherry']cudniś :loveu:
Dzięki ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='deer_1987']i wrocilas?
Jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dinuś oczęta wyleczy i znów chlopaka nic w oczka razić nie będzie

Wieczoreczek :multi:
[/FONT]
I dzieńdobereczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']Hello :loveu:
tylko nie mów ze jeszcze idziesz od wczoraj :evil_lol::evil_lol:

[quote name='deer_1987']no dziwne ze nie ma Cie..
Wczoraj przyszły do mnie koleżanki i klachałyśmy se do późna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cześć Klachulo :p[/FONT]
Cześć :multi::multi::multi:

[quote name='deer_1987']no caly dzien cie wczoraj nie bylo..
Niom ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nie było i nie było, teraz weszła i znowu nie ma :mad: jak możesz, najpierw przyzwyczajasz ludzi, że będą mieli masę zdjeć do oglądania, a teraz tworzysz bezrobocie, normlanie! :o

Posted

[quote name='as_kate']nie było i nie było, teraz weszła i znowu nie ma :mad: jak możesz, najpierw przyzwyczajasz ludzi, że będą mieli masę zdjeć do oglądania, a teraz tworzysz bezrobocie, normlanie! :o
Nie mam żadnych nowych fot :shake:
Może jutro ... zależy jaka pogoda z rana będzie :p Na ogół słońce wychodzi jak już do domu idziemy ...:diabloti:

Posted

Klachanie klachaniem ale trza było wlyż i pedziec ze mosz wolne popołudnie od dogo :eviltong::eviltong: a nie zostawiac nas bez slowa :eviltong:
zeby to było ostatni raz :mad: ....

hihiihihi
doberek :loveu::loveu:

Posted

Tia.. wez nic nie mow o sloncu. bylo ladnie to pojechalam specjalnie na jesienny spacer i skonczyl sie po 20 minutach bo deszcz grad 2 konie i psy.. i musialysmy wracac... a teraz znow ladnie jest :/ ale siedzimy juz w domu tylko mi smutno ze prawie nie mam fot z dziosoiaj :(

Posted

[quote name='as_kate']no wiesz co, ale się wymigujesz :shake: jeśli Ci to pomoze, mogę Ci pożyczyć moje łońce, ja musze siedzieć w domu i mi się nie przydaje zbytnio. :p
Też chyba nie masz słońca od samego rana :shake:

[quote name='Darianna']To trzeba dłużej spacerować :P
Mogłabym, czemu nie - ale sama z zapiętym już Dindkiem, bo inni poszliby przecież do domu i już :diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć:loveu::multi:

a gdzie foty? :diabloti:
[/FONT]

Niiiima ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']Klachanie klachaniem ale trza było wlyż i pedziec ze mosz wolne popołudnie od dogo :eviltong::eviltong: a nie zostawiac nas bez slowa :eviltong:
zeby to było ostatni raz :mad: ....

hihiihihi
doberek :loveu::loveu:
:evil_lol::evil_lol: hihihi :evil_lol::evil_lol:

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Jutro pójdę na spacer z aparatem - choćby nie wiem co i zaspokoję wasze żądze [/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Tia.. wez nic nie mow o sloncu. bylo ladnie to pojechalam specjalnie na jesienny spacer i skonczyl sie po 20 minutach bo deszcz grad 2 konie i psy.. i musialysmy wracac... a teraz znow ladnie jest :/ ale siedzimy juz w domu tylko mi smutno ze prawie nie mam fot z dziosoiaj :(
Tak wiem, czytałam u ciebie :diabloti:

Posted

[quote name='halgre58'][FONT=Comic Sans MS]Jutro pójdę na spacer z aparatem - choćby nie wiem co i zaspokoję wasze żądze [/FONT]

Zazdroszcze ze masz wolne weekendy :( u nas jutro i tak ma padac..

Posted

[quote name='deer_1987']Zazdroszcze ze masz wolne weekendy :( u nas jutro i tak ma padac..

U nas ma być bezdeszczowo, a niedziela ma być słoneczna - oczywiście nie wiem czy to się sprawdzi :diabloti:

Posted

[quote name='halgre58']U nas ma być bezdeszczowo, a niedziela ma być słoneczna - oczywiście nie wiem czy to się sprawdzi :diabloti:
Zycze zeby sie sprawdzilo! ;) Ja mialam dzis jedyny wolny dzien.. tak to nie wiem kiedy sie taki trafi zeby gdzies pojechac pofocic. moze za tydzien w czwartek rano jakby pogoda dopisala..

Posted

[quote name='deer_1987']Zycze zeby sie sprawdzilo! ;) Ja mialam dzis jedyny wolny dzien.. tak to nie wiem kiedy sie taki trafi zeby gdzies pojechac pofocic. moze za tydzien w czwartek rano jakby pogoda dopisala..
No oby !

[SIZE="3"]Czy ktoś chce stare foty Dindka ? Tak dla przypomnienia ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']No oby !

Czy ktoś chce stare foty Dindka ? Tak dla przypomnienia ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

stare czy nowe ...wsio rawno byle co oglundac było :eviltong:
i dej pryndko bo jo zarozki do arbajtu leca :eviltong:

Posted

[quote name='zuzolandia']stare czy nowe ...wsio rawno byle co oglundac było :eviltong:
i dej pryndko bo jo zarozki do arbajtu leca :eviltong:

[quote name='deer_1987']ja chce zawsze foty i to rozne!
No to mocie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaro następne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: