halgre Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Marta_Ares']uff to dobrze ze opercaja nie jest koneiczna A tym co powiedzial ten facet sie nie przejmuj w koncu nie on jest wetem:roll: Masz rację ... ale wiesz jak to jest - mimowolnie się o tym myśli ... :roll: Quote
Alusia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 http://i35.tinypic.com/2up7gwx.jpg - Szaleństwa :multi: http://i33.tinypic.com/2hhos5h.jpg - To mnie się podoba :cool3: Quote
halgre Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Alusia']http://i35.tinypic.com/2up7gwx.jpg - Szaleństwa :multi: http://i33.tinypic.com/2hhos5h.jpg - To mnie się podoba :cool3: Dzięki ... cieszę się :multi::multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 rozumie, ale postaraj sie tym nie przejmowac;) Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='halgre58']Dzięki wszystkim za liczne odwiedzinki ... :multi::multi::multi: No więc tak: Ropne zapalenie spojówek (głównie oko prawe); Dr Gierek dał receptę na: TOBREX - krople do oczu, roztwór (antybiotyk) - 5x dziennie, oraz LACRIMAL - zwykłe krople do oczu - też 5x dziennie. Operacja nie jest konieczna, a w piątek do kontroli ! ...No mam nadzieje ze te medykamenty pomogą ... ..gadaniem innych ludzi sie nie przejmuj najlepiej skonsultowac to z wetem przy wizycie kontrolnej i wtedy bedziesz miala jasny obraz ... Duzooo mizianka dla choranego Dindusia i buziol w czorny nochol :loveu::loveu: Quote
halgre Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Marta_Ares']rozumie, ale postaraj sie tym nie przejmowac;) [quote name='zuzolandia']...No mam nadzieje ze te medykamenty pomogą ... ..gadaniem innych ludzi sie nie przejmuj najlepiej skonsultowac to z wetem przy wizycie kontrolnej i wtedy bedziesz miala jasny obraz ... Duzooo mizianka dla choranego Dindusia i buziol w czorny nochol :loveu::loveu: Macie rację ! Już przestaję o tym myśleć :evil_lol::evil_lol: A Dindek właśnie został wymiziany i dostał kusiu w nochalek ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Georgia]e tam facet głupi...nie słuchaj dziada :mad: jestem pewna że Dindusiowi pomoże to co przepisał weterynarz :)[/FONT] Quote
halgre Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='akira']Świetna wiadomość :multi::multi::multi: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]e tam facet głupi...nie słuchaj dziada :mad: jestem pewna że Dindusiowi pomoże to co przepisał weterynarz :)[/FONT] Też tak myślę ... :loveu::loveu: Quote
halgre Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [SIZE="3"]Dla zapełnienia strony: Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 swietneeee wypelniaczeeeee :cool3::cool3: Quote
halgre Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='zuzolandia']swietneeee wypelniaczeeeee :cool3::cool3: hahaha :evil_lol::evil_lol: z braku laku ... [SIZE="4"]Dobranoc ... :p:p:p Quote
jonQuilla Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Georgia]Dindek merdający ogonem jest super :loveu::loveu:[/FONT] Quote
taxelina Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 http://i34.tinypic.com/28ulpg7.jpg Fajnie ze operacja nie jest konieczna! Quote
as_kate Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [FONT="Palatino Linotype"][SIZE="3"]WITAM W ŚRODĘ![/FONT] [SIZE="1"]/Was jeszcze tu dziś nie było?? :o/ Quote
halgre Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Dindek merdający ogonem jest super :loveu::loveu:[/FONT] hihihi ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='deer_1987']http://i34.tinypic.com/28ulpg7.jpg Fajnie ze operacja nie jest konieczna! No właśnie :p Ale kłopot z tym kropleniem do oczków, bo Dindek chce uciekać :eviltong: Pańciuś trzyma, pańcia kropli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A po pół godzinie drugie kropelki ... i tak 5x dziennie :diabloti: Mnie też się podoba ta różyczka :evil_lol::evil_lol: [quote name='as_kate'][FONT="Palatino Linotype"][SIZE="3"]WITAM W ŚRODĘ![/FONT] [SIZE="1"]/Was jeszcze tu dziś nie było?? :o/ A WiTAAAAM ...!!! Ano nie było, ale już jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chociaż zaraz znowu muszę wyjść - ale wrócę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
as_kate Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='halgre58'] A WiTAAAAM ...!!! Ano nie było, ale już jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chociaż zaraz znowu muszę wyjść - ale wrócę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taką mam słodką nadzieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='as_kate']taką mam słodką nadzieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agus5839']Śliczny Dindek:evil_lol: Dzięki za nadzieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i dzięki za ślicznego Dindka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Doberek :loveu::loveu: my tez zara wychodzimy choc wcale mi sie nie kce bo na dworze słoneczko świeci a mimo to zimnooooo jak diabli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: brrrrr Quote
Darianna Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ha, znam ból kropienia - jak moim rudym co jakiś czas oczka czerwienieją, to jest zabawa z kropelkami. Na szczęście wystarczy położyć na blacie jakąś smaczną kiełbaskę... i dzieci patrzą się w kiełbaskę jak w obrazek święty, a Pańcia może kropić w pojedynkę :P Quote
Alicja Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [FONT=Arial]Dinuś oczęta wyleczy i znów chlopaka nic w oczka razić nie będzie Wieczoreczek :multi:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Hello :loveu: tylko nie mów ze jeszcze idziesz od wczoraj :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts